Eerste week

Het is weer begonnen. De wekker vroeg. Kinderen op weg helpen, al kunnen ze dat steeds meer zelfstandig intussen, ik vind het toch wel gezellig om met ze op te staan en een lekkere shake voor ze te maken om de dag mee te beginnen. Drie werkdagen, een flinke achterstand wegwerken door de vakantie, waar we toch veel minder hebben kunnen doen. Heerlijk en leuk om weer aan de gang te zijn, maar ik vind het altijd wel echt wennen, weer zoveel achter een scherm. Went vanzelf wel weer en gelukkig kan ik tegenwoordig mijn tijd nog meer zelf indelen en tussendoor af en toe even naar buiten. Daarnaast, na het werk is er nog genoeg tijd voor leuks en wat is nou drie dagen?

Bovendien, het voelt weer minder vanzelfsprekend, lekker vrij zijn na een productieve dag. Zeker als je dan dit aantreft. Heerlijke salade met meloen, rauwe courgette en sesampitjes en lekkere dressing. Nomnomnom.


We zetten de zomer gewoon door, vakantie is 'a state of mind' vind ik, dus de Airstream staat op de camping en we leven zoveel mogelijk buiten.


Na het eten nog een rondje weiland. Maandag en dinsdag was regenregenregen, maar uiteindelijk werd het weer droog en bleven alleen prachtige wolkenluchten over.


Even de buurvrouwen gedag zeggen.


Mooie veer op het strand.


Wat zijn die wolkenluchten toch schitterend!Op de fiets! Stoer kind! Twee dagen al door de regen. En toch zo'n 13 km enkele reis.


En wihoeeeeee! Woensdag was mijn vrije dag. Het was een heerlijke temperatuur, ik zette die ochten een nieuw rondje uit. Mijn doel voor dit jaar was zoveel mogelijk lekker lopen op leuke plekken.


En dit was prachtig. Deels langs een kronkelige dijk, door het mooie dorpje Driehuizen. Dwars door de weilanden naar Noordeinde, weer dwars door de weilanden over het kerkepad, waar ik even niet meer wist of ik nou wel goed zat. Op de terugweg had ik nog zoveel energie over, ik bleef gewoon lekker doorgaan. Dat is echt zo leuk van 800-300 meter runwalkrun. De wandelminuten geven me genoeg rust om weer opgeladen verder te lopen. Deze keer 100m minder wandelen dan de vorige keer en ook dat ging prima. Ik besloot er gewoon een halve marathon van te maken! Echt leuk dat het zo 'makkelijk' gaat! Ietsje sneller dan de vorige runwalkrunmarathon, maar nog steeds supertraag. Geeft niets, ik heb genoten, en dat weiland, toch een kilometer of drie in totaal vertraagt ook flink natuurlijk.
Met die halve marathon haalde ik meteen een andere mijlpaal, want de rest van de dag was ik ook flink in de weer. Meer dan 30.000 stappen op een dag. Voor mij best veel!


Goedemorgen.  Even de zon begroeten.


We hebben het zwembad weer leven ingeblazen. Nu achter op het weiland. Het was een fikse klus om 'm op te zetten, want vorig jaar hadden de buizen zich vacuum gezogen, waardoor we het bad niet op konden vouwen en op konden bergen. Het had de hele winter buiten gelegen en was flink groen en vies. Maar met hulp kregen we 'm opgezet en schoon.


Lekkere lunch met salades. Dat is ook zomer.


Donderdagmiddag om half 5 vond ik het wel mooi. Laat het weekend maar beginnen!Nog even van de laatste zon genieten en een uurtje gras harken op de camping.


1 comment:

Marjolein said...

Oh ziet er allemaal heerlijk uit, en 30.000 stappen!!..ik vind 10.000 al veel, dat haal ik af en toe, zoals laatst in Londen;)
Ik vind je blog leuk om te lezen en wat wonen jullie mooi!
Fijn weekend nog.
Marjolein

Dit vinden anderen leuk nu