Happy things this week


Na de mist kwam de zon weer terug. Reden voor een feestje.


Wat is dat dan opeens fijn, zo ver kunnen kijken en die warmte voelen.


De polder ontwaakt.
Leuke werkdag: gaaf project in Amsterdam en een fotoklus bij een ander project.Amsterdam ligt er prachtig bij in de herfstzon.


Mobiel kantoor....En weer een zonnetje!Ik liep een herfstrondje hard. Het wil niet zo soepel deze weken. Mijn benen zijn zo zwaar en mijn lijf is zo vermoeid. En dat terwijl ik veel meer slaap en rust dan normaal. Beetje herfstmoeheid denk ik, en volgens mij is de enige oplossing om maar gewoon door te zetten en toch maar te gaan en zoveel mogelijk te genieten van het buiten zijn.


En daarna bijkomen op de bank, onder een dekentje, met een tijdschrift.


Herfst in de gang.


Gezellig eten met zijn viertjes.


De lucht was zo mooi roze.


Verder klussen in de tuin: de windsingel snoeien.


Ik had me opgegeven als vrijwilliger bij de vluchtelingenopvang in het dorp. Dat leek me goed, echt iets kunnen doén, in plaats van alleen maar verdrietig worden om de problematiek, want dat zet natuurlijk geen zoden aan de dijk. Een paar keer gebeld en gemaild en wat bleek, er waren zoveel vrijwilligers, ze hadden me niet in kunnen delen. Dat is dan wel weer fijn, dat er kennelijk zoveel mensen in de buurt betrokken zijn.


Met de katten knuffelen.


En vanmorgen weer een rondje. Het moest weer uit mijn tenen komen, maar het was wel erg mooi onderweg, met al die bladeren op de grond. Heb het mooi maar weer gedaan!


1 comment:

Willy said...

De foto van de kip die zo parmantig staspt vind ik zo mooi! Fijn weekend! X

Dit vinden anderen leuk nu