Skip to main content

Random Weekendness


Wat random plaatjes van het afgelopen weekend. De zomer is in Nederland hoor. De langste dagen en kortste nachten. Alsof je dubbel zoveel tijd hebt, met de hele avond nog om lekker buiten te zijn. 


Snackje tussendoor. Dol op kleur. Zo'n regenboogbordje maakt me blij. (en is nog best gezond ook, al vind ik het vooral lekker)


Goede-moeder-punten +1. Ik naaide een knoopsgatdraadje (hoe heet zoiets) aan de jumpsuit van Isa. Tadaaaa.


Vuurtje stoken in de tuin en lekker kletsen samen. Het leven is mooi.


Zwanen op bezoek op ons strandje.


Klustijd! Ik schilderde het muurtje. Netjes weer!Uitzicht vanaf de bank. Mooi om te volgen hoe de zon steeds verder naar rechts ondergaat. Deze dagen achter de bomen, maar in de winter is het een heel stuk naar links en zie je de zon echt in de horizon wegzakken.


Pizza oven aan voor gegrilde kip met vrienden.


Net een filmset.


Hoera! Het gips mocht eraf! Blije Lot met een gek wit dun armpje!


Weer het hardlopen opbouwen. Had/heb een irritant soort blessuretje: een hele pijnlijke linkerkuit, waarschijnlijk door te lang op slippers te lopen in Spanje. Nu dus minder vaak slippers aan, een tijdje helemaal rust gehouden en nu heel rustig weer een beetje opbouwen.


Het vuur brandt.


Goedemorgen.


De ochtendduik. Zo'n fijn begin van de dag.Weer met een boek op de bank. Mooie quote.


We hebben visite. Een man uit Amsterdam komt een nachtje logeren op ons strandje. En ik ben helemaal een beetje jaloers: wat geweldig om de avond te zien vallen en de zon te zien opkomen vanaf deze plek. Ik zet dat om in geïnspireerd zijn: slapen op het strandje, dat moet best mogelijk zijn. Keep you posted.....


Goedemorgen maar weer!


En weer een rondje. Pfff, die warmte is wennen hoor!


Isa vierde haar 16e verjaardag met een hele bups met een high tea. En een borrel voor vrienden en familie daarna. Jemig, als je kind 16 is.... Dat is wat hoor!


Maar ik zie ze nog zo, zoals ze vroeger ook waren. Kijk maar, nog steeds zo lief en schattig, alleen ietsje groter (en nu is Isa niet het kleinste moppie meer).


Weer zo'n prachtige zonsondergang. Keep 'm coming baby!


Comments

Anonymous said…
Man man wat geniet ik altijd met je mee!!

Dit vinden anderen leuk nu

Een beetje van jou en een beetje van mij

Auto's, veel heb ik er niet mee. Ik ben blij dat ik er een heb, die het doet, die zuinig is en die me brengt van A naar B. Maar als je samen met Joost bent, ontkom je niet aan auto's en in de loop der jaren ben ik ze meer gaan waarderen, zeker de Amerikaanse klassiekers. 
Ik neig naar vooroordelen over Amerikaanse autoliefhebbers - dikke buiken, tatoeages, biertje in de hand, beetje a-sociaal - en dat vind ik stom van mezelf. Liever kijk ik met een open blik de wereld in en zie ik vooral de mooie en leuke dingen. De prachtige belijningen, de mooie details. Echt, sommige klassiekers zijn echt kunstwerken. Afgelopen zondag ging ik met Joost mee naar wel twee autodingen.

Even opladen vooraf ;).
De eerste was een auto tourrit in de buurt. We deden niet mee, maar gingen wel even kijken naar al het moois.

Prachtig toch!
Later op de dag gingen we via de dijk en de mooie natuur naar een meeting van Amerikanen.
Stoppen voor dingen die ik ook mooi vind.


Er was veel leuks te zien.En om…

Week 22: Zomer in Holland

Terug uit Spanje is het in Nederland zeker zo zomers. Wat een feestje is het leven dan. In de zomer voelt het alsof de dagen allemaal vakantie zijn, ook al moest ik gewoon weer werken.

Fijne dingen uit deze week: een heerlijke salade, weer zin in veel groen na alle tapasachtigheden.


Een stralende lupine.

Kijken bij springles van Isa en Fleur.
Waar het veulentje heel graag ook mee wil doen. Hij stond te trappelen van ongeduld.
Genieten van de papavers.


En ein-de-lijk durfde ik dan te zwemmen. Wat was het lekker!Weet je nog mijn hele verhalen over de Springsnow? Wat blijkt? Hier in de buurt zijn zo'n beetje alle bomen iepen en de twee grote bomen aan ons hek laten heel wat zaadjes los. Springsnow in onze eigen tuin. En in ons huis, want die blaadjes dwarrelen vrolijk naar binnen.


Doorkijkje.


Nieuwe hobby: strandjutten. Is Joost mee begonnen toen ik in Spanje was. Hij heeft een mooi dioramakastje gemaakt en nu gaan we vaak 's avonds nog even een rondje doen om mooie spulletjes …