Oneindige zomer

Ik weet niet waar het KNMI het vandaan haalde, dat het een teleurstellende zomer is geweest. Voor mijn gevoel zijn we zoveel buiten geweest en ook deze weken houdt het maar niet op met het warme weer. Ik geniet er ten volle van, zuig alle zonne-energie in me op.


Dagje naar het strand met Bri en de bende.

Wat is Nederland toch mooi, denk ik bijna iedere dag wel eens.


Chillen in de hangmat. De eerste werkweek hoefde ik nog niet met volle kracht aan de slag. Dat was nog eens fijn, een uur of 5-6 per dag flink aan de bak en verder gewoon vakantievieren!


De laatste bloeiende hosta's in het ochtendlicht.


Had ik al gezegd dat ik zo van de tuin geniet? Sja, ik weet het, het is een herhaling van zetten...Ons plekje voor avondkoffie.


Deze vind ik zo lief, met Rocky die er zo gezellig bij komt zitten.


Wie bekijkt nu wie?


De zon schijnt zo mooi naar binnen. Dat is maar goed ook, want door een stroomstoring hadden we een dag of 4 geen stroom in de woonkamer. Geen licht, geen muziek, geen internet en geen tv. Gelukkig met een verlengsnoer wel koffie ;). Prioriteiten.Wij maakten van de nood een deugd en speelden gewoon nog campinkje in huis, met kaarsjes aan.Nee he, heb je die bloemen weer.....


Wel nieuw: mijn nieuwe hardloopspeeltje! Hiervoor heb ik jarenlang getraind met een Garmin 405, maar die is vorig jaar stuk gegaan, hij wilde niet meer synchroniseren. Een tijdje liep ik zonder, ook wel prima. Maar nu na de zomer begon het weer te kriebelen om weer wat actiever te gaan trainen. Dit jaar loop ik 10 jaar hard! Ik heb volgens mij nog nooit een sport zo lang volgehouden. Dat vond ik wel een cadeautje waard. En voor zover ik het nu kan inschatten is ie superfijn. Hij meet mijn hartslag om mijn pols, dus ik hoef niet zo'n rare band om. En hij kan zoveel dat ik nog wel even bezig ben om alles uit te zoeken. Leuk voor de komende tijd om me daar uitgebreid in te verdiepen! (en gelukkig doet ie het ook met een simpele druk op de knop).Maak er een mooie dag van!

No comments:

Dit vinden anderen leuk nu