Skip to main content

Van het Lange Voorhout tot in de eethemel


Voor mijn werk ben ik een hele dag in Den Haag. Ik rij er al vroeg heen, de vorige keer was er zoveel file dat ik maar net op tijd was en dat vind ik niet prettig. Nu ben ik een uur te vroeg. Heb ik mooi nog de tijd om de beeldententoonstelling op de Lange Voorhout te bekijken. Den Haag is toch wel een mooie stad hoor, zeker zo in de morgen als de zon gefilterd door de hoge bomen schijnt.
Als ik thuis kom, kleed ik me snel om. Voor een avond in de eethemel.En oh. OH! Wat was dit lekker!!! We waren bij Red Chilli, helemaal in Nieuwe Niedorp, ergens in de middle of nowhere in Noord-Holland. En we lieten ons verwennen en pamperen met het gastronomisch menu van de chef en bijpassend wijnarrangement. Ik kan er geen woorden voor vinden, zulke bijzondere smaken en ook de combinatie tussen de wijn en het gerecht was zo mooi. Wat kan eten tot hemels zijn! En paar foto's van de 8 gangen die we aten (gelukkig werden we teruggereden en konden we zo de auto inrollen).


Alsof Lotte en ik het hadden afgesproken....Keep it real. Zo'n avond in de eethemel is geweldig, maar de volgende morgen ben ik toch ietsje minder fit ;). Ik besluit niet te gaan hardlopen, maar lekker een stukje te gaan fietsen. Veel fijner ook in de warmte die al in de lucht hangt. Op alle vieze kleine vliegjes na, die in grote wolken langs de dijk zwermen en in mijn neus, oren en ogen vlogen. Bah!
Nog een keer die lieve Lot.


Daar is het hartje weer.


Zomer. Als het gras zo hoog staat en zachtjes wuift in de avondwind.In de caravan is het iedere dag vakantie.

En de zon gaat weer eens geweldig mooi onder.


Comments

wilmi said…
Wat een heerlijke post! Dat eten.. zo mooi, die gerechten, kan me voorstellen dat dat genieten was!
En dan de andere dag een keer fietsen is ook heerlijk toch.
Wat is dat pad door het gras prachtig!

Popular posts from this blog

Onderduiken

Even geen uitgebreide blogjes. Op het moment zet ik alle zeilen bij en de tanden op elkaar.


Voor iedereen die ook genoeg heeft van de winter: het komt er echt weer aan. Dat mooie licht van vandaag is een voorbode van alle mooie dagen die weer gaan komen.
Keep your head up Keep your heart strong

Kleur in huis

Feestje in de week: verse bloemen van mijn favoriete bloemist. Het is een week verder nu, maar ze staan nog steeds prachtig.

De zon geeft er nog extra kleur aan.Het mag buiten wel vriezen, vanachter het glas lijkt het echt lente.

Hard aan het leren.


Lekker aan het lopen.Vanuit de auto na een werkdag in Amsterdam. Fijn dat de zon steeds later onder gaat.
Mooie lucht!


Met Isa netflixte ik deze lekkere film. Gezellig, een avondje tv kijken.En weer een rondje!


De mimosa staat er zo uitbundig bij.


Bijna mijn eerste blaadje vol. Heel lang hield ik me niet bezig met het vergelijken van mijn loopjes, maar nu ik in training ben, wil ik ook wel iedere keer een beetje verder of een beetje sneller en ben ik heel nerderig naast de afstand en tijd ook mijn tempo en snelheid aan het berekenen.

Dit wil ik onthouden van januari

Januari was een van de somberste maanden sinds de weermetingen, met heel veel regen, mist en heel weinig zon.

Dat vraagt om troosteten: lekker versgemaakte uiensoep van Joost met gegratineerd stokbrood.

En ieder momentje dat de zon even te zien was, dook ik er boven op. Wat een mooie zonsondergang!

Monki/Kleine Sammy komt met me mee de dijk over.

Toetsweek. Hard aan het leren. Maar met resultaat: even opscheppen hoor, maar mijn Isa had zomaar het allerhoogste wiskundecijfer van heel 5 Havo en het allerhoogste economiecijfer uit haar klas.


Lotte is ook goed bezig, die heeft haar eigen leerlocatie opgezocht. Slim!

Hai!

Ik moest een dagje werken in Rotterdam en combineerde dat met een snel kijkje in de Markthal. Ik had al zoveel foto's gezien van het prachtige plafond. Dat vond ik dan ook meteen het mooiste daar. De hal was verder niet echt levendig, bijna een beetje uitgestorven. Weliswaar best een paar leuke tentjes, maar volgens mij hartstikke duur.

In Rotterdam was er bloesem.L…

Klik om verder te bladeren in mijn blog

Show more