Skip to main content

Nog 1 keertje terugkijken

Alweer bijna twee weken thuis, waarvan een week echt vakantie en een week weer een beetje opstarten en aan het werk. Gek hoe snel als de tijd gaat. Ik kijk nog een keertje terug op de vakantie met foto's van mijn telefoon.Wat was het een noodweer toen we Nederland uitreden, een graad of 15 en regen. Regen. Regen. Tot we ergens in Frankrijk kwamen en het opklaarde en ieder half uur zo'n beetje een graadje warmer werd.


Onze camping van dit jaar. Een aanrader!


De 30 graden was maar voor een paar uurtjes. De eerste nacht kwam er een enorm onweer en begon het te hozen. De volgende ochtend was alles doorweekt.


Maar het zonnetje scheen alweer, dus alles lekker laten drogen. De rest van de vakantie was er alleen maar zon en zalig weer, zo tussen de 23 en de 30 graden.


Het oesterfestijn.

Zou ze? Zou ze niet?


Vakantiepret: lekker kleuren en tekenen.


Luisteren naar de muziek van Joost.


Heldere (en koude!) nachten.Canyoning. Supergaaf!
De plaatjes hieronder zijn van de site, dit zijn wij niet, maar is wel de 'route' die wij deden, met heftige slides, hoge sprongen, waden door snelstromend water, abseilen door watervallen. Dit vind ik echt een van de gaafste dingen om te doen.Lekker chillen ter compensatie.


Lotte deed mee met een volleybaltoernooitje.


Nog maar weer wat kleuren.


Een nacht en een dag ziek. Al het beddengoed droogt weer.


Isa maakte een mooie paardenrit door de bergen.Ook zo gaaf, dit doet ze bijna iedere vakantie en ze heeft al op de mooiste plekken gereden. Dat is ook echt van de natuur genieten. Fijn om dat mee te kunnen geven.
Lichtjes.
Franse ontbijtjes.


Wandelpaadje op de camping.


Vakantiedagboekje


Avondwandeling in Veynes.


Schuimparty voor de kinderen

Het vliegen... Ik denk nog steeds bijna iedere dag wel een keertje terug aan het vrije gevoel dat het me gaf.En weer naar huis. Huis is ook altijd fijn.Dag camping, we hebben genoten!
Comments

Popular posts from this blog

Donkere wolken en een eiland in het IJ

Na het eten, na de koffie. Joost en ik kijken elkaar aan, 'nog een stukje lopen samen?'
We rijden een stukje verderop langs de dijk en zetten de auto bij de camping neer. Als we de dijk overlopen zien we enorme donkere wolken onze kant op komen. Een machtig mooi gezicht.


We lopen een rondje, langs een zielig konijn met een enorme tumor op zijn borst, dat stilletjes in het gras zit. Langs wuivend riet en opvliegende spreeuwen. Hier en daar een spetter, en als we bijna weer terug zijn, barst de bui los. Dikke druppels kletteren op ons hoofd. We hebben de wind in de rug en laten ons maar natregenen.


Op weg naar huis zien we de zon weer tevoorschijn komen. En thuis wacht een verrassing.


We drogen ons snel af en trekken droge kleren aan. Ik zet een kopje thee. En verder kijk ik alleen naar het prachtige licht. Niets meer nodig verder.
Andere avond, zelfde mooie Hollandse luchten.


Ook weer een wandelingetje op de dijk, met prachtige wolken.En dan de volgende morgen beginnen met ko…

April doet wat ie wil. En mei ook

Dit zijn Joost en Lotte.  Joost spaart auto's. Net als vroeger. Alleen zijn ze nu groter. Lotte vindt het wel grappig. Ik ook. Vooral deze leuke nieuwe. Mijn lievelings op het moment!

We gingen er een stukje mee touren.Naar de molen, waar muziek was. Met weinig bezoekers, want het was KOUD!

Gelukkig had ik mijn eigenwijsheid laten varen en mijn echte winterjas weer van zolder gehaald. Mijn tussenjas (die eigenlijk de afgelopen weken ook niet voldeed) trok het echt niet meer, die koude wind.

Gelukkig konden we er wel om lachen. Hoe kan dat ook anders, in zo'n grappig autootje.

Herfstvakantiedingen doen: Bowlen met het gezin + aanhang. Gezellig avond, vooral het laatste potje, want toen won ik ;).


Wandelingetje.


En toen was het opeens warm. Gek genoeg maar op een paar plekjes in onze tuin. Hier achter de caravan op de camping zelfs zo warm dat ik binnen no time al mijn kleren uit had gedaan en in mijn ondergoed in de zon zat te lezen. Zo lekker!

Lotte voegde zich bij me. Ze ha…

Week 16: dingen uit deze tijd

Wat maakt het dagelijkse leven fijn deze dagen? In de opmars naar het 'echte' warme voorjaar word ik blij van veel dingen. Niet alleen de belofte van de komende warmere maanden, maar juist ook dit grillige aprilweer heeft zijn charme. Groeiseizoen.
Nieuwe plannen. Joost recyclete een oud bad tot hot tub to be. Kwestie van straks een vuurtje onder stoken en dan in bad uitzicht op de ondergaande zon. Hoe cool is dat nu weer?

De zon is alweer zo vroeg op dat ik 'm niet meer op zie komen. Al voor half 7 en dan lig ik nog in mijn bedje. Maar ik begin de dagen wel bijna altijd aan het IJsselmeer. Als ik de dijk opklim, de ganzen nu met hun ganzenkuikens, zie wegvluchten, de wolken boven het water zie hangen, dan weet ik dat het goed is.De liefste kat van de wereld deze knorrie, eh, Rocky. Hij snurkt zo hard en kan zo goed luieren. 

Zo'n fijn stukje vind ik dit. De lage polder met de molen. Als kind speelde ik hier af en toe bij kennissen van de ouders van een vriendin, die…

Klik om verder te bladeren in mijn blog

Show more