Skip to main content

#WFS2015 deel 1: Voorbereidingen en Beach Party


Al weken waren we aan het voorbereiden, of beter gezegd, het hele afgelopen jaar stond in het teken van het verbeteren en perfectioneren van de Camping. En dat alles voor het allerleukste weekend van het jaar: WFS. De vierde editie alweer. En echt, het was 'where the magic happens'.

Het begon al met het geweldige weer. De hele week regen, storm en onweer en tegen het weekend knapte het op. Vrijdagavond konden we vast proefdraaien, zaterdagochtend vroeg leek het er even op dat er die avond behoorlijke onweersbuien zouden komen en zorgden Joost en ik voor Plan B. Je zou bijna gaan hopen dat het zou gaan regenen.


Voorbereiden bestaat uit de eerste tenten vast opzetten, de grootste lading lichtjes ophangen in jaren, aardappels pofgereed maken, het veld nog eens maaien en harken. Zwembad testen, bar in orde maken, boodschappen doen, elkaar alvast voorpretfoto's sturen (en daar heel veel trek van krijgen..) en steeds meer zin krijgen in het evenement van het jaar.


En daar kwamen in het begin van de middag de eerste tenten en brak de zon door.Het was echt perfect weer voor de Beach Party. En dat is uitzonderlijk, want het aantal warme en vrijwel windstille dagen per jaar is op twee handen te tellen. Dit was misschien wel de allermooiste dag. Knaloranje zwemvesten reflecteerden in een spiegelglad IJsselmeer. Wat bootjes in de verte, maar de snelste en stoerste boot voer bij ons strand, met waterski's, een banaan en een wakeboard erachter.


Het was een ingewikkelde rijconstructie, want iedereen wilde het allerliefst de volgende zijn voor de adrenalinekick. Kneiterhard over het water. Wind in je haren, achtbaangevoel in je buik. Genieten!


Op het strandje was het gezellig, steeds meer vrienden klommen de dijk over en de eerste biertjes en glaasjes rose smaakten voortreffelijk.
Wat een perfect begin van het campingweekend!


Comments

ziet er helemaal professioneel uit! Leuk, ik ben benieuwd naar de rest van het weekend!

Popular posts from this blog

Onderduiken

Even geen uitgebreide blogjes. Op het moment zet ik alle zeilen bij en de tanden op elkaar.


Voor iedereen die ook genoeg heeft van de winter: het komt er echt weer aan. Dat mooie licht van vandaag is een voorbode van alle mooie dagen die weer gaan komen.
Keep your head up Keep your heart strong

Kleur in huis

Feestje in de week: verse bloemen van mijn favoriete bloemist. Het is een week verder nu, maar ze staan nog steeds prachtig.

De zon geeft er nog extra kleur aan.Het mag buiten wel vriezen, vanachter het glas lijkt het echt lente.

Hard aan het leren.


Lekker aan het lopen.Vanuit de auto na een werkdag in Amsterdam. Fijn dat de zon steeds later onder gaat.
Mooie lucht!


Met Isa netflixte ik deze lekkere film. Gezellig, een avondje tv kijken.En weer een rondje!


De mimosa staat er zo uitbundig bij.


Bijna mijn eerste blaadje vol. Heel lang hield ik me niet bezig met het vergelijken van mijn loopjes, maar nu ik in training ben, wil ik ook wel iedere keer een beetje verder of een beetje sneller en ben ik heel nerderig naast de afstand en tijd ook mijn tempo en snelheid aan het berekenen.

Dit wil ik onthouden van januari

Januari was een van de somberste maanden sinds de weermetingen, met heel veel regen, mist en heel weinig zon.

Dat vraagt om troosteten: lekker versgemaakte uiensoep van Joost met gegratineerd stokbrood.

En ieder momentje dat de zon even te zien was, dook ik er boven op. Wat een mooie zonsondergang!

Monki/Kleine Sammy komt met me mee de dijk over.

Toetsweek. Hard aan het leren. Maar met resultaat: even opscheppen hoor, maar mijn Isa had zomaar het allerhoogste wiskundecijfer van heel 5 Havo en het allerhoogste economiecijfer uit haar klas.


Lotte is ook goed bezig, die heeft haar eigen leerlocatie opgezocht. Slim!

Hai!

Ik moest een dagje werken in Rotterdam en combineerde dat met een snel kijkje in de Markthal. Ik had al zoveel foto's gezien van het prachtige plafond. Dat vond ik dan ook meteen het mooiste daar. De hal was verder niet echt levendig, bijna een beetje uitgestorven. Weliswaar best een paar leuke tentjes, maar volgens mij hartstikke duur.

In Rotterdam was er bloesem.L…

Klik om verder te bladeren in mijn blog

Show more