Terugkijken op de afgelopen week

Wat was het weer een leuke week. Even terugkijken via mijn Iphonefoto's.

Zondag met Lot op pad. Wandelingetje door Mooi Edam.


En daarna met de bus naar Amsterdam, even kijken bij Sail.Wat een drukte en een gezelligheid. Gaaf ook die boten allemaal. En deze schoolbusfoodtruck dan. Cool!


Veel mooie boten.

Maar na een uurtje of twee vonden we het wel welletjes en namen we de tram naar het centrum. Bij het Amsterdam Museum lunchten we met appeltaart. We hadden niet veel tijd, maar met een museumjaarkaart kun je ook voor een uurtje even snel naar binnen. En we vielen met onze neus in de boter, ze vroegen of we het leuk vonden een rondleiding te krijgen. We waren de enige en een hele aardige mevrouw leidde ons langs de mooie plekjes van dit oude weeshuis en vertelde er heel veel over. Helemaal leuk was het toen een andere dame zich aansloot, die hier vroeger drie weken had gewoond toen haar moeder ziek was. Dat is pas echt geschiedenis in levende lijve.Op de terugweg pikten we nog net een stukje van de SailOut mee. Gaaf hoor!


Lotte in het museum, rijdend in een witkar. Een elektrische deelauto. Toen nooit een hit geworden....


Echt zomers zondagavondeten.


Het was bijzonder weer afgelopen week. Storm en donder en regen en bliksem en af en toe opeens weer opklaringen en stralende luchten.

Ik kan er zo van genieten. En het is iedere dag anders. Ok, ik geef toe, zo'n hele regendag maakt me flink chagrijnig en er zullen er vast nog veel volgen. Maar ik steek mijn kop nog even in het zand.
De kippen vinden elkaar weer aardig. Raar hoe dat gaat in zo'n toom.


Nog een bui op komst.En precies voor aankomend weekend is het weer stralend. Wat een bofkonten zijn we toch.Nog even en deze kunnen we plukken. Dan hoef ik niet alleen de dag te plukken, maar mooie ronde verse peren.


Een bloemetje tot slot. Fijne dag allemaal. Maak er wat moois van. Kijk om je heen. Er is altijd wel iets om van te genieten.

1 comment:

Dorien H said...

Mooie foto's
Ik geniet een beetje mee...

Dit vinden anderen leuk nu