Dingen die ik van deze week wil onthouden

Lang leve mijn externe geheugen :). 

Wat leuke dingen van deze week. Hiephiephiephoera dat het maandag toch nog lukte om alles te combineren. Een werkdag in Hilversum. Het afscheid van groep 8, waar Lotte en haar vriendinnen ook een rol in hadden en tatatadaaaaaaaa mijn lieve vriendin Suussie die in Nederland was. Had haar al een jaar niet gezien en zou haar bijna weer mislopen omdat zij net in NL was terwijl ik in België zat. Maar. GELUKT! Jippie.

En dan had ik ook toch nog een brok in mijn keel van die mooie kinderen. Volgend jaar zijn zij groep 8. Ik huil nu al. Deze foto's kreeg ik geappt. Blij mee!


Terug uit België en niet meteen doorgaan met werken, maar een paar uurtjes vakantie vieren. Zwemmen met Lotte, in de schaduw een tukje doen, ijsje eten. Pas tegen vier uur ging ik achter mijn computer zitten. En om half 12 was ik klaar met werken. Dat je niet denkt dat mijn leven alleen maar uit zwemmen, zonsondergangen en wandelingetjes bestaat ;).


Joost fabriekte een heerlijke salade, konden we twee dagen van eten met zijn allen.


De lavatera staat in bloei!


Vroeg wakker na een kort zwoel nachtje waarin het niet af wilde koelen.


Minder op tijd dan ik wilde, maar toch tijd genoeg voor een klein stadswandelingetje.

En daarna lunch aan zee! Voor bedrijf 1 heb ik nu vakantie! Jippieajeeeeeej! Bedrijf 2 gaat nog even door, maar dat is veel makkelijker te combineren.


Bij mijn vader en Hannie stapel voorpret ophalen.


En de hele avond over het weiland en de dijk gestruind. Even rust in de tent. Naar de wolken kijken, het onweer dat opkomt.No comments:

Dit vinden anderen leuk nu