Stukjes uit mijn week


Wat stukjes uit de afgelopen week. Een week met heel veel binnenzitten, binnen werken en weinig energie na 3 weken heel slecht slapen. Maar ook een week met veel leuke dingen, want die zijn er altijd als je er voor open staat.

Zoals de geur van versgemaakte stoofpeertjes met kaneel.


En mijn ochtenden waarbij ik de dijk overklim naar het water. Van de week was de ochtendlucht zo prachtig in vuur en vlam.


Zelfs een uitgemergeld bosje brandnetels wordt dan mooi.
  
En ook bij grijs en grauw probeer ik toch iedere dag even naar buiten te gaan.


En verder gewoon lekker knus de warmte op zoeken. Ik heb een nieuw woord geleerd 'Hygge', een Deens woord, voor dat wat comfortabel, warm, gezellig is. Zoals Sammy.


Ook in het donker is het mooi op de dijk. De supermaan liet zich op dé dag niet zien, maar wel mooie lichtjes.


En gelukkig is het niet altijd alleen maar grijs en grauw en zijn er heel veel hele prachtige luchten.Met Lotte ging in naar Utrecht. Opa Jan had kaartjes gewonnen voor de Bodyguard, maar had daar zelf niet zoveel zin in. Wij waren de gelukkigen en aten eerst samen een hapje bij LE:EN.
Heerlijk, zo samen naar het theater. Dat sfeertje, en ondanks dat ik niet zo'n musicalliefhebber ben, was dit echt een geweldige avond.

Superplekken hadden we.


Heerlijk rondje hardlopen de volgende dag. 10 blokjes van 2 minuten snel, waarbij ik ieder blokje op iets anders focuste, mijn arminzet, core aanspannen, ontspanning in de benen, beweging naar achter goed afmaken, blik naar voren. Heerlijk om mee bezig te zijn en het ging hartstikke lekker!


Het had weer een keertje gevroren 's nachts. 


En ik keek iedere dag wel blij naar mijn bloemen. Bijzonder hoe de natuur dat verzint.


Ik kocht een nieuwe werklaptop en installeerde alles, komende tijd regelmatig naar het buitenland. Werk is druk, maar we zijn ook met zulke gave dingen bezig, daar krijg ik dan ook weer heel veel energie van.


Grijs en grauw.


Genieten van de kleine dingen. Soms moet je dat even bewust tegen jezelf zeggen.


Mijn statistiekjes. Best mooi!


Goed voor jezelf zorgen.


Werkfeestje. Het ziet er zo gezellig uit met die lichtjes. En het was ook gezellig!En dit was vanmorgen. 't Is toch wat. Een van de kippen zit al zeker een week binnen. Ik gaf haar geen ongelijk. Maar toen ik gister even checkte, ontdekte ik dat ze aan het broeden is op een nest vol eitjes. Terwijl ik dacht dat ze al tijdje van de leg was. Hoe zou dat nou gaan straks in de kou? Maar om de eitjes nu nog weg te halen en weg te gooien vind ik ook zielig....

1 comment:

Conny - Alias Papillon said...

Grappig: ik had ook kaartjes gewonnen van The Bodyguard, maar aangezien ik niet van musicals hou, had ik mijn moeder ermee een plezier gedaan. Die was daar dus ook vorige week woensdag.
Mooie foto's weer. Jij behoort echt tot mijn top favoriet wat bloglezen aangaat! Altijd zo leuk om te lezen en je foto's te zien!
Fijne week nog.

Groet, Conny
papillon60.blogspot.nl

Dit vinden anderen leuk nu