De meivakantie begint in Amsterdam


Woensdagmiddag begon dan echt de meivakantie. Met Lotte reed ik naar Amsterdam, om daar lekker rond te struinen. Over het Waterlooplein. Langs het Rembrandthuis. 'Zullen we eens naar binnen gaan?' En dat deden we. Hartstikke leuk! Lotte mocht verf mengen en we slopen door alle kamers.


Verder over de grachten, door de rosse buurt, Nieuwmarkt, via de Zuiderkerk richting het centrum. Onderweg even stoppen bij Puccini, waar ik als kind al met grote ogen keek hoe ze bonbons maakten. Nu voor het eerst besloten we onszelf te tracteren en voor ieder 3 bonbons uit te zoeken. Een fortuin kostte het, ik snap meteen waarom mijn vader vroeger alleen maar keek en niet kocht, maar we hadden wel een schat om mee naar huis te nemen.

Op de terugweg Isa ophalen, die een paar dagen bij de manege aan het werk is. Ze begeleidt de ponykampen, hartstikke leuk, deze dag hadden ze een lange buitenrit gedaan, met de koetsjes. Maar ook best vermoeiend, de hele dag al die kinderen om je heen ;). Nog even haar eigen Moon verzorgen en we konden weer naar huis.Toetje! Bonbons doormidden, een halve bonbon is ook al heel wat en zo konden we 6 smaken proeven. Wel echt erg lekker!


Kleine kunstwerkjes toch?Deze is zo lief. Na het longeren terug naar de stal. Moon loopt braaf achter Isa aan.
No comments:

Dit vinden anderen leuk nu