Skip to main content

Ibiza dag 5: last day in Paridise


Dag 5. De laatste dag alweer. Dit is zo'n vakantie die voorbij vliegt, maar waarbij je tegelijkertijd het gevoel hebt dat je al weken lang weg bent. We hebben ook zoveel gezien en gedaan. Vandaag doen we iets rustiger aan. We hebben niet voor niets allerlei tijdschriften en boeken meegenomen.


We gaan naar Cala d'Hort vandaag.
Omweggetje via de vissers/boothuizen aan de rand van de baai. Wat een lieve vriendinnetjes heb ik he?
Uitzicht op Es Vedra.Het lijkt bewolkt, maar de zon komt er regelmatig doorheen en dan is het echt gewoon warm!

Dat turquoise water, die schittering van de zon erop, ik kan er naar blijven kijken.Het heeft wel iets weg van Halong Bay.


Na de lunch met geweldige paella, reden we nog naar het uitzichtspunt op El Vedra. Fantastisch! We klommen helemaal tot aan de piratentoren.

Feeling on top of the world!
Met moeite namen we afscheid van Hauke en Joe, de liefste hosts die je je kunt voorstellen, zwaaiden we nog even de zon uit en reden we naar het vliegveld. Op huus aan. Toch ook wel weer fijn....
Comments

wilmi said…
Wat een mooi fotoverslag van je weekje Ibiza. Volgens mij gewoon een mooi eiland, en toch ook best nog leuk in het naseizoen. Hoop dat je een beetje genoeg bent opgeladen voor de komende herfsttijd hier in Nederland!
Fijn weekend!
Francine said…
wat een ontzettend ongelofelijk prachtige plek is Ibiza zeg. Het heeft precies die sfeer die ik me erbij voorstelde. Geweldig.

Dit vinden anderen leuk nu

Random zomerfotootjes

Het water is weer tot rust gekomen, de ergste golfslag is weg. Zo mooi vind ik het dan, hoe de wolken weerspiegeld worden in het water. Zeker als je aan het zwemmen bent, dan zit je daar echt Middenin. Zo fijn!

Ik kan daar echt zo van genieten, even koffie aan het water.

Nichtje Fie werd 5 en kreeg een zeemeerminnenstaart. Wat cool zeg!


Gewoon nog maar wat plaatjes van het water, ik krijg er zelf nooit genoeg van, hopelijk jij ook niet (anders klik je maar weg ;))


De kippen en haan zijn gewend aan de nieuwe slaapplek van de haan en verzamelen daar 's morgens voor het eten. De kuikens zijn al groot en ik denk dat de twee witte allebei haantjes zullen worden. Als dat maar goed gaat straks....


Prachtige zonsondergang. Cadeautje aan het einde van de dag.


Isa stuurde een fotootje, die was nog even naar Reuring met vriendinnen. Gezellig dat ze ons dan een beetje op de hoogte houdt in de familie app groep.


Zomereten: veel kleur. Daar word je toch blij van?


Tijd van de toetsweken. Het is…

Walk with me, loop je een eindje mee?

Loop je een eindje mee door de tuin? Het is zo'n mooie avond, met dat zachte goudkleurige licht. Door mijn 'pak-nog-minder-mijn-telefoon-experiment' neem ik deze keer mijn echte camera weer eens mee. En eerlijk is eerlijk, hoe mooi de foto's van mijn Samsung ook kunnen zijn, dit is toch wel net even een tikkie mooier. 
Door mijn camera kijk ik extra goed naar alles om me heen. De zachte haartjes van de planten, stuifmeelkorrels, de voelsprieten van een vlinder, hoe de kleur verandert als je je blik verandert van met de zon mee naar tegen het licht in. En niet alleen mijn ogen, ook mijn andere zintuigen zet ik goed aan het werk. Het ruikt zo lekker, in de avond in de tuin. De geur van lavendel, van de vlinderstruiken. En het al beetje vochtige gras aan mijn voeten (met hier en daar een naaktslak, ieuw!), het windje dat door mijn haren waait.
Ik ben een bofkont, dat ik hier woon. Maar wel een bofkont die dat heel goed beseft en er misschien wel meer dan wie ook van kan …

Zomers weekend

Zo'n zomers weekend vraagt erom om in het water te beginnen. Heerlijk stuk gezwommen. Alleen nog een staart en ik ben een zeemeermin ;).Met Lotte maakte ik dit heerlijke toetje: Rabarber in kleine stukjes even koken. Banaan erdoor, schepje suiker en wat custardpoeder, in stukjes geknipte marshmellows erover en dan in de oven.


De perfecte mix van zuur, zoet, romig en zomer.


Boek uitgelezen. De recensies waren niet zo positief, maar ik vond het een bijzonder boek. Over een vrouw die in de jeugdzorg werkt en daarin alles goed wil doen, maar ondertussen haar eigen zoon uit het oog verliest.
De zoon komt door allerlei suffe omstandigheden en domme puberkeuzes in de ene na de andere ellende terecht. Mede door zijn vrienden die praten in osso en wallah en andersoortige straattaal.
Een derde hoofdrolspeler is de uitgerangeerde leraar, die tegenwoordig liever vogels kijkt maar een beginnende vriendschap sluit met de zoon.

Als de moeder op haar werk in de problemen komt omdat er een kind …