Ibiza dag 5: last day in Paridise


Dag 5. De laatste dag alweer. Dit is zo'n vakantie die voorbij vliegt, maar waarbij je tegelijkertijd het gevoel hebt dat je al weken lang weg bent. We hebben ook zoveel gezien en gedaan. Vandaag doen we iets rustiger aan. We hebben niet voor niets allerlei tijdschriften en boeken meegenomen.


We gaan naar Cala d'Hort vandaag.
Omweggetje via de vissers/boothuizen aan de rand van de baai. Wat een lieve vriendinnetjes heb ik he?
Uitzicht op Es Vedra.Het lijkt bewolkt, maar de zon komt er regelmatig doorheen en dan is het echt gewoon warm!

Dat turquoise water, die schittering van de zon erop, ik kan er naar blijven kijken.Het heeft wel iets weg van Halong Bay.


Na de lunch met geweldige paella, reden we nog naar het uitzichtspunt op El Vedra. Fantastisch! We klommen helemaal tot aan de piratentoren.

Feeling on top of the world!
Met moeite namen we afscheid van Hauke en Joe, de liefste hosts die je je kunt voorstellen, zwaaiden we nog even de zon uit en reden we naar het vliegveld. Op huus aan. Toch ook wel weer fijn....
2 comments:

wilmi said...

Wat een mooi fotoverslag van je weekje Ibiza. Volgens mij gewoon een mooi eiland, en toch ook best nog leuk in het naseizoen. Hoop dat je een beetje genoeg bent opgeladen voor de komende herfsttijd hier in Nederland!
Fijn weekend!

Francine said...

wat een ontzettend ongelofelijk prachtige plek is Ibiza zeg. Het heeft precies die sfeer die ik me erbij voorstelde. Geweldig.

Dit vinden anderen leuk nu