Skip to main content

Dag 4: driemaal is scheepsrecht!


De laatste dag, de laatste kans. Ik wilde toch echt graag naar het eilandje zwemmen en wat ik eenmaal in mijn kop heb.....

En dus ging ik weer, weer hardlopen (want dat zou sneller zijn dan wandelen en om half 12 moest ik naar het vliegveld vertrekken). Ik zocht een iets beter plekje uit en het meer was mooi glad!


En ja hoor! Ik zwom helemaal naar het eilandje, met af en toe een passerend bootje vol toeristen (die allemaal foto's van me gingen maken). Zie je die trap daar in de verte? Daar zwom ik heen en rustte ik een paar minuten uit in de zon voordat ik weer terugzwom. Het viel trouwens echt mee, het was maar een meter of 400 zwemmen (en dan natuurlijk ook 400 terug). Goed te doen dus!


Tadaaaa! Blij!
Onderweg terug weer warm worden en opdrogen.En dan na het ontbijt samen met Suus nog een bergwandeling maken.Naar de top van de heuvel naast haar huis. Actief vakantietje zo.


Maar toen was het helaas alweer tijd om afscheid te nemen. Ik vloog met een minipropellervliegtuig eerst naar Warschau en daarna naar Amsterdam. 
Ook weer fijn, naar home, sweet home!

Comments

pieke said…
Warschau, das mijl op zeven!
leuk om mee te kijken, ik hou enorm van slovenie.

Popular posts from this blog

Onderduiken

Even geen uitgebreide blogjes. Op het moment zet ik alle zeilen bij en de tanden op elkaar.


Voor iedereen die ook genoeg heeft van de winter: het komt er echt weer aan. Dat mooie licht van vandaag is een voorbode van alle mooie dagen die weer gaan komen.
Keep your head up Keep your heart strong

Kleur in huis

Feestje in de week: verse bloemen van mijn favoriete bloemist. Het is een week verder nu, maar ze staan nog steeds prachtig.

De zon geeft er nog extra kleur aan.Het mag buiten wel vriezen, vanachter het glas lijkt het echt lente.

Hard aan het leren.


Lekker aan het lopen.Vanuit de auto na een werkdag in Amsterdam. Fijn dat de zon steeds later onder gaat.
Mooie lucht!


Met Isa netflixte ik deze lekkere film. Gezellig, een avondje tv kijken.En weer een rondje!


De mimosa staat er zo uitbundig bij.


Bijna mijn eerste blaadje vol. Heel lang hield ik me niet bezig met het vergelijken van mijn loopjes, maar nu ik in training ben, wil ik ook wel iedere keer een beetje verder of een beetje sneller en ben ik heel nerderig naast de afstand en tijd ook mijn tempo en snelheid aan het berekenen.

Dit wil ik onthouden van januari

Januari was een van de somberste maanden sinds de weermetingen, met heel veel regen, mist en heel weinig zon.

Dat vraagt om troosteten: lekker versgemaakte uiensoep van Joost met gegratineerd stokbrood.

En ieder momentje dat de zon even te zien was, dook ik er boven op. Wat een mooie zonsondergang!

Monki/Kleine Sammy komt met me mee de dijk over.

Toetsweek. Hard aan het leren. Maar met resultaat: even opscheppen hoor, maar mijn Isa had zomaar het allerhoogste wiskundecijfer van heel 5 Havo en het allerhoogste economiecijfer uit haar klas.


Lotte is ook goed bezig, die heeft haar eigen leerlocatie opgezocht. Slim!

Hai!

Ik moest een dagje werken in Rotterdam en combineerde dat met een snel kijkje in de Markthal. Ik had al zoveel foto's gezien van het prachtige plafond. Dat vond ik dan ook meteen het mooiste daar. De hal was verder niet echt levendig, bijna een beetje uitgestorven. Weliswaar best een paar leuke tentjes, maar volgens mij hartstikke duur.

In Rotterdam was er bloesem.L…

Klik om verder te bladeren in mijn blog

Show more