Skip to main content

Strandrit


Wat is er mooier dan met je vriendinnen samen op paarden door het bos en over het strand te rijden? Fleur kreeg het cadeau voor haar verjaardag van Isa en Merel. En Bri en ik gaven een fijne dag cadeau aan onszelf, want wat is er mooier dan te kijken naar blije kinderen en zelf te genieten van het strand in de avond?

Dat zijn ze, drie heerlijke meiden, klaar voor de rit!


Bri en ik reden snel naar Bergen en liepen daar langs de waterkant tot bij de kerf, waar de paarden het strand op zouden komen. Er was die dag code oranje voor zwaar onweer, maar dat bleek over te waaien en het was zo'n prachtige avond waar het maar niet afkoelt.
Even dachten we dat we ze gemist hadden en we wilden alweer terug lopen, maar toen we voor de zekerheid om keken, zagen we toch in de verte een groepje paarden stappen.


En ja hoor, dat waren ze! Op het strand konden ze even heerlijk galopperen en de paarden konden afkoelen in zee.

Prachtig gezicht!


Wij liepen rustig terug om de dames op te halen bij de manege en reden daarna weer terug naar het strand. Het was al vlak voor zonsondergang en na 2,5 uur rijden hadden ze enorme trek, dus we aten heerlijk wat lekkers met uitzicht op zee.
Zo'n dag om in te lijsten!

Comments

Popular posts from this blog

Beetje dramatisch: the end of a dream

Een beetje fatalistisch kan ik soms wel zijn. Ik kan er niets aan doen, ben niet zo heel materialistisch en hecht me niet direct aan spullen, maar soms vertegenwoordigen spullen wel een stukje levensgeluk.
Onze caravan bijvoorbeeld. Als een oudje kwam hij binnen, en vooral Joost heeft er zoveel uren werk ingestoken: alles schoonmaken, repareren, verven. We lieten de banken opnieuw bekleden, namen een fris vloerbedekkinkje. Met veel moeite zetten we hem op de rand van de 'camping' en sloten we water aan en zorgden voor gas voor de verwarming.
De mancave was het, waar Joost en zijn vrienden af en toe een biertje dronken.  Een chillruimte voor de kinderen, die er feestjes gaven en waar hun vriendinnen bleven logeren. Een uitvalsbasis voor mij was het, om een beetje de rust op te zoeken en lekker in het zonnetje te lezen, uitkijkend over de weilanden.
Een symbool voor ons geluk hier in de polder: dat je de dingen kunt maken door er hard voor te werken en dan de tijd te nemen erva…

Onderduiken

Even geen uitgebreide blogjes. Op het moment zet ik alle zeilen bij en de tanden op elkaar.


Voor iedereen die ook genoeg heeft van de winter: het komt er echt weer aan. Dat mooie licht van vandaag is een voorbode van alle mooie dagen die weer gaan komen.
Keep your head up Keep your heart strong

Dit wil ik onthouden van januari

Januari was een van de somberste maanden sinds de weermetingen, met heel veel regen, mist en heel weinig zon.

Dat vraagt om troosteten: lekker versgemaakte uiensoep van Joost met gegratineerd stokbrood.

En ieder momentje dat de zon even te zien was, dook ik er boven op. Wat een mooie zonsondergang!

Monki/Kleine Sammy komt met me mee de dijk over.

Toetsweek. Hard aan het leren. Maar met resultaat: even opscheppen hoor, maar mijn Isa had zomaar het allerhoogste wiskundecijfer van heel 5 Havo en het allerhoogste economiecijfer uit haar klas.


Lotte is ook goed bezig, die heeft haar eigen leerlocatie opgezocht. Slim!

Hai!

Ik moest een dagje werken in Rotterdam en combineerde dat met een snel kijkje in de Markthal. Ik had al zoveel foto's gezien van het prachtige plafond. Dat vond ik dan ook meteen het mooiste daar. De hal was verder niet echt levendig, bijna een beetje uitgestorven. Weliswaar best een paar leuke tentjes, maar volgens mij hartstikke duur.

In Rotterdam was er bloesem.L…

Klik om verder te bladeren in mijn blog

Show more