Skip to main content

Vakantie in eigen land


Ik hoefde maar een paar uurtjes te werken woensdag en besloot er tegelijkertijd een vakantiedag van te maken. Vier het voorjaar.


Het gras is gemaaid, ziet er meteen zo mooi uit!


Ik liep een zalige tien kilometer. Ging echt superlekker! Fijn is dat.


Na het boodschappen doen maakte ik een ommetje en picknickte ik langs de sloot met uitzicht op de bollenvelden.De Beemster staat in bloei. Schitterend!En al die bermen zo mooi.Na het werk reed ik richting Amsterdam. Ik ging eten met vriendinnen. Voor het echte vakantiegevoel ging ik drie kwartier eerder weg en maakte ik een tussenstop in Broek in Waterland om ook daar nog een mooie wandeling te maken. Sinds ik die Up heb, heb ik steeds meer lol in het wandelen gekregen. Het is zo leuk om gewoon een beetje rond te struinen en nieuwe plekken te ontdekken. Zo in nog geen uurtje extra, gewoon onderweg naar iets, had ik toch even een echt vakantiegevoel.

Broek in Waterland is nu ook wel op z'n mooist hoor.


En zo kwam ik helemaal uitgerust en opgeladen aan in Amsterdam, waar ik op het terras in het zonnetje alvast een drankje nam.Gezellig gegeten en bijgekletst met vriendinnen en de vakantiedag was compleet!


Comments

Popular posts from this blog

Onderduiken

Even geen uitgebreide blogjes. Op het moment zet ik alle zeilen bij en de tanden op elkaar.


Voor iedereen die ook genoeg heeft van de winter: het komt er echt weer aan. Dat mooie licht van vandaag is een voorbode van alle mooie dagen die weer gaan komen.
Keep your head up Keep your heart strong

Kleur in huis

Feestje in de week: verse bloemen van mijn favoriete bloemist. Het is een week verder nu, maar ze staan nog steeds prachtig.

De zon geeft er nog extra kleur aan.Het mag buiten wel vriezen, vanachter het glas lijkt het echt lente.

Hard aan het leren.


Lekker aan het lopen.Vanuit de auto na een werkdag in Amsterdam. Fijn dat de zon steeds later onder gaat.
Mooie lucht!


Met Isa netflixte ik deze lekkere film. Gezellig, een avondje tv kijken.En weer een rondje!


De mimosa staat er zo uitbundig bij.


Bijna mijn eerste blaadje vol. Heel lang hield ik me niet bezig met het vergelijken van mijn loopjes, maar nu ik in training ben, wil ik ook wel iedere keer een beetje verder of een beetje sneller en ben ik heel nerderig naast de afstand en tijd ook mijn tempo en snelheid aan het berekenen.

Dit wil ik onthouden van januari

Januari was een van de somberste maanden sinds de weermetingen, met heel veel regen, mist en heel weinig zon.

Dat vraagt om troosteten: lekker versgemaakte uiensoep van Joost met gegratineerd stokbrood.

En ieder momentje dat de zon even te zien was, dook ik er boven op. Wat een mooie zonsondergang!

Monki/Kleine Sammy komt met me mee de dijk over.

Toetsweek. Hard aan het leren. Maar met resultaat: even opscheppen hoor, maar mijn Isa had zomaar het allerhoogste wiskundecijfer van heel 5 Havo en het allerhoogste economiecijfer uit haar klas.


Lotte is ook goed bezig, die heeft haar eigen leerlocatie opgezocht. Slim!

Hai!

Ik moest een dagje werken in Rotterdam en combineerde dat met een snel kijkje in de Markthal. Ik had al zoveel foto's gezien van het prachtige plafond. Dat vond ik dan ook meteen het mooiste daar. De hal was verder niet echt levendig, bijna een beetje uitgestorven. Weliswaar best een paar leuke tentjes, maar volgens mij hartstikke duur.

In Rotterdam was er bloesem.L…

Klik om verder te bladeren in mijn blog

Show more