Leuke dingen en stomme dingen

De afgelopen week had veel leuks. Maar hoe graag ik op mijn log ook alleen maar naar het leuke kijk, mijn leven is vanzelfsprekend ook vol met allerlei niet leuke dingen. De ene week wat voller dan de andere. De afgelopen week ging de boeken in als week met best een paar stomme dingen.

Zo goot het bijvoorbeeld wel heel erg veel en maakte dat herfstachtige weer dat ik weer terugdacht aan vorige winter, die voor mij echt heel naar was. Deze winter gaat dat vast anders, maar dat moest ik mezelf wel even goed voorhouden.
Een video die is geplaatst door jopluktdedag (@jopluktdedag) op

Gelukkig ook veel leuks. Een wandelingetje door Edam. Daar word ik altijd blij van. En nu het binnenseizoen weer is gestart mocht ik van mezelf bloemen kopen bij Sas, om extra van te genieten.
Ook leuk: Lotte en ik gingen samen op Geocachejacht. Een speurtochtwandeling in de buurt van Egmond, heerlijk buiten. Speuren en zoeken.Ook mooi: de dingen van de herfst. Ik hou van spinnewebben, behalve als ik ze niet doorheb en ik er met mijn gezicht in loop.


Ook leuk (zie je, toch best veel leuke dingen!)
Ik deed weer eens een poging tot een sneller loopje, dat was een tijd geleden en het was heel zwaar, maar het lukte. De 5km binnen 30 minuten!


Superlief: een envelop in de brievenbus met een handgemaakte kalender/boekje vol leuke dingen. Zo'n lieve dochter heb ik, die dat speciaal voor mij als verrassing in elkaar geknutseld had.Mooi takje en lekkere kat op schoot.Dinsdag was stom. Voor mij heel stom. Door omstandigheden belandde ik een uur te laat bij een klant, een hele groep, die op me zat te wachten. Ik moest daar nog huilen ook van de stress. Horror. Dat wil je natuurlijk niet. Professioneel en zakelijk, dat wil ik dan zijn. Het kostte me al mijn energie om er toch een goede dag van te maken (en gelukkig waren ze achteraf toch nog erg tevreden), maar ik had iets teveel gegeven. Had ook al een nacht zonder slaap gehad en daar kwam nog een slapeloze nacht achter aan. Dan voel je je meteen een stuk ellendiger. Ik tenminste wel.
Maar ja, zulke dingen gebeuren en zulke dagen zijn er ook. Niets aan te doen.


Het fijne is dat ze ook weer voorbij gaan en dat je uiteindelijk met een kat op schoot bij het haardvuur zit.
Genoeg nieuwe dagen om weer te plukken.

No comments:

Dit vinden anderen leuk nu