Skip to main content

Blurbboek 2015


Waar een verregende meivakantie alsnog goed voor kan zijn ;).
Het afgelopen jaar wilde het niet zo met mijn Blurbboek. Normaal ben ik in de winter 's avonds vaak bezig met 'inplakken' en heb ik het boek aan het begin van het volgende jaar wel klaar. Maar de afgelopen winter was ik zo aan het klooien met mijn slaap, dat ik 's avonds niet achter de computer wilde. En zo'n boek maakt zich niet vanzelf. Dit zijn heel wat Netflixseries die ik niet heb gekeken (ik heb eerlijk gezegd geen enkele serie afgekeken, aan Rita ben ik ooit begonnen, maar zelfs die redde ik niet tot het eind). Voor mij is het ontspannend om zo'n boek in elkaar te knutselen. Het jaar nog eens voorbij te zien komen en te bedenken wat een hoop leuke dingen we toch maar weer gedaan hebben.

In dit blogje mijn 'maandbladen', die ik als tussenbladen voor iedere nieuwe maand gebruik. 
Ik heb direct doorgepakt en ook ein-de-lijk de Terschellingvakantie van 2013 en de vakanties van 2015 (Frankrijk, Terschelling en Florida) in een boek gebundeld. Binnenkort liggen er dus twee dikke pakketten op de mat. Ik kan weer eens niet wachten!


Comments

Petr@ said…
Wat een prachtige boeken zullen dat worden!
Naar aanleiding van jouw logjes over Terschelling (ja zolang lees ik al mee) is het nu ook ons favoriete Waddeneiland.
Inmiddels zijn we er al een paar keer geweest!

Popular posts from this blog

Beetje dramatisch: the end of a dream

Een beetje fatalistisch kan ik soms wel zijn. Ik kan er niets aan doen, ben niet zo heel materialistisch en hecht me niet direct aan spullen, maar soms vertegenwoordigen spullen wel een stukje levensgeluk.
Onze caravan bijvoorbeeld. Als een oudje kwam hij binnen, en vooral Joost heeft er zoveel uren werk ingestoken: alles schoonmaken, repareren, verven. We lieten de banken opnieuw bekleden, namen een fris vloerbedekkinkje. Met veel moeite zetten we hem op de rand van de 'camping' en sloten we water aan en zorgden voor gas voor de verwarming.
De mancave was het, waar Joost en zijn vrienden af en toe een biertje dronken.  Een chillruimte voor de kinderen, die er feestjes gaven en waar hun vriendinnen bleven logeren. Een uitvalsbasis voor mij was het, om een beetje de rust op te zoeken en lekker in het zonnetje te lezen, uitkijkend over de weilanden.
Een symbool voor ons geluk hier in de polder: dat je de dingen kunt maken door er hard voor te werken en dan de tijd te nemen erva…

Onderduiken

Even geen uitgebreide blogjes. Op het moment zet ik alle zeilen bij en de tanden op elkaar.


Voor iedereen die ook genoeg heeft van de winter: het komt er echt weer aan. Dat mooie licht van vandaag is een voorbode van alle mooie dagen die weer gaan komen.
Keep your head up Keep your heart strong

Dit wil ik onthouden van januari

Januari was een van de somberste maanden sinds de weermetingen, met heel veel regen, mist en heel weinig zon.

Dat vraagt om troosteten: lekker versgemaakte uiensoep van Joost met gegratineerd stokbrood.

En ieder momentje dat de zon even te zien was, dook ik er boven op. Wat een mooie zonsondergang!

Monki/Kleine Sammy komt met me mee de dijk over.

Toetsweek. Hard aan het leren. Maar met resultaat: even opscheppen hoor, maar mijn Isa had zomaar het allerhoogste wiskundecijfer van heel 5 Havo en het allerhoogste economiecijfer uit haar klas.


Lotte is ook goed bezig, die heeft haar eigen leerlocatie opgezocht. Slim!

Hai!

Ik moest een dagje werken in Rotterdam en combineerde dat met een snel kijkje in de Markthal. Ik had al zoveel foto's gezien van het prachtige plafond. Dat vond ik dan ook meteen het mooiste daar. De hal was verder niet echt levendig, bijna een beetje uitgestorven. Weliswaar best een paar leuke tentjes, maar volgens mij hartstikke duur.

In Rotterdam was er bloesem.L…

Klik om verder te bladeren in mijn blog

Show more