Terschelling-reunie en voorproefje op #WFS2015.


Jump! Higher and higher! Voorbereiden voor de bommetjescompetitie. Het zwembad moet natuurlijk getest. Mooie gelegenheid voor een langverwachte reünie van de TerschellingPosse. We hadden elkaar allemaal al erg gemist de afgelopen dagen. "Maar waar zijn Lotte en Juuls nou?" hadden A en B steeds gevraagd. En wanneer gaan we nou krabben zoeken? 

Krabben zoeken werd het niet. Maar Juuls mocht wel taxi spelen tussen het hoofdgebouw en de camping. (dat is echt wel een eind lopen hoor, iedere keer, voor nog een glas, een bordje, de citroenen en  een quacamoledip die ze heel lief maakte.


Voor het betere bommetjeswerk verplaatsten we met het hele team de tramponline naar het zwembad. Allemaal helpen, want om al die poten op dezelfde tijd weer voor de juiste gaten te houden, dat lukt niet met weinig.


Melou maakte overheerlijke pangsit. Echt zo jummie.


En we hadden een zalig tomatensoepje.


Limo voor de kinders.


En Joost had de pizzaoven weer eens aangezwengeld en maakte zalige pizza's. Gezellig hoor!Omgekeerd bommetje is ook leuk.Mister Hidde showt zijn nieuwste creatie.


MasterBommetjesMaker toont zijn kunsten.


Heel hoog!


De buren keken het een klein beetje argwanend toe. Eerst al die avonden al vuurwerk in de verte, dan overdag ook al die drukte.En de zon ging weer eens prachtig onder.


No comments:

Dit vinden anderen leuk nu