Skip to main content

Moe(deloos)

Ik wil er niet al teveel woorden aan vuil maken, mijn blog is mijn plek om stil te staan bij de mooie dingen. Extra belangrijk nu, want ik ben moe. Slaap nog steeds zo slecht, word er moedeloos van. En echt, ik probeer van alles, lichttherapie, dagelijks naar buiten, yoga, meditatie, magnesiumolie weet ik veel wat... Gelukkig weet ik dat het ook weer over gaat. In de tussentijd maar zoveel mogelijk kijken naar het fijne en het mooie.

Een heerlijk avondje met Sinterklaas, met gourmetten, heel veel lekkers en een hele avond spelletjes doen. Zo gezellig!
De prachtige winterse ochtenden.

Een werktrip naar Engeland, die weliswaar heel veel reisuren en hard werken bevatte, maar ook best een paar mooie momenten.
En weer thuis bij de meisjes. Ik had ze gemist...
Kerstgezelligheid overal. Ook wij halen een boom.


Zo vaak als het kan even naar buiten, voor een frisse neus en om wakker te blijven overdag.De beste 9 van instagram van 2016. Mooi jaar ligt er achter me.

Verse kippensoep om me er bovenop te helpen.


Een terugblik naar 9 jaar geleden. Wat een dotjes.... Bij de Nijntjevoorstelling.

Comments

MeidenMama said…
Ik weet niet wat de reden is van je slechte slapen maar ik heb veel baat gehad bij een natuurarts. Er zit een hele fijne in Harderwijk, Mevr. Mateboer. Misschien kan zij iets voor je doen??
Verder geniet ik altijd van je leuke blogjes met prachtige foto's!!
Femke said…
Jeetje jo, wat toch een terugkerend probleem is dit. Zou er nou niemand zijn die je kan helpen!? Inderdaad misschien een natuurarts / homeopaat....
Jolanda said…
Wat balen! Gelukkig houd je vast aan het kijken naar klein (en groot) geluk.
Over een week worden de dagen weer langer. Hoop dat je je dan iedere week weer beter zal voelen. <3
Heb je geen Pfeiffer? Misschien eens bloed laten prikken. Ik heb mij enige jaren terug ook zo moe gevoeld, alsof ik 's nachts was ontvoerd door buitenaardse wezens. Bleek het Pfeiffer te zijn.
Sterkte ermee.
Sil said…
O lieve Jo, slecht slapen is zo naar!
Mijn lief gaat sinds een tijdje naar een therapeut, we zijn over hem heel enthousiast. Mocht je zijn gegevens willen hebben, mail me dan alsjewilt op Sil@home.nl
Take case!
jojoco said…
Bedankt allemaal voor jullie lieve reacties! Hartstikke aardig!

Popular posts from this blog

Donkere wolken en een eiland in het IJ

Na het eten, na de koffie. Joost en ik kijken elkaar aan, 'nog een stukje lopen samen?'
We rijden een stukje verderop langs de dijk en zetten de auto bij de camping neer. Als we de dijk overlopen zien we enorme donkere wolken onze kant op komen. Een machtig mooi gezicht.


We lopen een rondje, langs een zielig konijn met een enorme tumor op zijn borst, dat stilletjes in het gras zit. Langs wuivend riet en opvliegende spreeuwen. Hier en daar een spetter, en als we bijna weer terug zijn, barst de bui los. Dikke druppels kletteren op ons hoofd. We hebben de wind in de rug en laten ons maar natregenen.


Op weg naar huis zien we de zon weer tevoorschijn komen. En thuis wacht een verrassing.


We drogen ons snel af en trekken droge kleren aan. Ik zet een kopje thee. En verder kijk ik alleen naar het prachtige licht. Niets meer nodig verder.
Andere avond, zelfde mooie Hollandse luchten.


Ook weer een wandelingetje op de dijk, met prachtige wolken.En dan de volgende morgen beginnen met ko…

April doet wat ie wil. En mei ook

Dit zijn Joost en Lotte.  Joost spaart auto's. Net als vroeger. Alleen zijn ze nu groter. Lotte vindt het wel grappig. Ik ook. Vooral deze leuke nieuwe. Mijn lievelings op het moment!

We gingen er een stukje mee touren.Naar de molen, waar muziek was. Met weinig bezoekers, want het was KOUD!

Gelukkig had ik mijn eigenwijsheid laten varen en mijn echte winterjas weer van zolder gehaald. Mijn tussenjas (die eigenlijk de afgelopen weken ook niet voldeed) trok het echt niet meer, die koude wind.

Gelukkig konden we er wel om lachen. Hoe kan dat ook anders, in zo'n grappig autootje.

Herfstvakantiedingen doen: Bowlen met het gezin + aanhang. Gezellig avond, vooral het laatste potje, want toen won ik ;).


Wandelingetje.


En toen was het opeens warm. Gek genoeg maar op een paar plekjes in onze tuin. Hier achter de caravan op de camping zelfs zo warm dat ik binnen no time al mijn kleren uit had gedaan en in mijn ondergoed in de zon zat te lezen. Zo lekker!

Lotte voegde zich bij me. Ze ha…

Week 16: dingen uit deze tijd

Wat maakt het dagelijkse leven fijn deze dagen? In de opmars naar het 'echte' warme voorjaar word ik blij van veel dingen. Niet alleen de belofte van de komende warmere maanden, maar juist ook dit grillige aprilweer heeft zijn charme. Groeiseizoen.
Nieuwe plannen. Joost recyclete een oud bad tot hot tub to be. Kwestie van straks een vuurtje onder stoken en dan in bad uitzicht op de ondergaande zon. Hoe cool is dat nu weer?

De zon is alweer zo vroeg op dat ik 'm niet meer op zie komen. Al voor half 7 en dan lig ik nog in mijn bedje. Maar ik begin de dagen wel bijna altijd aan het IJsselmeer. Als ik de dijk opklim, de ganzen nu met hun ganzenkuikens, zie wegvluchten, de wolken boven het water zie hangen, dan weet ik dat het goed is.De liefste kat van de wereld deze knorrie, eh, Rocky. Hij snurkt zo hard en kan zo goed luieren. 

Zo'n fijn stukje vind ik dit. De lage polder met de molen. Als kind speelde ik hier af en toe bij kennissen van de ouders van een vriendin, die…

Klik om verder te bladeren in mijn blog

Show more