Skip to main content

Terschelling-reunie en voorproefje op #WFS2015.


Jump! Higher and higher! Voorbereiden voor de bommetjescompetitie. Het zwembad moet natuurlijk getest. Mooie gelegenheid voor een langverwachte reünie van de TerschellingPosse. We hadden elkaar allemaal al erg gemist de afgelopen dagen. "Maar waar zijn Lotte en Juuls nou?" hadden A en B steeds gevraagd. En wanneer gaan we nou krabben zoeken? 

Krabben zoeken werd het niet. Maar Juuls mocht wel taxi spelen tussen het hoofdgebouw en de camping. (dat is echt wel een eind lopen hoor, iedere keer, voor nog een glas, een bordje, de citroenen en  een quacamoledip die ze heel lief maakte.


Voor het betere bommetjeswerk verplaatsten we met het hele team de tramponline naar het zwembad. Allemaal helpen, want om al die poten op dezelfde tijd weer voor de juiste gaten te houden, dat lukt niet met weinig.


Melou maakte overheerlijke pangsit. Echt zo jummie.


En we hadden een zalig tomatensoepje.


Limo voor de kinders.


En Joost had de pizzaoven weer eens aangezwengeld en maakte zalige pizza's. Gezellig hoor!Omgekeerd bommetje is ook leuk.Mister Hidde showt zijn nieuwste creatie.


MasterBommetjesMaker toont zijn kunsten.


Heel hoog!


De buren keken het een klein beetje argwanend toe. Eerst al die avonden al vuurwerk in de verte, dan overdag ook al die drukte.En de zon ging weer eens prachtig onder.


Comments

Popular posts from this blog

Beetje dramatisch: the end of a dream

Een beetje fatalistisch kan ik soms wel zijn. Ik kan er niets aan doen, ben niet zo heel materialistisch en hecht me niet direct aan spullen, maar soms vertegenwoordigen spullen wel een stukje levensgeluk.
Onze caravan bijvoorbeeld. Als een oudje kwam hij binnen, en vooral Joost heeft er zoveel uren werk ingestoken: alles schoonmaken, repareren, verven. We lieten de banken opnieuw bekleden, namen een fris vloerbedekkinkje. Met veel moeite zetten we hem op de rand van de 'camping' en sloten we water aan en zorgden voor gas voor de verwarming.
De mancave was het, waar Joost en zijn vrienden af en toe een biertje dronken.  Een chillruimte voor de kinderen, die er feestjes gaven en waar hun vriendinnen bleven logeren. Een uitvalsbasis voor mij was het, om een beetje de rust op te zoeken en lekker in het zonnetje te lezen, uitkijkend over de weilanden.
Een symbool voor ons geluk hier in de polder: dat je de dingen kunt maken door er hard voor te werken en dan de tijd te nemen erva…

Onderduiken

Even geen uitgebreide blogjes. Op het moment zet ik alle zeilen bij en de tanden op elkaar.


Voor iedereen die ook genoeg heeft van de winter: het komt er echt weer aan. Dat mooie licht van vandaag is een voorbode van alle mooie dagen die weer gaan komen.
Keep your head up Keep your heart strong

Dit wil ik onthouden van januari

Januari was een van de somberste maanden sinds de weermetingen, met heel veel regen, mist en heel weinig zon.

Dat vraagt om troosteten: lekker versgemaakte uiensoep van Joost met gegratineerd stokbrood.

En ieder momentje dat de zon even te zien was, dook ik er boven op. Wat een mooie zonsondergang!

Monki/Kleine Sammy komt met me mee de dijk over.

Toetsweek. Hard aan het leren. Maar met resultaat: even opscheppen hoor, maar mijn Isa had zomaar het allerhoogste wiskundecijfer van heel 5 Havo en het allerhoogste economiecijfer uit haar klas.


Lotte is ook goed bezig, die heeft haar eigen leerlocatie opgezocht. Slim!

Hai!

Ik moest een dagje werken in Rotterdam en combineerde dat met een snel kijkje in de Markthal. Ik had al zoveel foto's gezien van het prachtige plafond. Dat vond ik dan ook meteen het mooiste daar. De hal was verder niet echt levendig, bijna een beetje uitgestorven. Weliswaar best een paar leuke tentjes, maar volgens mij hartstikke duur.

In Rotterdam was er bloesem.L…

Klik om verder te bladeren in mijn blog

Show more