Een viool voor Lotte


Vandaag was heel bijzonder voor Lotte. Ze kreeg van Frank zijn oude viool. Al 30 jaar niet op gespeeld en binnenkort is Lotte groot genoeg voor dit formaat. Wow. Zo gaaf!


Er waren meer redenen om af te reizen naar Friesland, want onze lieve vrienden waren ook verhuisd. Ze hebben afscheid genomen van hun paradijs in de natuur en een prachtig appartement in de stad gevonden. Knopen doorgehakt en keuzes gemaakt. Ontzettend gaaf en stoer. En zo'n mooie nieuwe plek.


Meteen al helemaal sfeervol ingericht en met geweldig uitzicht.Als bedankje hadden Lotte en Joost heerlijke lunch geregeld die we met bubbels dronken op het prachtige dakterras. In het zonnetje, tussen de potten met bloemen, uitzicht op een kerktorentje, heerlijk bijkletsen en lekker eten. Fijn is dat.


Daarna de stad even in voor een rondwandeling. Friesland is prachtig en Leeuwarden is zo'n leuke stad.


Frank liet ons 'zijn' musea zien, in vogelvlucht, we komen terug om er meer tijd aan te besteden en alles rustig te bekijken.

Maar het neefje van de Airstream moest natuurlijk bewonderd worden.
Ik zag een regenboog.
Prachtig uitgelicht.


Mooi.
Het schaaltje van 20 miljoen.


Dat gaat leven met de verhalen van Frank erbij. Zo heerlijk, iemand met passie voor de kunst en zo ontzettend veel kennis van alles.
Ook nog 'zijn' andere museum.


Over onze plek, ons dorp, niet later, maar nu. Want later is allang begonnen.

1 comment:

pieke said...

Leuk!

mijn lieve zusje woont met haar friese man en pasgeboren dochter in Leeuwarden, 2 uur rijden hier vandaan, maar vanmiddag gaan we toevallig weer. Het Fries museum is bij onze bezoeken vaste prik, heel leuk daar!

Dit vinden anderen leuk nu