Skip to main content

Moederdag


Ga er maar even bij liggen hoor, mijn foto's die staan scheef. ;)

Moederdag 2016. Man weg, op zakenreis, ik alleen met de meiden. Die allebei behoorlijk uitsliepen, hun laatste vakantiedag tenslotte.

Geen romantisch plaatje van ontbijt op bed dus, ik maakte mijn eigen ontbijtje en vond het heerlijk rustig. Ochtendyoga, beetje in de tuin werken en tegen half 12 ofzo stonden ze paraat. Allebei met lieve knutsels. Schatjes!


Ja, je kunt weer rechtop gaan zitten ;)


De meisjes wilden zelfs mee naar de Breek, naar het moederdagfestival. Ondanks de overdosis kleine kinderen. Isa had na ponykamp haar buik vol van kindergemiauw. Wij liepen er gewoon lekker langs, aten een taartje en fietsten weer terug.
Lekker chillen. Wat is het zalig weer. Wat is het fijn.


Ik besloot het leven te vieren en we gingen High tea doen met zijn drietjes. Op een terras, waar we gewoon naar de schaduw schoven, omdat we het te warm vonden. Met allerlei heerlijks, we hadden alleen geluncht met appeltaart tenslotte ;).


's Avonds aten we niet veel meer, een paar miniloempiaatjes uit de airfryer, met watermeloen en rettich. I love rettich!

Ik wachtte tot het wat koeler werd. Maar dat werd het niet, dus ik trok mijn schoenen maar aan, voor een rustig rondje door de polder.Wat was het prachtig. En warm. Had ik al gezegd dat het warm was? Zo fijn!Rode kop!


Maar gelukkig is er dan altijd snapchat nog, die het leven net wat vrolijker maakt. De ogen iets meer doet stralen en de rimpels wegveegt.


Daar neem ik mijn hoed voor af!


Wat een fijne, fijne dag! Ik ben een blij mens.


Comments

Popular posts from this blog

Onderduiken

Even geen uitgebreide blogjes. Op het moment zet ik alle zeilen bij en de tanden op elkaar.


Voor iedereen die ook genoeg heeft van de winter: het komt er echt weer aan. Dat mooie licht van vandaag is een voorbode van alle mooie dagen die weer gaan komen.
Keep your head up Keep your heart strong

Kleur in huis

Feestje in de week: verse bloemen van mijn favoriete bloemist. Het is een week verder nu, maar ze staan nog steeds prachtig.

De zon geeft er nog extra kleur aan.Het mag buiten wel vriezen, vanachter het glas lijkt het echt lente.

Hard aan het leren.


Lekker aan het lopen.Vanuit de auto na een werkdag in Amsterdam. Fijn dat de zon steeds later onder gaat.
Mooie lucht!


Met Isa netflixte ik deze lekkere film. Gezellig, een avondje tv kijken.En weer een rondje!


De mimosa staat er zo uitbundig bij.


Bijna mijn eerste blaadje vol. Heel lang hield ik me niet bezig met het vergelijken van mijn loopjes, maar nu ik in training ben, wil ik ook wel iedere keer een beetje verder of een beetje sneller en ben ik heel nerderig naast de afstand en tijd ook mijn tempo en snelheid aan het berekenen.

Dit wil ik onthouden van januari

Januari was een van de somberste maanden sinds de weermetingen, met heel veel regen, mist en heel weinig zon.

Dat vraagt om troosteten: lekker versgemaakte uiensoep van Joost met gegratineerd stokbrood.

En ieder momentje dat de zon even te zien was, dook ik er boven op. Wat een mooie zonsondergang!

Monki/Kleine Sammy komt met me mee de dijk over.

Toetsweek. Hard aan het leren. Maar met resultaat: even opscheppen hoor, maar mijn Isa had zomaar het allerhoogste wiskundecijfer van heel 5 Havo en het allerhoogste economiecijfer uit haar klas.


Lotte is ook goed bezig, die heeft haar eigen leerlocatie opgezocht. Slim!

Hai!

Ik moest een dagje werken in Rotterdam en combineerde dat met een snel kijkje in de Markthal. Ik had al zoveel foto's gezien van het prachtige plafond. Dat vond ik dan ook meteen het mooiste daar. De hal was verder niet echt levendig, bijna een beetje uitgestorven. Weliswaar best een paar leuke tentjes, maar volgens mij hartstikke duur.

In Rotterdam was er bloesem.L…

Klik om verder te bladeren in mijn blog

Show more