Skip to main content

Moe(deloos)

Ik wil er niet al teveel woorden aan vuil maken, mijn blog is mijn plek om stil te staan bij de mooie dingen. Extra belangrijk nu, want ik ben moe. Slaap nog steeds zo slecht, word er moedeloos van. En echt, ik probeer van alles, lichttherapie, dagelijks naar buiten, yoga, meditatie, magnesiumolie weet ik veel wat... Gelukkig weet ik dat het ook weer over gaat. In de tussentijd maar zoveel mogelijk kijken naar het fijne en het mooie.

Een heerlijk avondje met Sinterklaas, met gourmetten, heel veel lekkers en een hele avond spelletjes doen. Zo gezellig!
De prachtige winterse ochtenden.

Een werktrip naar Engeland, die weliswaar heel veel reisuren en hard werken bevatte, maar ook best een paar mooie momenten.
En weer thuis bij de meisjes. Ik had ze gemist...
Kerstgezelligheid overal. Ook wij halen een boom.


Zo vaak als het kan even naar buiten, voor een frisse neus en om wakker te blijven overdag.De beste 9 van instagram van 2016. Mooi jaar ligt er achter me.

Verse kippensoep om me er bovenop te helpen.


Een terugblik naar 9 jaar geleden. Wat een dotjes.... Bij de Nijntjevoorstelling.

Comments

MeidenMama said…
Ik weet niet wat de reden is van je slechte slapen maar ik heb veel baat gehad bij een natuurarts. Er zit een hele fijne in Harderwijk, Mevr. Mateboer. Misschien kan zij iets voor je doen??
Verder geniet ik altijd van je leuke blogjes met prachtige foto's!!
Femke said…
Jeetje jo, wat toch een terugkerend probleem is dit. Zou er nou niemand zijn die je kan helpen!? Inderdaad misschien een natuurarts / homeopaat....
Jolanda said…
Wat balen! Gelukkig houd je vast aan het kijken naar klein (en groot) geluk.
Over een week worden de dagen weer langer. Hoop dat je je dan iedere week weer beter zal voelen. <3
Heb je geen Pfeiffer? Misschien eens bloed laten prikken. Ik heb mij enige jaren terug ook zo moe gevoeld, alsof ik 's nachts was ontvoerd door buitenaardse wezens. Bleek het Pfeiffer te zijn.
Sterkte ermee.
Sil said…
O lieve Jo, slecht slapen is zo naar!
Mijn lief gaat sinds een tijdje naar een therapeut, we zijn over hem heel enthousiast. Mocht je zijn gegevens willen hebben, mail me dan alsjewilt op Sil@home.nl
Take case!
jojoco said…
Bedankt allemaal voor jullie lieve reacties! Hartstikke aardig!

Dit vinden anderen leuk nu

Random zomerfotootjes

Het water is weer tot rust gekomen, de ergste golfslag is weg. Zo mooi vind ik het dan, hoe de wolken weerspiegeld worden in het water. Zeker als je aan het zwemmen bent, dan zit je daar echt Middenin. Zo fijn!

Ik kan daar echt zo van genieten, even koffie aan het water.

Nichtje Fie werd 5 en kreeg een zeemeerminnenstaart. Wat cool zeg!


Gewoon nog maar wat plaatjes van het water, ik krijg er zelf nooit genoeg van, hopelijk jij ook niet (anders klik je maar weg ;))


De kippen en haan zijn gewend aan de nieuwe slaapplek van de haan en verzamelen daar 's morgens voor het eten. De kuikens zijn al groot en ik denk dat de twee witte allebei haantjes zullen worden. Als dat maar goed gaat straks....


Prachtige zonsondergang. Cadeautje aan het einde van de dag.


Isa stuurde een fotootje, die was nog even naar Reuring met vriendinnen. Gezellig dat ze ons dan een beetje op de hoogte houdt in de familie app groep.


Zomereten: veel kleur. Daar word je toch blij van?


Tijd van de toetsweken. Het is…

Week 25: Midzomerweek - en zomer is het!

De week van midzomer, altijd een beetje een dubbel gevoel omdat de dagen weer korter gaan worden. Maar hee, de zomer is pas net begonnen en goed ook. Wat een heerlijke dagen! Werken is een beetje pittig met dit warme weer, maar als je klaar bent, begint er gewoon een heel nieuw stuk dag. En ook 's morgens vroeg is fijn, aan mijn strandje. Met zo'n begin voelt iedere dag een beetje als vakantie.
De bloemen die we Lotte gaven bij de voorstelling komen zo prachtig uit. Toverbalpioenen zijn het, en ze verkleuren langzaam van dieproze naar wit. 

Ik maak een wandeling door Purmerend op maandagavond, want Lotte doet een proefles dans. Later op de avond zwemmen we met vrienden heerlijk in het IJsselmeer en kletsen we in de tuin tot het donker is. 

Nu weer heel anders, de pioenen. Door het warme weer gaat het extra snel deze keer.


Tropenrooster: vroeg beginnen met werken. Tussendemiddag echt een uur lunchpauze en even heerlijk buiten zitten en op tijd weer klaar. 

Tijd voor een ijsje!

Walk with me, loop je een eindje mee?

Loop je een eindje mee door de tuin? Het is zo'n mooie avond, met dat zachte goudkleurige licht. Door mijn 'pak-nog-minder-mijn-telefoon-experiment' neem ik deze keer mijn echte camera weer eens mee. En eerlijk is eerlijk, hoe mooi de foto's van mijn Samsung ook kunnen zijn, dit is toch wel net even een tikkie mooier. 
Door mijn camera kijk ik extra goed naar alles om me heen. De zachte haartjes van de planten, stuifmeelkorrels, de voelsprieten van een vlinder, hoe de kleur verandert als je je blik verandert van met de zon mee naar tegen het licht in. En niet alleen mijn ogen, ook mijn andere zintuigen zet ik goed aan het werk. Het ruikt zo lekker, in de avond in de tuin. De geur van lavendel, van de vlinderstruiken. En het al beetje vochtige gras aan mijn voeten (met hier en daar een naaktslak, ieuw!), het windje dat door mijn haren waait.
Ik ben een bofkont, dat ik hier woon. Maar wel een bofkont die dat heel goed beseft en er misschien wel meer dan wie ook van kan …