De week door - week 6


Halverwege februari is het alweer. Even terugkijken op week 6. We stonden de hele week op de beurs, de Material Experience bij de Bouwbeurs. Ikzelf was daar maar twee dagen, maar Joost was er wel iedere dag en ook een paar avonden en het leverde extra kantoorwerk op. Hartstikke leuk!Ready!Nou moet ik zeggen dat ik beurzen eigenlijk vreselijk vermoeiend vind. Ik kan niet zo goed filteren ofzo, en al dat geroezemoes en die drukte de hele dag, met alle gesprekken en duizend keer hetzelfde verhaal vertellen. Hartstikke intensief en het perfecte recept voor avonden met hoofdpijn. Gelukkig is het maar af en toe.


En weet je, ik maak er gewoon wat leuks van. De meiden hadden een studiedag en gingen shoppen in Utrecht en aan het einde van de middag spraken we af voor een high tea.


Dat was reuze gezellig en erg lekker! Zo maak je er een feestje van.

Ha! De vorst keert terug. Mooi, nog even winter. Dit jaar geniet ik er zo van. Normaal gesproken kan ik niet wachten tot het weer lente wordt, maar het is zo prachtig deze winter. Mijn 'winterdepressie' heeft ook niet zozeer met het weer te maken, maar meer met het gebrek aan licht en dat gaat deze dagen zo snel de goede kant uit! De zon kwam vanmorgen alweer voor 8 uur op!

En de lente komt er ook echt aan hoor.


Uitzicht in de vroegte van kantoor.


De amaryllussen hadden een flinke aanloop nodig. Even dacht ik dat het deze keer niet zou werken, zo zonder aarde. Maar kijk, uiteindelijk bloeit ie zo uitbundig. Wat een wonder uit zo'n rafelige bol.


Ik geniet van de wonderen van de natuur.Aan het einde van de week, ik zat nog druk te werken, tot * floeps* alles uitging. Computer dood, lichten uit, geen stroom. Mooi teken dat het tijd is voor het weekend. Lotte zag dat de storing wel tot een uur of half 8 zou gaan duren, dus ik stak snel de kaarsjes aan en stookte de kachel op. Knus!

Bijna jammer dat de stroom al veel sneller weer aanfloepte.Wees aardig voor de mensen om je heen.


Lekker wandelingetje. Deze week kwam het er maar weinig van, maar toch probeer ik iedere dag even lekker naar buiten te gaan. Want van een klein tijdje buiten voelt iedereen zich een heel stuk beter.


Mijn vriend.


Lekker stukkie hardlopen!


En toen ging het ook nog sneeuwen! Op weg naar een verrassingsfeestje voor een jarige vriendin uit de Beemster.Gezelligheid!


En toen was het echt wit! Hoera!


No comments:

Dit vinden anderen leuk nu