Skip to main content

Ibiza dag 1: Opeens in het paradijs & Chillen op het strand


Na jaren opperen 'dat zouden we eens moeten doen', voegden we begin dit jaar de daad bij het woord en we boekten een reisje Ibiza. Gewoon, omdat het fijn is om met zijn viertjes iets leuks te doen. En opeens was het zover en reed ik in de koude donkere nacht om 3 uur naar de Beemster om mijn vriendinnen op te pikken.

En zo zaten we dus opeens om 9 uur 's morgens aan het ontbijt in het paradijs.


Via Airbnb had Petra een geweldig appartement gevonden bij twee Duitse mannen, die de allerliefste hosts bleken te zijn die je je kunt bedenken. 


Even inloggen op de Wifi :).


Wat een zaligheid. Slippers. Zonnetje. Ik voelde me net een Iphone die aan de lader was gelegd. Langzaam werd het balkje steeds groener.

Vijf minuutjes wandelen naar Cala Gracioneta, een klein baaitje, met turquoise warm zeewater.
Dit moesten we vieren. En dat deden we, met Cava Sangria, die super gestyled werd geserveerd en we namen een heerlijke lunch erbij.

Wat een heerlijk rustig dagje. Chillen bij zonsondergang op ons eigen dakterras. Daarna lopen naar een restaurant in de buurt, met uitzicht op de sterren boven de zee. 

Paradijs. Als je dat opzoekt in het woordenboek, dan kom je hier uit, dat zweer ik je.

Comments

Popular posts from this blog

Beetje dramatisch: the end of a dream

Een beetje fatalistisch kan ik soms wel zijn. Ik kan er niets aan doen, ben niet zo heel materialistisch en hecht me niet direct aan spullen, maar soms vertegenwoordigen spullen wel een stukje levensgeluk.
Onze caravan bijvoorbeeld. Als een oudje kwam hij binnen, en vooral Joost heeft er zoveel uren werk ingestoken: alles schoonmaken, repareren, verven. We lieten de banken opnieuw bekleden, namen een fris vloerbedekkinkje. Met veel moeite zetten we hem op de rand van de 'camping' en sloten we water aan en zorgden voor gas voor de verwarming.
De mancave was het, waar Joost en zijn vrienden af en toe een biertje dronken.  Een chillruimte voor de kinderen, die er feestjes gaven en waar hun vriendinnen bleven logeren. Een uitvalsbasis voor mij was het, om een beetje de rust op te zoeken en lekker in het zonnetje te lezen, uitkijkend over de weilanden.
Een symbool voor ons geluk hier in de polder: dat je de dingen kunt maken door er hard voor te werken en dan de tijd te nemen erva…

Onderduiken

Even geen uitgebreide blogjes. Op het moment zet ik alle zeilen bij en de tanden op elkaar.


Voor iedereen die ook genoeg heeft van de winter: het komt er echt weer aan. Dat mooie licht van vandaag is een voorbode van alle mooie dagen die weer gaan komen.
Keep your head up Keep your heart strong

Dit wil ik onthouden van januari

Januari was een van de somberste maanden sinds de weermetingen, met heel veel regen, mist en heel weinig zon.

Dat vraagt om troosteten: lekker versgemaakte uiensoep van Joost met gegratineerd stokbrood.

En ieder momentje dat de zon even te zien was, dook ik er boven op. Wat een mooie zonsondergang!

Monki/Kleine Sammy komt met me mee de dijk over.

Toetsweek. Hard aan het leren. Maar met resultaat: even opscheppen hoor, maar mijn Isa had zomaar het allerhoogste wiskundecijfer van heel 5 Havo en het allerhoogste economiecijfer uit haar klas.


Lotte is ook goed bezig, die heeft haar eigen leerlocatie opgezocht. Slim!

Hai!

Ik moest een dagje werken in Rotterdam en combineerde dat met een snel kijkje in de Markthal. Ik had al zoveel foto's gezien van het prachtige plafond. Dat vond ik dan ook meteen het mooiste daar. De hal was verder niet echt levendig, bijna een beetje uitgestorven. Weliswaar best een paar leuke tentjes, maar volgens mij hartstikke duur.

In Rotterdam was er bloesem.L…

Klik om verder te bladeren in mijn blog

Show more