Skip to main content

Stukjes dag, geplukt van mijn Iphone


Wat een mooie buitenmaand is mei toch. Ondanks dat het nog niet echt zomers is geweest qua temperatuur, merk ik het voorjaar aan alles. Het is zo lekker lang licht. Ik maak de zonsopkomsten al niet meer mee, dan lig ik nog lekker in mijn bed. Maar ik maak wel tijd voor de zonsondergangen. Heerlijk dat de dag na het avondeten gewoon nog door gaat. Met Lotte een rondje fietsen in de buurt.En een prachtige zonsondergang mee pakken.


Of alleen een stuk wandelen. Naar het strandje waar ik later met Lotte ook heen ging, want zeg nou zeg, dit is toch te mooi om niet naar toe te gaan?

Ik kwam terug en kon nog even aanschuiven bij het vuurtje in de tuin.Hardlopen bouw ik weer een beetje op. Mijn doel dit jaar was om vooral lol te hebben in het lopen. Geen stress om tijden en prestaties, maar genieten. Door op nieuwe plekken te lopen bijvoorbeeld.

Maar ja, door die stomme rotgriep van begin van het jaar heb ik zo enorm moeten interen op conditie dat de lol van het lopen ook een stuk minder is. Als je niet lekker ontspannen kunt lopen, werkt het ook niet. Gelukkig begint dat nu langzamerhand weer te komen. Heeft me toch wel 2 maanden gekost. Het is niet anders.


En weer bewijs van mijn ochtendduik ;).Ik had publiek.


Comments

Popular posts from this blog

Beetje dramatisch: the end of a dream

Een beetje fatalistisch kan ik soms wel zijn. Ik kan er niets aan doen, ben niet zo heel materialistisch en hecht me niet direct aan spullen, maar soms vertegenwoordigen spullen wel een stukje levensgeluk.
Onze caravan bijvoorbeeld. Als een oudje kwam hij binnen, en vooral Joost heeft er zoveel uren werk ingestoken: alles schoonmaken, repareren, verven. We lieten de banken opnieuw bekleden, namen een fris vloerbedekkinkje. Met veel moeite zetten we hem op de rand van de 'camping' en sloten we water aan en zorgden voor gas voor de verwarming.
De mancave was het, waar Joost en zijn vrienden af en toe een biertje dronken.  Een chillruimte voor de kinderen, die er feestjes gaven en waar hun vriendinnen bleven logeren. Een uitvalsbasis voor mij was het, om een beetje de rust op te zoeken en lekker in het zonnetje te lezen, uitkijkend over de weilanden.
Een symbool voor ons geluk hier in de polder: dat je de dingen kunt maken door er hard voor te werken en dan de tijd te nemen erva…

Onderduiken

Even geen uitgebreide blogjes. Op het moment zet ik alle zeilen bij en de tanden op elkaar.


Voor iedereen die ook genoeg heeft van de winter: het komt er echt weer aan. Dat mooie licht van vandaag is een voorbode van alle mooie dagen die weer gaan komen.
Keep your head up Keep your heart strong

Dit wil ik onthouden van januari

Januari was een van de somberste maanden sinds de weermetingen, met heel veel regen, mist en heel weinig zon.

Dat vraagt om troosteten: lekker versgemaakte uiensoep van Joost met gegratineerd stokbrood.

En ieder momentje dat de zon even te zien was, dook ik er boven op. Wat een mooie zonsondergang!

Monki/Kleine Sammy komt met me mee de dijk over.

Toetsweek. Hard aan het leren. Maar met resultaat: even opscheppen hoor, maar mijn Isa had zomaar het allerhoogste wiskundecijfer van heel 5 Havo en het allerhoogste economiecijfer uit haar klas.


Lotte is ook goed bezig, die heeft haar eigen leerlocatie opgezocht. Slim!

Hai!

Ik moest een dagje werken in Rotterdam en combineerde dat met een snel kijkje in de Markthal. Ik had al zoveel foto's gezien van het prachtige plafond. Dat vond ik dan ook meteen het mooiste daar. De hal was verder niet echt levendig, bijna een beetje uitgestorven. Weliswaar best een paar leuke tentjes, maar volgens mij hartstikke duur.

In Rotterdam was er bloesem.L…

Klik om verder te bladeren in mijn blog

Show more