Het weekend in heel veel plaatjes


Kaas. In de Beemster hoort natuurlijk kaas. Joost en ik kochten een heerlijk stuk oude kaas.


Daarmee begint het weekend goed! Lekker wijntje in de zon.


In mijn nieuwe jurk!Hardlopen. Het gaat superlekker op het moment. Heerlijk ontspannen een uurtje gelopen. Genieten!


Ik bladerde terug in mijn oude agenda's. Sentiment.en vond ook mijn tekenlogboekje. Deze kreeg ik van een vriendin mee tijdens mijn reis door Indonesie en Maleisie, die ik aan het einde van mijn studie met Suus maakte. Dat het alweer zo lang geleden is. Ik kende Joost net een half jaar. 

De tijd was zo anders toen. Geen e-mail, geen digitaal contact. Bellen durfde ik eigenlijk niet zo goed en na 6 weken reizen pikte ik bij een collega van mijn vader een hele stapel getypte brieven op van Joost. Wat ik zo leuk vind om in het boekje terug te zien, is dat ik toen eigenlijk al net zo van dezelfde dingen genoot als nu. En dat terwijl ik dacht dat het stilstaan bij dingen als de zon, het water, de natuur etc pas de laatste jaren steeds meer aanwezig is. Zat er dus eigenlijk altijd al in!


Mijn geplukte boeketje in de vaas.Weekend, boodschappen gehaald. Lotte en Joost bereiden de pizza voor. Ik maak verse kippensoep. De muziek staat aan. De zon schijnt het huis in. Dan ben ik zo tevreden dat ik bijna ga spinnen.


Een lunchhapje voor ons drietjes: brood, gevuld met mozarella en pesto. Zo lekker!


Wat te kraken.


Rijkdom is dit, een goed gevulde fruitschaal.


Na het eten lekker wandelen. De luchten zijn zo mooi.Hollands.

In de verte komt er een gigantische bui aan. Het blijft bijzonder, zo fijn om zo midden in de natuur te wonen en de elementen zo direct om je heen mee te maken.Weer een rondje hardlopen. Het weer was superslecht voorspeld dit weekend. Maar ik vond het meevallen. Ok, net toen ik mijn auto parkeerde bij de start van een mooi rondje begon het gigantisch te hagelen. Maar de bui duurde maar kort en de zon kwam er ook bij. De luchten waren overweldigend prachtig en het was wel koud, ik had zelfs een muts opgedaan, maar ik liep me warm. Hardlopen is dan echt een van de fijnste manieren om toch buiten te blijven. Ik wilde maar een kort rondje doen, maar het ging zo lekker en ik vond het zo fijn buiten dat ik er nog een extra rondje aan vast plakte.
Blij ei.

No comments:

Dit vinden anderen leuk nu