Little thingsWat mooie kleine dingen van de afgelopen week.
En dan bedoel ik niet die miljoenen kleine regen- en hageldruppels die vielen.

Wel dit kunstwerk in Lottes klas. Gevouwen van stroken papier. Ieder kind maakte een stukje en dat werd samengevoegd tot een heel wandschilderij.


Van links tot rechts verscheen opeens een regenboog. Dit is trouwens het uitzicht vanuit Lottes klas. Mooi he?
Ik kwam doorweekt terug.

 

De zon kwam weer een keertje op.


Zo fijn, want het was lang geleden dat het water zo stil was.


Deze tulp heeft de kleuren van de zonsopkomst. Met het pastellerige aan de buitenkant en het vurige van binnen.


Dat is het nare altijd bij ons. Dan bedenk je 'even' de zijkant te bestraten. Maar dan is het meteen 1000m2.... Zo'n klus....


Ik zie overal sneeuwklokjes.Nieuwe morgen.


Met koffie en beschuitje mijn mooie dingen van de dag bijwerken.


Weer een nieuwe morgen.Het was een gezellige week. In januari had ik weinig energie om leuke dingen af te spreken. Maar afgelopen week ging ik heerlijk uit eten met een vriendin en naar deze fototentoonstelling met een andere vriendin.


En ik lag weer op mijn knieĆ«n in het gras. 


Ik was heel zielig trouwens. In de haast om iets te pakken, had ik mijn kleine teentje tegen een paal gestoten. Ouch, dat deed zo'n pijn! Maar ik had niet voor niets haast, dus trok mijn schoenen aan en rende door om vriendin op te halen om uit eten te gaan. In het restaurant bleef mijn teen maar pijn doen en kloppen. En wat bleek, mijn nageltje was doorgescheurd en mijn halve voet bebloed. Dat was een paar dagen niet fijn lopen met schoenen aan en al helemaal niet hardlopen.

Dus tijd genoeg om de puzzel af te puzzelen.


Ik ging met Zara naar de manege om Isa op te halen. Zara is heel erg superdol op paarden en was dolgelukkig dat ze lekker met Moon mocht tutten en er zelfs een rondje op mocht rijden.Niet hardlopen, maar wel mijn Blurbboek afmaken! Het was een hele bevalling, maar alle foto's zitten erin. Nu de laatste slag, die veel tijd kost: alles controleren en tussenbladen met collages per maand maken. Ik kan 'm voorlopig nog niet bestellen dus.


Kreeg wel heimwee naar de zon. Wat was dat lekker met Roos in Sevilla!


Lotte logeerde onderwijl bij Opa en Oma voor een cultureel weekend met heel veel sneeuwklokjes in de heemtuin, een prachtige balletvoorstelling en een mooie tentoonstelling in het Stedelijk.


Verhip, daar is weer een zonsopkomst.
Die kat maar lui slapen, en ik maar sportief doen: woensdag intervallen. Keihard gewerkt en nu 12 blokjes met versnellingen in plaats van de 8 van de week ervoor.


En op donderdag maakte ik een prachtige fietstocht van een uurtje. Het was te mooi weer om achter mijn bureau te blijven zitten de hele dag. En fietsen ging wel met mijn teen.De boom bloeit.


Blauwe dagen worden afgewisseld met grauwe dagen.


Dus maar zoveel mogelijk van de zon genieten als die zich laat zien.


Zondagmorgenfeestje.


Weer even lekker terugkijken op de mooie dingen van de week.


Zaterdag was het straatje klaar!!!!


We hadden een gezellig etentje bij vrienden in het weekend.Joost en ik kookten. Na het etentje gingen we nog aan de bak. Wijn inkoken en groente snijden om de kip te marineren. De volgende dag maakte Joost de coq au vin en ik aardappeltaartjes.


Dat waren weer de mooie kleine dingen. Die dingen waar je later op terugkijkt en je dan realiseert dat het de grote dingen waren. De dingen die het leven mooi maken. 


No comments:

Dit vinden anderen leuk nu