Bij-na vakantie

Nog heel even en dan kan echt de stekker uit de computer. De laatste dingen, het is bijna gedaan. Het is even wennen om deel te zijn van een bedrijf dat altijd maar doorgaat. Als free lancer gaf ik mezelf altijd de heel zomer gewoon vrij. Dat kan nu niet. Mijn free lancer ik is al een weekje klaar, de rest van mezelf donderdagavond. ;).

Maar ik mag niet zeuren hoor en dat doe ik ook niet. De zomer is er toch wel en ik geniet ervan. Met volle teugen. Het leven is mooi. We halen Lotte en vriendin op bij kamp. Twee moeie en blije meisjes. 


Het is goed toeven in de tuin. Wat een zaligheid is dat toch.Biertje. Fruit. Slippers. Een luie kat. Ogen dicht.
Deze kwam ik tegen. Don't grow up, it's a trap! Blijf dromen. Blijf fantaseren. Die harde boze wereld, laat die maar bestaan in de ogen van andere mensen. Wij hebben ons eigen paradijs.


Ook in dat eigen paradijs regent het wel eens. Op een station waar ik net Isa heb afgezet. Ik moet nodig plassen en er staat een rondje hardlopen op het programma. En uitgerekend dan lukt het me amper om de uitgang van de nieuwbouwwijk te vinden. Als ik een kwartier later in de bosjes hurk, slaak ik een zucht van verlichting. Ik zie weer groen en weilanden in plaats van steen en aangeharkte tuintjes. En een lege blaas rent ook een stuk fijner, kan ik je vertellen.


Klaar! Met moeite, het wil niet zo, het is me te warm, ondanks de regen. Toch 9 km gedaan.


Zomerse festiviteiten gaan door. Gin tonic op de steiger. Vuurtje erbij. (misschien moet ik gewoon niet zoveel drinken als ik beter wil sporten) (maar ik los het anders op: ik sport gewoon wat minder intensief om optimaal te genieten van de zomer, dat kan ook)Wandelingetje met Lotte, zij op haar pennyboard.


Ochtendyoga terwijl de regen het gras in de tuin verwent.
Met de komende warmte in Italiƫ en de tip van een sportappmaatje besluit ik deze zomer eens te gaan springtouwen. Ik probeer het even met een kermisding en koop dan een betere bij de sportzaak. 7 euro. Nu drie dagen bezig, 5 a 10 minuten max en een spierpijn! Maar ik vind het hartstikke leuk, benieuwd hoe ik dat de komende weken blijf doen.


Even de kuiten rekken met een avondwandeling. In de regen.


Lotte en ik laten ons er niet door weerhouden. Alles is juist mooi met die druppels.


Nieuwe verse dag. Kopje thee aan het strand.


Kijken tot de einder om daarna achter de computer te kruipen.


Geoogst! Uit eigen tuin! Vind je dat nou niet knap?


En deze bijna vakantie middag sluit ik af met een tukje in de caravan. Dat voelt al als vakantie!


No comments:

Dit vinden anderen leuk nu