Bloesem en kat als decoratie


De eerste bloesembomen bloeien weer!!!


Iedere dag genieten van mijn bloemetjes.


Sammy heeft de kolder in haar kop en wil de paasboom op haar eigen manier decoreren.


In het weekend gaan we op pad. Een bijeenkomst van oldtimers checken. Door nieuwe wetgeving mogen veel oude auto's niet meer de stad in. Voor ons niet zo relevant, wij hoeven geen stad in. Maar hierdoor komt de hobby van veel mensen in gevaar. Natuurlijk is het goed om te kijken naar de uitstoot van auto's, maar aan de andere kant, is het niet ook heel duurzaam om je oude auto lang te houden in plaats van steeds een nieuwe te kopen? Ik heb niet echt een duidelijke mening, maar vond het wel heel mooi om te zien hoe liefdevol mensen met hun prachtige oldtimers omgingen. Wat een bijzondere auto's zijn er toch gemaakt. In een lange stoet reden we van Hilversum naar Amsterdam.


En toen was het zomaar warm. Heel warm! Zo warm dat ik in mijn bikini in de zon kon. Potje thee, boekje. Ogen dicht en luisteren naar de vogels. De warmte op mijn lijf voelen. Jemig, wat is dat lekker! Ik voelde mezelf als een batterij opladen door de warmte en het licht.


Dag zon, dag mooie dag!


Dag lieve gekke Sammy!


Ochtendkoffie.


Goedemorgen ladies!Wat gaat het snel. Alle sneeuwklokjes zijn uitgebloeid, narcissen stralen volop, de magnolia bloeit vol overgave, de eerste bloesembomen bloeien en nu zie ik ook al het eerste fluitekruid in de berm. Mooi om te zien hoe de natuur zijn eigen loop heeft. Niet te stuiten.


Ook de kastanje staat er prachtig bij, kleverige knoppen met ingenieus opgevouwen blaadjes. Nog een paar dagen en ook die zijn groen.


Rust en ruimte.


Opeens viel me deze gevel op. Ik wandel, fiets, rij, hardloop er duizend keer voorbij en nu zag ik het opeens. Een poppetje met punkhaar.


Salade caprese met aardbeiendressing en balsamico (ik had nog een paar zachte aarbeitjes en stopte die met goede olijfolie, peper en zout in de blender. Heerlijk!!!)


Lekker lezen in mijn stoel.


Wolken in de sloot.


Op weg naar pilates zie ik de zon prachtig rood ondergaan.


Groen. Steeds meer groen.


En ook het gras ontkiemt!


Een kijkje aan de andere kant van de dijk.


5 comments:

Anonymous said...

Lak je teennagels, veel mooier.

Elly

Anonymous said...

Prachtige foto's weer!
Als je dit ziet, krijg je weer zin in de zomer.

Groetjes Jolanda

Anonymous said...

Bedankt weer Jolanda. Ik geniet altijd erg van je foto's

groetjes,Betty

Tineke said...

Hoi Jolanda,
Mooie foto's. Ik betrap mezelf erop dat ik steeds meer probeer te kijken zoals jij doet en ook te genieten van de dagelijkse momenten.
Ik heb naar aanleiding van wat jij hebt geschreven een Jawbone Up aangeschaft en ik vind het superleuk. Het stimuleert mij om net die paar stappen extra te doen.Dank je wel voor alles wat je met ons deelt.
Fijn weekend,
TinekeHester said...

Jouw reactie had de mijne kunnen zijn, Tineke!
Die Up is trouwens geweldig :)

Dit vinden anderen leuk nu