Skip to main content

De week door - week 6


Halverwege februari is het alweer. Even terugkijken op week 6. We stonden de hele week op de beurs, de Material Experience bij de Bouwbeurs. Ikzelf was daar maar twee dagen, maar Joost was er wel iedere dag en ook een paar avonden en het leverde extra kantoorwerk op. Hartstikke leuk!Ready!Nou moet ik zeggen dat ik beurzen eigenlijk vreselijk vermoeiend vind. Ik kan niet zo goed filteren ofzo, en al dat geroezemoes en die drukte de hele dag, met alle gesprekken en duizend keer hetzelfde verhaal vertellen. Hartstikke intensief en het perfecte recept voor avonden met hoofdpijn. Gelukkig is het maar af en toe.


En weet je, ik maak er gewoon wat leuks van. De meiden hadden een studiedag en gingen shoppen in Utrecht en aan het einde van de middag spraken we af voor een high tea.


Dat was reuze gezellig en erg lekker! Zo maak je er een feestje van.

Ha! De vorst keert terug. Mooi, nog even winter. Dit jaar geniet ik er zo van. Normaal gesproken kan ik niet wachten tot het weer lente wordt, maar het is zo prachtig deze winter. Mijn 'winterdepressie' heeft ook niet zozeer met het weer te maken, maar meer met het gebrek aan licht en dat gaat deze dagen zo snel de goede kant uit! De zon kwam vanmorgen alweer voor 8 uur op!

En de lente komt er ook echt aan hoor.


Uitzicht in de vroegte van kantoor.


De amaryllussen hadden een flinke aanloop nodig. Even dacht ik dat het deze keer niet zou werken, zo zonder aarde. Maar kijk, uiteindelijk bloeit ie zo uitbundig. Wat een wonder uit zo'n rafelige bol.


Ik geniet van de wonderen van de natuur.Aan het einde van de week, ik zat nog druk te werken, tot * floeps* alles uitging. Computer dood, lichten uit, geen stroom. Mooi teken dat het tijd is voor het weekend. Lotte zag dat de storing wel tot een uur of half 8 zou gaan duren, dus ik stak snel de kaarsjes aan en stookte de kachel op. Knus!

Bijna jammer dat de stroom al veel sneller weer aanfloepte.Wees aardig voor de mensen om je heen.


Lekker wandelingetje. Deze week kwam het er maar weinig van, maar toch probeer ik iedere dag even lekker naar buiten te gaan. Want van een klein tijdje buiten voelt iedereen zich een heel stuk beter.


Mijn vriend.


Lekker stukkie hardlopen!


En toen ging het ook nog sneeuwen! Op weg naar een verrassingsfeestje voor een jarige vriendin uit de Beemster.Gezelligheid!


En toen was het echt wit! Hoera!


Comments

Popular posts from this blog

Onderduiken

Even geen uitgebreide blogjes. Op het moment zet ik alle zeilen bij en de tanden op elkaar.


Voor iedereen die ook genoeg heeft van de winter: het komt er echt weer aan. Dat mooie licht van vandaag is een voorbode van alle mooie dagen die weer gaan komen.
Keep your head up Keep your heart strong

Kleur in huis

Feestje in de week: verse bloemen van mijn favoriete bloemist. Het is een week verder nu, maar ze staan nog steeds prachtig.

De zon geeft er nog extra kleur aan.Het mag buiten wel vriezen, vanachter het glas lijkt het echt lente.

Hard aan het leren.


Lekker aan het lopen.Vanuit de auto na een werkdag in Amsterdam. Fijn dat de zon steeds later onder gaat.
Mooie lucht!


Met Isa netflixte ik deze lekkere film. Gezellig, een avondje tv kijken.En weer een rondje!


De mimosa staat er zo uitbundig bij.


Bijna mijn eerste blaadje vol. Heel lang hield ik me niet bezig met het vergelijken van mijn loopjes, maar nu ik in training ben, wil ik ook wel iedere keer een beetje verder of een beetje sneller en ben ik heel nerderig naast de afstand en tijd ook mijn tempo en snelheid aan het berekenen.

Dit wil ik onthouden van januari

Januari was een van de somberste maanden sinds de weermetingen, met heel veel regen, mist en heel weinig zon.

Dat vraagt om troosteten: lekker versgemaakte uiensoep van Joost met gegratineerd stokbrood.

En ieder momentje dat de zon even te zien was, dook ik er boven op. Wat een mooie zonsondergang!

Monki/Kleine Sammy komt met me mee de dijk over.

Toetsweek. Hard aan het leren. Maar met resultaat: even opscheppen hoor, maar mijn Isa had zomaar het allerhoogste wiskundecijfer van heel 5 Havo en het allerhoogste economiecijfer uit haar klas.


Lotte is ook goed bezig, die heeft haar eigen leerlocatie opgezocht. Slim!

Hai!

Ik moest een dagje werken in Rotterdam en combineerde dat met een snel kijkje in de Markthal. Ik had al zoveel foto's gezien van het prachtige plafond. Dat vond ik dan ook meteen het mooiste daar. De hal was verder niet echt levendig, bijna een beetje uitgestorven. Weliswaar best een paar leuke tentjes, maar volgens mij hartstikke duur.

In Rotterdam was er bloesem.L…

Klik om verder te bladeren in mijn blog

Show more