Random things, met heel veel ochtenden en bomen


Het lentert, met alle bolletjes in huis die uitkomen.En de seringen die zo mooi bloeien.Het is nog licht als ik Lotte naar viool breng, en zelfs als ik haar haal is het nog niet helemaal donker.
Dit moet wel gezond zijn ;).De ochtenden zijn zo mooi bevroren. Het land in pastelkleuren, de lucht als een ijslollie.De zon komt op en gaat weer onder.Isa maakte cinnamonroles.


Met vriendinnetjes naar de Foodhallen en naar de film. Heerlijk avondje. Het was even aanpoten, maar het werk is af, het huis is schoon voor de huisoppas, de koffers zijn gepakt....Op de valreep kwam mijn blurbboek binnen. Wat is dat toch een feestje altijd! Een paar bladzijdes....
Op naar nieuwe avonturen, er moet voor 2015 natuurlijk ook weer een boek gevuld straks ;).

Iphonefoto's van de afgelopen tijd


Het is een beetje hangen en wurgen deze dagen. Gelukkig niet meer ziek, maar fit is anders. Nog maar wat dagen vroeg naar bed en rustig aan dan maar, voor zover dat lukt met alle drukte in de dagen voor de vakantie. Niet alleen met werk, maar ook met actievoeren omdat de mooie strandjes langs de dijk wellicht gaan verdwijnen in de toekomst. Veel vergaderen dus en stukken lezen en zienswijzes indienen en anderzins. Ik wil geen klagende burger zijn zonder betrokkenheid te tonen, maar die betrokkenheid komt soms wel uit mijn tenen.

Gelukkig zijn er dan altijd nog sneeuwklokjes. Drukte is een keuze, denk ik dan maar.


In de lunchpauze dus lekker even naar buiten met mijn gezicht in de zon.
Deze kreeg ik dit weekend. Lief !


De zon is nu echt een heel stuk eerder op! De lente komt. Je hoort het aan de vogels en je ruikt het in de lucht.Al vroor het vanmorgen nog flink.Niet alles is rozegeur en maneschijn. Er schijnt een vos rond te waren hier in de buurt. Deze afgebeten eendenkop op het paadje was daar getuige van. Hier wonen is niet voor tere kinderzieltjes.


Lotte maakte ook een heel lief Valentijnscadeautje.En ja, eindelijk, eindelijk maakte ik dit weekend het Blurbboek af!


We kochten een vogelhuisje voor tegen het raam. Beetje te laat waarschijnlijk. Nog geen hongerige vogeltjes gesignaleerd. En wel net de eerste muggen weer.
Maart is niet altijd de lentemaand.....De winterspullen eindelijk maar weggehaald, de sterren en sneeuwdingen en de winterse collage vervangen door wat kleurrijkers.Ieder luw moment met zon probeer ik te pakken. Dik ingepakt is het heerlijk buiten!


Weer flink aan de leg de lieve kippies!


Verheug!

Deze viel me nu pas op, zit al een tijd op de rand van de tv.


Hij heeft het goed bekeken.


Proefjes doen in Nemo, daar was ik met Lotte.


Isa en Fleur weer aan het bakken. Deze was me iets te zoet.

Volle maan.Dit vinden anderen leuk nu