Skip to main content

Castellon - ontsnapt aan de hoosbuien

De hagel roffelde op het autodak en de ruitenwissers zwiepten driftig heen en weer, maar toch konden we amper wat zien. Wat een noodweer. Zo af en toe voelden we de auto bijna wegglijden door de aquaplanning, maar Yuri hield het hoofd koel. 

We konden het ons bijna niet voorstellen, maar Petra had die ochtend de weerberichten van de hele omgeving gecheckt en in Castellon -zo'n 100km zuidelijker- zou het die middag droog zijn.


En ja hoor, we hadden de auto nog niet geparkeerd en het was droog, de straten glommen nog na van de regen van die morgen. We namen het maar voor lief dat we net tijdens de siƫsta (of hoe heet dat, wanneer de winkels tussen de middag dicht zijn) aankwamen en struinden door de straten van dit plaatsje.Heerlijk om een partner in crime te hebben (Petra) en niet de enige te zijn die overal speurt naar mooie details met de camera (telefoon) in de aanslag.


Yuri en de meiden speelden ondertussen tikkertje.Min of meer toevallig belandden we in volgens mij het leukste tentje van de stad voor een zalige lunch. La Vermuteria. Heerlijk gegeten!

Wat een heerlijke Spaanse zaterdag!

Comments

Fleur said…
Wat ziet dat er heerlijk uit. Dan wel niet zo mooi weer, maar wel even weg uit je dagelijkse dingen waardoor je ook even kunt opladen. En fijn bij je vriendin te zijn.

Popular posts from this blog

Onderduiken

Even geen uitgebreide blogjes. Op het moment zet ik alle zeilen bij en de tanden op elkaar.


Voor iedereen die ook genoeg heeft van de winter: het komt er echt weer aan. Dat mooie licht van vandaag is een voorbode van alle mooie dagen die weer gaan komen.
Keep your head up Keep your heart strong

Kleur in huis

Feestje in de week: verse bloemen van mijn favoriete bloemist. Het is een week verder nu, maar ze staan nog steeds prachtig.

De zon geeft er nog extra kleur aan.Het mag buiten wel vriezen, vanachter het glas lijkt het echt lente.

Hard aan het leren.


Lekker aan het lopen.Vanuit de auto na een werkdag in Amsterdam. Fijn dat de zon steeds later onder gaat.
Mooie lucht!


Met Isa netflixte ik deze lekkere film. Gezellig, een avondje tv kijken.En weer een rondje!


De mimosa staat er zo uitbundig bij.


Bijna mijn eerste blaadje vol. Heel lang hield ik me niet bezig met het vergelijken van mijn loopjes, maar nu ik in training ben, wil ik ook wel iedere keer een beetje verder of een beetje sneller en ben ik heel nerderig naast de afstand en tijd ook mijn tempo en snelheid aan het berekenen.

Dit wil ik onthouden van januari

Januari was een van de somberste maanden sinds de weermetingen, met heel veel regen, mist en heel weinig zon.

Dat vraagt om troosteten: lekker versgemaakte uiensoep van Joost met gegratineerd stokbrood.

En ieder momentje dat de zon even te zien was, dook ik er boven op. Wat een mooie zonsondergang!

Monki/Kleine Sammy komt met me mee de dijk over.

Toetsweek. Hard aan het leren. Maar met resultaat: even opscheppen hoor, maar mijn Isa had zomaar het allerhoogste wiskundecijfer van heel 5 Havo en het allerhoogste economiecijfer uit haar klas.


Lotte is ook goed bezig, die heeft haar eigen leerlocatie opgezocht. Slim!

Hai!

Ik moest een dagje werken in Rotterdam en combineerde dat met een snel kijkje in de Markthal. Ik had al zoveel foto's gezien van het prachtige plafond. Dat vond ik dan ook meteen het mooiste daar. De hal was verder niet echt levendig, bijna een beetje uitgestorven. Weliswaar best een paar leuke tentjes, maar volgens mij hartstikke duur.

In Rotterdam was er bloesem.L…

Klik om verder te bladeren in mijn blog

Show more