Skip to main content

In het donker (en een toptip!)


Barcelona was dan wel erg leuk, maar uiteindelijk waren we er voor werk. Voor de beurs, de Architect@Work. Deze deden we al eerder in Rotterdam en in Kortrijk en nu was Spanje aan de beurt. Ik kan je vast zeggen dat het hele beursgebeuren niets voor mij is. Zo'n hele dag binnen zitten, met al dat geroezemoes van mensen om me heen. De hele dag je verhaal doen en honderd keer hetzelfde vertellen. Ik ben er niet goed in. Maar aan de andere kant is het wel weer erg leuk om te luisteren en mensen te ontmoeten, te horen wat architecten willen en nodig hebben. En het is ook maar 2 dagen deze beurs. Van 13-20 uur, dat is te overzien. Met voorbereiding en opruimen een uurtje of 8 a 9.


Net als alle andere jaren weer stylish zwart. Lekker donker als contrast met het heerlijke zonnige buiten.


Geen stoelen of krukken in de stands, maar overal zitplekjes, waar bezoekers zelf konden zitten en een praatje maken met elkaar.Tussen de middag even een blokje om. Tegenover het beursgebouw zit het Museu Blau. Bijzondere architectuur.En 's avonds laat hadden we nog tijd om dingen te ontdekken. We reden naar Bunkers de Carmen, Torre de Rovira, waar we een prachtig uitzicht over de stad hadden. Niet alleen aan de centrumkant, maar ook de andere kant. Schitterend, al die lichtjes. En een heel leuk sfeertje: heel veel studenten aan het picknicken met wijntjes, eten en muziek.


Wij maakten het niet te laat. Nog een kopje thee en dan lekker slapen!


Comments

Anonymous said…
Fijne combinatie van werk en plezier/ontspanning zo te zien.

Groet,
Manon

Popular posts from this blog

Onderduiken

Even geen uitgebreide blogjes. Op het moment zet ik alle zeilen bij en de tanden op elkaar.


Voor iedereen die ook genoeg heeft van de winter: het komt er echt weer aan. Dat mooie licht van vandaag is een voorbode van alle mooie dagen die weer gaan komen.
Keep your head up Keep your heart strong

Kleur in huis

Feestje in de week: verse bloemen van mijn favoriete bloemist. Het is een week verder nu, maar ze staan nog steeds prachtig.

De zon geeft er nog extra kleur aan.Het mag buiten wel vriezen, vanachter het glas lijkt het echt lente.

Hard aan het leren.


Lekker aan het lopen.Vanuit de auto na een werkdag in Amsterdam. Fijn dat de zon steeds later onder gaat.
Mooie lucht!


Met Isa netflixte ik deze lekkere film. Gezellig, een avondje tv kijken.En weer een rondje!


De mimosa staat er zo uitbundig bij.


Bijna mijn eerste blaadje vol. Heel lang hield ik me niet bezig met het vergelijken van mijn loopjes, maar nu ik in training ben, wil ik ook wel iedere keer een beetje verder of een beetje sneller en ben ik heel nerderig naast de afstand en tijd ook mijn tempo en snelheid aan het berekenen.

Dit wil ik onthouden van januari

Januari was een van de somberste maanden sinds de weermetingen, met heel veel regen, mist en heel weinig zon.

Dat vraagt om troosteten: lekker versgemaakte uiensoep van Joost met gegratineerd stokbrood.

En ieder momentje dat de zon even te zien was, dook ik er boven op. Wat een mooie zonsondergang!

Monki/Kleine Sammy komt met me mee de dijk over.

Toetsweek. Hard aan het leren. Maar met resultaat: even opscheppen hoor, maar mijn Isa had zomaar het allerhoogste wiskundecijfer van heel 5 Havo en het allerhoogste economiecijfer uit haar klas.


Lotte is ook goed bezig, die heeft haar eigen leerlocatie opgezocht. Slim!

Hai!

Ik moest een dagje werken in Rotterdam en combineerde dat met een snel kijkje in de Markthal. Ik had al zoveel foto's gezien van het prachtige plafond. Dat vond ik dan ook meteen het mooiste daar. De hal was verder niet echt levendig, bijna een beetje uitgestorven. Weliswaar best een paar leuke tentjes, maar volgens mij hartstikke duur.

In Rotterdam was er bloesem.L…

Klik om verder te bladeren in mijn blog

Show more