Skip to main content

Nog 1 keertje terugkijken

Alweer bijna twee weken thuis, waarvan een week echt vakantie en een week weer een beetje opstarten en aan het werk. Gek hoe snel als de tijd gaat. Ik kijk nog een keertje terug op de vakantie met foto's van mijn telefoon.Wat was het een noodweer toen we Nederland uitreden, een graad of 15 en regen. Regen. Regen. Tot we ergens in Frankrijk kwamen en het opklaarde en ieder half uur zo'n beetje een graadje warmer werd.


Onze camping van dit jaar. Een aanrader!


De 30 graden was maar voor een paar uurtjes. De eerste nacht kwam er een enorm onweer en begon het te hozen. De volgende ochtend was alles doorweekt.


Maar het zonnetje scheen alweer, dus alles lekker laten drogen. De rest van de vakantie was er alleen maar zon en zalig weer, zo tussen de 23 en de 30 graden.


Het oesterfestijn.

Zou ze? Zou ze niet?


Vakantiepret: lekker kleuren en tekenen.


Luisteren naar de muziek van Joost.


Heldere (en koude!) nachten.Canyoning. Supergaaf!
De plaatjes hieronder zijn van de site, dit zijn wij niet, maar is wel de 'route' die wij deden, met heftige slides, hoge sprongen, waden door snelstromend water, abseilen door watervallen. Dit vind ik echt een van de gaafste dingen om te doen.Lekker chillen ter compensatie.


Lotte deed mee met een volleybaltoernooitje.


Nog maar weer wat kleuren.


Een nacht en een dag ziek. Al het beddengoed droogt weer.


Isa maakte een mooie paardenrit door de bergen.Ook zo gaaf, dit doet ze bijna iedere vakantie en ze heeft al op de mooiste plekken gereden. Dat is ook echt van de natuur genieten. Fijn om dat mee te kunnen geven.
Lichtjes.
Franse ontbijtjes.


Wandelpaadje op de camping.


Vakantiedagboekje


Avondwandeling in Veynes.


Schuimparty voor de kinderen

Het vliegen... Ik denk nog steeds bijna iedere dag wel een keertje terug aan het vrije gevoel dat het me gaf.En weer naar huis. Huis is ook altijd fijn.Dag camping, we hebben genoten!
Comments

Dit vinden anderen leuk nu

Random zomerfotootjes

Het water is weer tot rust gekomen, de ergste golfslag is weg. Zo mooi vind ik het dan, hoe de wolken weerspiegeld worden in het water. Zeker als je aan het zwemmen bent, dan zit je daar echt Middenin. Zo fijn!

Ik kan daar echt zo van genieten, even koffie aan het water.

Nichtje Fie werd 5 en kreeg een zeemeerminnenstaart. Wat cool zeg!


Gewoon nog maar wat plaatjes van het water, ik krijg er zelf nooit genoeg van, hopelijk jij ook niet (anders klik je maar weg ;))


De kippen en haan zijn gewend aan de nieuwe slaapplek van de haan en verzamelen daar 's morgens voor het eten. De kuikens zijn al groot en ik denk dat de twee witte allebei haantjes zullen worden. Als dat maar goed gaat straks....


Prachtige zonsondergang. Cadeautje aan het einde van de dag.


Isa stuurde een fotootje, die was nog even naar Reuring met vriendinnen. Gezellig dat ze ons dan een beetje op de hoogte houdt in de familie app groep.


Zomereten: veel kleur. Daar word je toch blij van?


Tijd van de toetsweken. Het is…

Walk with me, loop je een eindje mee?

Loop je een eindje mee door de tuin? Het is zo'n mooie avond, met dat zachte goudkleurige licht. Door mijn 'pak-nog-minder-mijn-telefoon-experiment' neem ik deze keer mijn echte camera weer eens mee. En eerlijk is eerlijk, hoe mooi de foto's van mijn Samsung ook kunnen zijn, dit is toch wel net even een tikkie mooier. 
Door mijn camera kijk ik extra goed naar alles om me heen. De zachte haartjes van de planten, stuifmeelkorrels, de voelsprieten van een vlinder, hoe de kleur verandert als je je blik verandert van met de zon mee naar tegen het licht in. En niet alleen mijn ogen, ook mijn andere zintuigen zet ik goed aan het werk. Het ruikt zo lekker, in de avond in de tuin. De geur van lavendel, van de vlinderstruiken. En het al beetje vochtige gras aan mijn voeten (met hier en daar een naaktslak, ieuw!), het windje dat door mijn haren waait.
Ik ben een bofkont, dat ik hier woon. Maar wel een bofkont die dat heel goed beseft en er misschien wel meer dan wie ook van kan …

Zomers weekend

Zo'n zomers weekend vraagt erom om in het water te beginnen. Heerlijk stuk gezwommen. Alleen nog een staart en ik ben een zeemeermin ;).Met Lotte maakte ik dit heerlijke toetje: Rabarber in kleine stukjes even koken. Banaan erdoor, schepje suiker en wat custardpoeder, in stukjes geknipte marshmellows erover en dan in de oven.


De perfecte mix van zuur, zoet, romig en zomer.


Boek uitgelezen. De recensies waren niet zo positief, maar ik vond het een bijzonder boek. Over een vrouw die in de jeugdzorg werkt en daarin alles goed wil doen, maar ondertussen haar eigen zoon uit het oog verliest.
De zoon komt door allerlei suffe omstandigheden en domme puberkeuzes in de ene na de andere ellende terecht. Mede door zijn vrienden die praten in osso en wallah en andersoortige straattaal.
Een derde hoofdrolspeler is de uitgerangeerde leraar, die tegenwoordig liever vogels kijkt maar een beginnende vriendschap sluit met de zoon.

Als de moeder op haar werk in de problemen komt omdat er een kind …