Skip to main content

Terug in Tortosa


Fotograferen maakt me altijd blij. Als ik mijn camera bij me heb (of mijn telefoon) lijkt de wereld iets trager te gaan en poppen de mooie dingen extra op. Ik zie dingen waar ik anders misschien overheen zou kijken. Het blijft wel een beetje zoeken, want ik wil natuurlijk ook gewoon leven en beleven en niet constant een camera bij de hand hebben. Tijdens de gezellige momenten laat ik dan ook meestal de boel de boel. Soms best jammer, want de tijd samen met vrienden blijft ook op een andere manier bewaard dan alleen in mijn hoofd als ik er foto's van heb. Maar ja, soms wil je gewoon in het moment ZIJN, in plaats van het in mooi beeld vangen.

Ik compenseer dat weer ruimschoots door er tussendoor even op uit te gaan, met mijn camera, en te kijken naar al het moois. En moois, dat is er zoveel op de plek waar Petra woont.De laatste ochtend deden we nog even een rondje Tortosa. Ik kende het al, maar dat was juist leuk. Voelde me een trotse medereisleidster naast Petra, die de streek intussen echt op haar duimpje kent. 

Wil je haar verhalen lezen? Ze heeft een geweldig blog.
Pas wel op, want als je het leest, dan zit het er dik in dat je zelf snel ook naar Cataloniƫ wil ;)

Comments

Popular posts from this blog

Onderduiken

Even geen uitgebreide blogjes. Op het moment zet ik alle zeilen bij en de tanden op elkaar.


Voor iedereen die ook genoeg heeft van de winter: het komt er echt weer aan. Dat mooie licht van vandaag is een voorbode van alle mooie dagen die weer gaan komen.
Keep your head up Keep your heart strong

Kleur in huis

Feestje in de week: verse bloemen van mijn favoriete bloemist. Het is een week verder nu, maar ze staan nog steeds prachtig.

De zon geeft er nog extra kleur aan.Het mag buiten wel vriezen, vanachter het glas lijkt het echt lente.

Hard aan het leren.


Lekker aan het lopen.Vanuit de auto na een werkdag in Amsterdam. Fijn dat de zon steeds later onder gaat.
Mooie lucht!


Met Isa netflixte ik deze lekkere film. Gezellig, een avondje tv kijken.En weer een rondje!


De mimosa staat er zo uitbundig bij.


Bijna mijn eerste blaadje vol. Heel lang hield ik me niet bezig met het vergelijken van mijn loopjes, maar nu ik in training ben, wil ik ook wel iedere keer een beetje verder of een beetje sneller en ben ik heel nerderig naast de afstand en tijd ook mijn tempo en snelheid aan het berekenen.

Dit wil ik onthouden van januari

Januari was een van de somberste maanden sinds de weermetingen, met heel veel regen, mist en heel weinig zon.

Dat vraagt om troosteten: lekker versgemaakte uiensoep van Joost met gegratineerd stokbrood.

En ieder momentje dat de zon even te zien was, dook ik er boven op. Wat een mooie zonsondergang!

Monki/Kleine Sammy komt met me mee de dijk over.

Toetsweek. Hard aan het leren. Maar met resultaat: even opscheppen hoor, maar mijn Isa had zomaar het allerhoogste wiskundecijfer van heel 5 Havo en het allerhoogste economiecijfer uit haar klas.


Lotte is ook goed bezig, die heeft haar eigen leerlocatie opgezocht. Slim!

Hai!

Ik moest een dagje werken in Rotterdam en combineerde dat met een snel kijkje in de Markthal. Ik had al zoveel foto's gezien van het prachtige plafond. Dat vond ik dan ook meteen het mooiste daar. De hal was verder niet echt levendig, bijna een beetje uitgestorven. Weliswaar best een paar leuke tentjes, maar volgens mij hartstikke duur.

In Rotterdam was er bloesem.L…

Klik om verder te bladeren in mijn blog

Show more