#WFS2015 deel 1: Voorbereidingen en Beach Party


Al weken waren we aan het voorbereiden, of beter gezegd, het hele afgelopen jaar stond in het teken van het verbeteren en perfectioneren van de Camping. En dat alles voor het allerleukste weekend van het jaar: WFS. De vierde editie alweer. En echt, het was 'where the magic happens'.

Het begon al met het geweldige weer. De hele week regen, storm en onweer en tegen het weekend knapte het op. Vrijdagavond konden we vast proefdraaien, zaterdagochtend vroeg leek het er even op dat er die avond behoorlijke onweersbuien zouden komen en zorgden Joost en ik voor Plan B. Je zou bijna gaan hopen dat het zou gaan regenen.


Voorbereiden bestaat uit de eerste tenten vast opzetten, de grootste lading lichtjes ophangen in jaren, aardappels pofgereed maken, het veld nog eens maaien en harken. Zwembad testen, bar in orde maken, boodschappen doen, elkaar alvast voorpretfoto's sturen (en daar heel veel trek van krijgen..) en steeds meer zin krijgen in het evenement van het jaar.


En daar kwamen in het begin van de middag de eerste tenten en brak de zon door.Het was echt perfect weer voor de Beach Party. En dat is uitzonderlijk, want het aantal warme en vrijwel windstille dagen per jaar is op twee handen te tellen. Dit was misschien wel de allermooiste dag. Knaloranje zwemvesten reflecteerden in een spiegelglad IJsselmeer. Wat bootjes in de verte, maar de snelste en stoerste boot voer bij ons strand, met waterski's, een banaan en een wakeboard erachter.


Het was een ingewikkelde rijconstructie, want iedereen wilde het allerliefst de volgende zijn voor de adrenalinekick. Kneiterhard over het water. Wind in je haren, achtbaangevoel in je buik. Genieten!


Op het strandje was het gezellig, steeds meer vrienden klommen de dijk over en de eerste biertjes en glaasjes rose smaakten voortreffelijk.
Wat een perfect begin van het campingweekend!


1 comment:

Laetitia Ouillet said...

ziet er helemaal professioneel uit! Leuk, ik ben benieuwd naar de rest van het weekend!

Dit vinden anderen leuk nu