Nog 1 keertje terugkijken

Alweer bijna twee weken thuis, waarvan een week echt vakantie en een week weer een beetje opstarten en aan het werk. Gek hoe snel als de tijd gaat. Ik kijk nog een keertje terug op de vakantie met foto's van mijn telefoon.Wat was het een noodweer toen we Nederland uitreden, een graad of 15 en regen. Regen. Regen. Tot we ergens in Frankrijk kwamen en het opklaarde en ieder half uur zo'n beetje een graadje warmer werd.


Onze camping van dit jaar. Een aanrader!


De 30 graden was maar voor een paar uurtjes. De eerste nacht kwam er een enorm onweer en begon het te hozen. De volgende ochtend was alles doorweekt.


Maar het zonnetje scheen alweer, dus alles lekker laten drogen. De rest van de vakantie was er alleen maar zon en zalig weer, zo tussen de 23 en de 30 graden.


Het oesterfestijn.

Zou ze? Zou ze niet?


Vakantiepret: lekker kleuren en tekenen.


Luisteren naar de muziek van Joost.


Heldere (en koude!) nachten.Canyoning. Supergaaf!
De plaatjes hieronder zijn van de site, dit zijn wij niet, maar is wel de 'route' die wij deden, met heftige slides, hoge sprongen, waden door snelstromend water, abseilen door watervallen. Dit vind ik echt een van de gaafste dingen om te doen.Lekker chillen ter compensatie.


Lotte deed mee met een volleybaltoernooitje.


Nog maar weer wat kleuren.


Een nacht en een dag ziek. Al het beddengoed droogt weer.


Isa maakte een mooie paardenrit door de bergen.Ook zo gaaf, dit doet ze bijna iedere vakantie en ze heeft al op de mooiste plekken gereden. Dat is ook echt van de natuur genieten. Fijn om dat mee te kunnen geven.
Lichtjes.
Franse ontbijtjes.


Wandelpaadje op de camping.


Vakantiedagboekje


Avondwandeling in Veynes.


Schuimparty voor de kinderen

Het vliegen... Ik denk nog steeds bijna iedere dag wel een keertje terug aan het vrije gevoel dat het me gaf.En weer naar huis. Huis is ook altijd fijn.Dag camping, we hebben genoten!
No comments:

Dit vinden anderen leuk nu