Moederdagweekend


Nog helemaal vol van de Springsnow in Amsterdam probeer ik mijn gezin ervan te overtuigen hoe leuk het is om daar te wandelen en de mooie sneeuw te bekijken. Ik schuif mijn telefoon met filmpjes voor hun hoofd. 'Ja mam, hartstikke mooi' weten ze er nog uit te persen. Maar animo om samen een echte wandeling te doen, die is er niet.

Tot 's middags op de familie app. Berichtjes van Isa met het voorstel om samen gezellig naar Amsterdam uit eten te gaan. 'en dat we dan ook bij die gekke blaadjes gaan lopen even'.

Ik veer blij op! Leuk! Met zijn allen uit eten is altijd leuk en hiermee sta ik helemaal te popelen. En dus gaan we. In de grote zwarte Amerikaan de grachten over. Dat het enorm heeft gehoosd en dat alle 'springsnow' als vieze plakkerige derrie in de hoeken ligt, daar letten we gewoon niet op. Ik hups over de grachten en trek me niets aan van de opmerkingen van mijn gezin die af en toe braaf knikken als ik zeg 'Leuk he, allemaal?'. We moeten er allemaal erg om lachen.

Een bericht gedeeld door jopluktdedag (@jopluktdedag) op


En we maken nog een gezellig gezinsportret ook. Dat gaat niet zomaar hoor. Tien x over want dan staat de een er stom op, dan de ander. Joost is al afgehaakt intussen ;), maar hij is gelukt hoor! En ik word er blij van, zo'n foto met zijn vieren.


We eten heerlijk en ik loop nog langs deze leuke etalage. Waar blijft de tijd? Nou, daar dus.


Moederdag is een topdag. De ochtend voor mezelf, want iedereen slaapt uit. Ik geniet in de tuin en aan het water.
En ergens tegen half 11 word ik binnengeroepen. Voor het moederdagontbijt. Zo mooi en lief gemaakt. Dan smelt je toch? Met lieve kaartjes, heerlijk fruit (dat ze zelf nog zijn wezen halen, omdat ik bij het boodschappen doen niet genoeg had meegenomen). Hartjesbroodje, heerlijke koffie.  Helemaal blij ben ik.'s Middags komt mijn moeder en gaan we met de meiden naar de Molen, naar het moederdagfestival. Voornamelijk voor kleine kinderen, maar wij halen een lekker taartje.


Joost slingert de Big Green Egg aan, die niet groen is en ook niet van het echte merk, maar wel heerlijke dingen oplevert.De zonsondergang komt met een toegift. De meisjes hebben ook nog echte chocoladetruffels gehaald, mijn lievelings!Tot laat ben ik in de tuin aan de gang. Het is zo'n avond waarop je eigenlijk niet naar binnen wil.
2 comments:

Anonymous said...

Ohhhh wat geniet ik weer met je mee!!! Miek

Anonymous said...

Mooie foto van de familie blauw/bruinoog!


Adriana

Dit vinden anderen leuk nu