Skip to main content

Random zomerfotootjes


 

Het water is weer tot rust gekomen, de ergste golfslag is weg. Zo mooi vind ik het dan, hoe de wolken weerspiegeld worden in het water. Zeker als je aan het zwemmen bent, dan zit je daar echt Middenin. Zo fijn!


Ik kan daar echt zo van genieten, even koffie aan het water.


Nichtje Fie werd 5 en kreeg een zeemeerminnenstaart. Wat cool zeg!


Gewoon nog maar wat plaatjes van het water, ik krijg er zelf nooit genoeg van, hopelijk jij ook niet (anders klik je maar weg ;))De kippen en haan zijn gewend aan de nieuwe slaapplek van de haan en verzamelen daar 's morgens voor het eten. De kuikens zijn al groot en ik denk dat de twee witte allebei haantjes zullen worden. Als dat maar goed gaat straks....


Prachtige zonsondergang. Cadeautje aan het einde van de dag.


Isa stuurde een fotootje, die was nog even naar Reuring met vriendinnen. Gezellig dat ze ons dan een beetje op de hoogte houdt in de familie app groep.


Zomereten: veel kleur. Daar word je toch blij van?


Tijd van de toetsweken. Het is nog flink doorbuffelen voor ze, maar ze gaan hartstikke goed, allebei!


Wandeling met Joost naar het heitje van Katham, waar het veenpluis nu te zien is. Leuk dat er zoveel bijzondere natuur gewoon vlak bij te vinden is.


Echt zomer: van die kleine knalrode aardbeitjes, vol smaak.


Lekker dansen op Reuring. Gezellig was het!


En nog maar weer eens een rondje zwemmen.Lotte bakte pannenkoeken voor de lunch en ik kleedde die aan met nectarine, turkse yoghurt en een blaadje munt. Mjammjam.


En 's avonds maakte ik een salade met little gem, serrano ham, nectarines, tomaatjes, een restje van de gegrilde groente van de dag ervoor en burrata. Zo lekker!


De meisjes wilden me eens onder handen nemen. De een met de steiltang, de ander met make up kwasten. Ik ben niet zo damesachtig, gebruik eigenlijk nooit make up, nooit een fohn en pas sinds een jaar dagcreme. Ik was mijn gezicht gewoon met water en zeep en doe alleen voor werk of feestjes af en toe een beetje mascara en lipgloss op. Dat moest eens anders. En het werd anders. Ik herkende mezelf amper meer, zeker toen snapchat ook nog eens mijn rimpels wegvaagde en een glinstertje aan mijn ogen toevoegde. Leuk verkleedpartijtje!
Dus ik ga binnenkort eens wat make up aanschaffen en wat meer een dame worden. Alhoewel, vanmorgen liep ik heerlijk in de regen in mijn oude kloffie en daar word ik uiteindelijk het allergelukkigst van.


Comments

Papillon60 said…
Grappig! Ik heb nu ook SnapChat maar gedownload. Wat ik wel irritant vind zijn die geluidjes. Beetje voorzichtig zijn op kantoor dus....

Conny

Popular posts from this blog

Onderduiken

Even geen uitgebreide blogjes. Op het moment zet ik alle zeilen bij en de tanden op elkaar.


Voor iedereen die ook genoeg heeft van de winter: het komt er echt weer aan. Dat mooie licht van vandaag is een voorbode van alle mooie dagen die weer gaan komen.
Keep your head up Keep your heart strong

Kleur in huis

Feestje in de week: verse bloemen van mijn favoriete bloemist. Het is een week verder nu, maar ze staan nog steeds prachtig.

De zon geeft er nog extra kleur aan.Het mag buiten wel vriezen, vanachter het glas lijkt het echt lente.

Hard aan het leren.


Lekker aan het lopen.Vanuit de auto na een werkdag in Amsterdam. Fijn dat de zon steeds later onder gaat.
Mooie lucht!


Met Isa netflixte ik deze lekkere film. Gezellig, een avondje tv kijken.En weer een rondje!


De mimosa staat er zo uitbundig bij.


Bijna mijn eerste blaadje vol. Heel lang hield ik me niet bezig met het vergelijken van mijn loopjes, maar nu ik in training ben, wil ik ook wel iedere keer een beetje verder of een beetje sneller en ben ik heel nerderig naast de afstand en tijd ook mijn tempo en snelheid aan het berekenen.

Dit wil ik onthouden van januari

Januari was een van de somberste maanden sinds de weermetingen, met heel veel regen, mist en heel weinig zon.

Dat vraagt om troosteten: lekker versgemaakte uiensoep van Joost met gegratineerd stokbrood.

En ieder momentje dat de zon even te zien was, dook ik er boven op. Wat een mooie zonsondergang!

Monki/Kleine Sammy komt met me mee de dijk over.

Toetsweek. Hard aan het leren. Maar met resultaat: even opscheppen hoor, maar mijn Isa had zomaar het allerhoogste wiskundecijfer van heel 5 Havo en het allerhoogste economiecijfer uit haar klas.


Lotte is ook goed bezig, die heeft haar eigen leerlocatie opgezocht. Slim!

Hai!

Ik moest een dagje werken in Rotterdam en combineerde dat met een snel kijkje in de Markthal. Ik had al zoveel foto's gezien van het prachtige plafond. Dat vond ik dan ook meteen het mooiste daar. De hal was verder niet echt levendig, bijna een beetje uitgestorven. Weliswaar best een paar leuke tentjes, maar volgens mij hartstikke duur.

In Rotterdam was er bloesem.L…

Klik om verder te bladeren in mijn blog

Show more