Eerste Kerstdag


Terugkijkend op de Kerstdagen is het een grote golf warmte, gezelligheid, lawaai, drukte, liefde en vrolijkheid. En ook een beetje verdriet. De eerste Kerst zonder Ans, daar moeten we doorheen met zijn allen. In ons hart en gedachte is ze erbij.
Ook een Kerst zonder Isa, die met 39+ koorts in bed ligt en de gezelligheid alleen van een afstandje kan horen.

Maar een Kerst waarin Joost ons op de eerste dag verwende met zoveel heerlijke dingetjes. Ik hoefde alleen de tafel gezellig te dekken. Dat kan ik.Lotte had haar mooie jurk aan gedaan. Wow, beauty!Het vuurtje brandde. De kat snorde.Het feest kon beginnen. De amuses werden verzorgd, samen met een deel van het dessert. Opa zorgde voor een paar mooie flessen wijn. Joost deed de rest.Vuur in de pizzaoven aan om het vlees te grillen.


Groentetjes als eerste amuse.

Daarna heerlijke tonijn.


En daarna weet ik het niet meer. Zo'n 11 verschillende hapjes waren er, allemaal hartstikke lekker. Isa kwam er 20 minuutjes uit om te proberen. Maar dat ging niet heel erg goed.Het was een dolle boel. En dat was pas dag 1. Samenvattend kan ik zeggen dat twee kerstdagen geweldig zijn. Maar dat het een klein beetje jammer is, dat ze uitgerekend vlak achter elkaar vallen. En ook nog in december ;). Maar geweldig blijft het.

No comments:

Dit vinden anderen leuk nu