Skip to main content

Moederdag


Ga er maar even bij liggen hoor, mijn foto's die staan scheef. ;)

Moederdag 2016. Man weg, op zakenreis, ik alleen met de meiden. Die allebei behoorlijk uitsliepen, hun laatste vakantiedag tenslotte.

Geen romantisch plaatje van ontbijt op bed dus, ik maakte mijn eigen ontbijtje en vond het heerlijk rustig. Ochtendyoga, beetje in de tuin werken en tegen half 12 ofzo stonden ze paraat. Allebei met lieve knutsels. Schatjes!


Ja, je kunt weer rechtop gaan zitten ;)


De meisjes wilden zelfs mee naar de Breek, naar het moederdagfestival. Ondanks de overdosis kleine kinderen. Isa had na ponykamp haar buik vol van kindergemiauw. Wij liepen er gewoon lekker langs, aten een taartje en fietsten weer terug.
Lekker chillen. Wat is het zalig weer. Wat is het fijn.


Ik besloot het leven te vieren en we gingen High tea doen met zijn drietjes. Op een terras, waar we gewoon naar de schaduw schoven, omdat we het te warm vonden. Met allerlei heerlijks, we hadden alleen geluncht met appeltaart tenslotte ;).


's Avonds aten we niet veel meer, een paar miniloempiaatjes uit de airfryer, met watermeloen en rettich. I love rettich!

Ik wachtte tot het wat koeler werd. Maar dat werd het niet, dus ik trok mijn schoenen maar aan, voor een rustig rondje door de polder.Wat was het prachtig. En warm. Had ik al gezegd dat het warm was? Zo fijn!Rode kop!


Maar gelukkig is er dan altijd snapchat nog, die het leven net wat vrolijker maakt. De ogen iets meer doet stralen en de rimpels wegveegt.


Daar neem ik mijn hoed voor af!


Wat een fijne, fijne dag! Ik ben een blij mens.


Comments

Dit vinden anderen leuk nu

Random zomerfotootjes

Het water is weer tot rust gekomen, de ergste golfslag is weg. Zo mooi vind ik het dan, hoe de wolken weerspiegeld worden in het water. Zeker als je aan het zwemmen bent, dan zit je daar echt Middenin. Zo fijn!

Ik kan daar echt zo van genieten, even koffie aan het water.

Nichtje Fie werd 5 en kreeg een zeemeerminnenstaart. Wat cool zeg!


Gewoon nog maar wat plaatjes van het water, ik krijg er zelf nooit genoeg van, hopelijk jij ook niet (anders klik je maar weg ;))


De kippen en haan zijn gewend aan de nieuwe slaapplek van de haan en verzamelen daar 's morgens voor het eten. De kuikens zijn al groot en ik denk dat de twee witte allebei haantjes zullen worden. Als dat maar goed gaat straks....


Prachtige zonsondergang. Cadeautje aan het einde van de dag.


Isa stuurde een fotootje, die was nog even naar Reuring met vriendinnen. Gezellig dat ze ons dan een beetje op de hoogte houdt in de familie app groep.


Zomereten: veel kleur. Daar word je toch blij van?


Tijd van de toetsweken. Het is…

Week 25: Midzomerweek - en zomer is het!

De week van midzomer, altijd een beetje een dubbel gevoel omdat de dagen weer korter gaan worden. Maar hee, de zomer is pas net begonnen en goed ook. Wat een heerlijke dagen! Werken is een beetje pittig met dit warme weer, maar als je klaar bent, begint er gewoon een heel nieuw stuk dag. En ook 's morgens vroeg is fijn, aan mijn strandje. Met zo'n begin voelt iedere dag een beetje als vakantie.
De bloemen die we Lotte gaven bij de voorstelling komen zo prachtig uit. Toverbalpioenen zijn het, en ze verkleuren langzaam van dieproze naar wit. 

Ik maak een wandeling door Purmerend op maandagavond, want Lotte doet een proefles dans. Later op de avond zwemmen we met vrienden heerlijk in het IJsselmeer en kletsen we in de tuin tot het donker is. 

Nu weer heel anders, de pioenen. Door het warme weer gaat het extra snel deze keer.


Tropenrooster: vroeg beginnen met werken. Tussendemiddag echt een uur lunchpauze en even heerlijk buiten zitten en op tijd weer klaar. 

Tijd voor een ijsje!

Walk with me, loop je een eindje mee?

Loop je een eindje mee door de tuin? Het is zo'n mooie avond, met dat zachte goudkleurige licht. Door mijn 'pak-nog-minder-mijn-telefoon-experiment' neem ik deze keer mijn echte camera weer eens mee. En eerlijk is eerlijk, hoe mooi de foto's van mijn Samsung ook kunnen zijn, dit is toch wel net even een tikkie mooier. 
Door mijn camera kijk ik extra goed naar alles om me heen. De zachte haartjes van de planten, stuifmeelkorrels, de voelsprieten van een vlinder, hoe de kleur verandert als je je blik verandert van met de zon mee naar tegen het licht in. En niet alleen mijn ogen, ook mijn andere zintuigen zet ik goed aan het werk. Het ruikt zo lekker, in de avond in de tuin. De geur van lavendel, van de vlinderstruiken. En het al beetje vochtige gras aan mijn voeten (met hier en daar een naaktslak, ieuw!), het windje dat door mijn haren waait.
Ik ben een bofkont, dat ik hier woon. Maar wel een bofkont die dat heel goed beseft en er misschien wel meer dan wie ook van kan …