Skip to main content

Herinneringen aan Spanje


Vijf nachtjes waren het maar en toch voelt het alsof ik ├ęcht even weg ben geweest. Heerlijk is dat. De dagelijkse sleur lekker achter laten om er daarna weer extra van te genieten, want ik ben dol op mijn dagelijkse sleur. Maar ik ben ook dol op Spanje. Ik snap het wel, dat ze het Spaanse leven hebben verkozen hoor!Tijdens de regenachtige dag lijkt het wel of er fontijnen aan het huis vast zitten. Een mooi gezicht.


De koffie van Yuri, echt, lekkerder krijg je 'm niet!Moet je zien, wat een kopje vol geurige aandacht en warmte.


's Morgens op de veranda kijken hoe de wolken verkleuren en de zon op komt. Geen IJsselmeer voor mijn neus, maar het water van het zwembad doet 't ook ook! Fijne uitzichten. #goedemorgen!


 Zo gezellig om een paar dagen mee te draaien in het gezin. Dat is weer leuk van een emigrerend vriendinnetje, want normaal gesproken doe je dit natuurlijk niet zo snel. Ik voelde me thuis, heb heerlijk kunnen werken, heb meegenoten van het Spaanse leven en we hebben zalig kunnen bijkletsen.


Nog een #goedemorgen. Zo dan!


Op de temperatuur had ik me wel een beetje verkeken. Door de schoorsteenbrand konden we de kachel niet gebruiken en dan wordt het best koud als je de hele dag stil zit achter de computer. 's Avonds met alle vesten en sjaals onder een dekbedje op de bank, lekker kletsen, met een half oog tv kijken, scrollen door mijn Instagramtijdlijn. En dan die lieve Marvy die roept 'Zo, mobiele brigade, kan ik nog wat te drinken voor jullie inschenken?' Schatjes zijn het, allemaal!


Het kan dan wel regenen, maar er zijn wel palmbomen. En mandarijnen. En cactussen. En het is prachtig groen hier, daar is ook regen voor nodig zo nu en dan.


De hondjes uitlaten.


Ik mis Dio!


Laatste kopje koffie in Spanje. Op de luchthaven.


Wat mooi, die sneeuw op de bergen!Ik heb genoten, Petra en Yuri, bedankt! En we smeden alweer nieuwe snode plannetjes, maar dan alleen voor de fun!

Comments

Popular posts from this blog

Onderduiken

Even geen uitgebreide blogjes. Op het moment zet ik alle zeilen bij en de tanden op elkaar.


Voor iedereen die ook genoeg heeft van de winter: het komt er echt weer aan. Dat mooie licht van vandaag is een voorbode van alle mooie dagen die weer gaan komen.
Keep your head up Keep your heart strong

Kleur in huis

Feestje in de week: verse bloemen van mijn favoriete bloemist. Het is een week verder nu, maar ze staan nog steeds prachtig.

De zon geeft er nog extra kleur aan.Het mag buiten wel vriezen, vanachter het glas lijkt het echt lente.

Hard aan het leren.


Lekker aan het lopen.Vanuit de auto na een werkdag in Amsterdam. Fijn dat de zon steeds later onder gaat.
Mooie lucht!


Met Isa netflixte ik deze lekkere film. Gezellig, een avondje tv kijken.En weer een rondje!


De mimosa staat er zo uitbundig bij.


Bijna mijn eerste blaadje vol. Heel lang hield ik me niet bezig met het vergelijken van mijn loopjes, maar nu ik in training ben, wil ik ook wel iedere keer een beetje verder of een beetje sneller en ben ik heel nerderig naast de afstand en tijd ook mijn tempo en snelheid aan het berekenen.

Dit wil ik onthouden van januari

Januari was een van de somberste maanden sinds de weermetingen, met heel veel regen, mist en heel weinig zon.

Dat vraagt om troosteten: lekker versgemaakte uiensoep van Joost met gegratineerd stokbrood.

En ieder momentje dat de zon even te zien was, dook ik er boven op. Wat een mooie zonsondergang!

Monki/Kleine Sammy komt met me mee de dijk over.

Toetsweek. Hard aan het leren. Maar met resultaat: even opscheppen hoor, maar mijn Isa had zomaar het allerhoogste wiskundecijfer van heel 5 Havo en het allerhoogste economiecijfer uit haar klas.


Lotte is ook goed bezig, die heeft haar eigen leerlocatie opgezocht. Slim!

Hai!

Ik moest een dagje werken in Rotterdam en combineerde dat met een snel kijkje in de Markthal. Ik had al zoveel foto's gezien van het prachtige plafond. Dat vond ik dan ook meteen het mooiste daar. De hal was verder niet echt levendig, bijna een beetje uitgestorven. Weliswaar best een paar leuke tentjes, maar volgens mij hartstikke duur.

In Rotterdam was er bloesem.L…

Klik om verder te bladeren in mijn blog

Show more