Skip to main content

Week 17 & 18 Meivakantie


In mei leggen alle vogels een ei. Deze eend was al eerder en ik zag de eerste eendenpulletjes. Ganzenpullen zijn er hier heel erg veel (veel te veel voor de boeren), maar eendenpulletjes, die zijn voor mij Echt Lente. Wat een schatjes!


Ik ben een beetje mokkig, want in de week dat het mooi weer zou worden, is het nog steeds koud en winderig. Ik Wil Met Zonder Jas in de tuin. *stampvoet*.

Dan maar met jas en sjaal de mooie momenten pakken, vaak gaat de wind 's avonds toch een beetje liggen en komt voorzichtig het zonnetje er nog even bij.De tuin kon alle regen wel gebruiken. Het is best droog geweest afgelopen periode. Koud, maar droog.
Zodra het even kan, eten we buiten. Ik probeer met het eten de zon maar een beetje in huis te halen en maak lekkere salades.
Dat ziet er toch wel uit als zomer. Ook al renden we heel snel na het eten maar weer naar binnen ;).


Isa had het heerlijk gehad op ponykamp, ik kreeg leuke foto's.

Die donkere luchten geven wel mooi licht, en vanaf binnen is het goed te doen....


We hebben een heerlijke avond in Amsterdam, waar we de liefde en het leven vieren, omdat vrienden 20 jaar samen zijn. Dat zijn de mooie dingen!


En ik word blij van jonge eendjes.Dan maar binnen aan de slag. Ik rond twee fotoboeken af, is het kloteweer toch ergens goed voor (exusez le mot).In de tuin en de bermen is het volop voorjaar. Die planten laten zich niets vertellen en bloeien evengoed wel...Comments

Popular posts from this blog

Onderduiken

Even geen uitgebreide blogjes. Op het moment zet ik alle zeilen bij en de tanden op elkaar.


Voor iedereen die ook genoeg heeft van de winter: het komt er echt weer aan. Dat mooie licht van vandaag is een voorbode van alle mooie dagen die weer gaan komen.
Keep your head up Keep your heart strong

Kleur in huis

Feestje in de week: verse bloemen van mijn favoriete bloemist. Het is een week verder nu, maar ze staan nog steeds prachtig.

De zon geeft er nog extra kleur aan.Het mag buiten wel vriezen, vanachter het glas lijkt het echt lente.

Hard aan het leren.


Lekker aan het lopen.Vanuit de auto na een werkdag in Amsterdam. Fijn dat de zon steeds later onder gaat.
Mooie lucht!


Met Isa netflixte ik deze lekkere film. Gezellig, een avondje tv kijken.En weer een rondje!


De mimosa staat er zo uitbundig bij.


Bijna mijn eerste blaadje vol. Heel lang hield ik me niet bezig met het vergelijken van mijn loopjes, maar nu ik in training ben, wil ik ook wel iedere keer een beetje verder of een beetje sneller en ben ik heel nerderig naast de afstand en tijd ook mijn tempo en snelheid aan het berekenen.

Dit wil ik onthouden van januari

Januari was een van de somberste maanden sinds de weermetingen, met heel veel regen, mist en heel weinig zon.

Dat vraagt om troosteten: lekker versgemaakte uiensoep van Joost met gegratineerd stokbrood.

En ieder momentje dat de zon even te zien was, dook ik er boven op. Wat een mooie zonsondergang!

Monki/Kleine Sammy komt met me mee de dijk over.

Toetsweek. Hard aan het leren. Maar met resultaat: even opscheppen hoor, maar mijn Isa had zomaar het allerhoogste wiskundecijfer van heel 5 Havo en het allerhoogste economiecijfer uit haar klas.


Lotte is ook goed bezig, die heeft haar eigen leerlocatie opgezocht. Slim!

Hai!

Ik moest een dagje werken in Rotterdam en combineerde dat met een snel kijkje in de Markthal. Ik had al zoveel foto's gezien van het prachtige plafond. Dat vond ik dan ook meteen het mooiste daar. De hal was verder niet echt levendig, bijna een beetje uitgestorven. Weliswaar best een paar leuke tentjes, maar volgens mij hartstikke duur.

In Rotterdam was er bloesem.L…

Klik om verder te bladeren in mijn blog

Show more