Skip to main content

Party!


Welja, we doen er nog een dag feest tegen aan! Het leven moet je vieren, nietwaar?


De slingers hangen er nog, de gezellige cadeautjes staan er.


Mijn slingerfeestkunstwerk-dankzij-ducttape nog even op de foto.


En vanuit een andere hoek. Coolness.


We hebben zo'n beetje twee dagen boodschappen gedaan. Bij de toko, de supermarkt, de groenteboer, de drankzaak, de turk, overal vandaan hebben we spullen ons huis in gesleept. Er komen immers allemaal lieve mensen om te laven.


Joost heeft de pekingeenden voorbereid.


De meiden zelf hebben de taarten gebakken en versierd. Op en top partysfeer, zo op die flesjes bier.


Wat ziet dat er al gezellig uit!


De meiden zijn er klaar voor.


En daar stroomt iedereen binnen. Best een klein beetje jammer dat het niet zulk stralend weer is als vorige week, maar toch. Feest is feest.


Dankzij de lieve Bri, redder in nood, had ik toch nog kaarsjes op de taart.


En daar gingen we met zijn allen zingen. Isa wilde niet meer op een stoel staan.


Feest!


En in 1 x uitgeblazen ook nog!


Lotte was oppervrouw popcornpan.


Serious business ;).De hele dag kinderen op de trampoline!


En ondanks de miezerregen zaten we ook gewoon lekker buiten. Buitenmensen, dat zijn we.


Veel hulp van lieve vrienden en familie bij het bereiden van al het eten. Broodjes worst voor de kinderen, pannenkoekjes die gestoomd en ingesmeerd met hoisinsaus moesten worden. Het was me een drukke bedoening.


Volgens mij had iedereen het wel naar zijn zin. Ik was te tuterdetuu druk met heen en weer rennen en regelen en kijken of iedereen het fijn had en is er nog genoeg van dit en zal ik dat nog even halen en dan een half gesprekje hier en even wat regelen daar... Zo gaat dat als je zelf een feestje geeft.


Maar eerlijk is eerlijk, het was echt supergeslaagd. Iedereen vond het lekker en het zag er zo leuk uit!Lieve Maria hielp met de broodjes.Lotte hielp de chef...


En daarna had ik geen tijd meer voor de camera ;)....

Nu een beetje moe maar heel voldaan. Het was me het feestje wel!

Comments

Dit vinden anderen leuk nu

Random zomerfotootjes

Het water is weer tot rust gekomen, de ergste golfslag is weg. Zo mooi vind ik het dan, hoe de wolken weerspiegeld worden in het water. Zeker als je aan het zwemmen bent, dan zit je daar echt Middenin. Zo fijn!

Ik kan daar echt zo van genieten, even koffie aan het water.

Nichtje Fie werd 5 en kreeg een zeemeerminnenstaart. Wat cool zeg!


Gewoon nog maar wat plaatjes van het water, ik krijg er zelf nooit genoeg van, hopelijk jij ook niet (anders klik je maar weg ;))


De kippen en haan zijn gewend aan de nieuwe slaapplek van de haan en verzamelen daar 's morgens voor het eten. De kuikens zijn al groot en ik denk dat de twee witte allebei haantjes zullen worden. Als dat maar goed gaat straks....


Prachtige zonsondergang. Cadeautje aan het einde van de dag.


Isa stuurde een fotootje, die was nog even naar Reuring met vriendinnen. Gezellig dat ze ons dan een beetje op de hoogte houdt in de familie app groep.


Zomereten: veel kleur. Daar word je toch blij van?


Tijd van de toetsweken. Het is…

Walk with me, loop je een eindje mee?

Loop je een eindje mee door de tuin? Het is zo'n mooie avond, met dat zachte goudkleurige licht. Door mijn 'pak-nog-minder-mijn-telefoon-experiment' neem ik deze keer mijn echte camera weer eens mee. En eerlijk is eerlijk, hoe mooi de foto's van mijn Samsung ook kunnen zijn, dit is toch wel net even een tikkie mooier. 
Door mijn camera kijk ik extra goed naar alles om me heen. De zachte haartjes van de planten, stuifmeelkorrels, de voelsprieten van een vlinder, hoe de kleur verandert als je je blik verandert van met de zon mee naar tegen het licht in. En niet alleen mijn ogen, ook mijn andere zintuigen zet ik goed aan het werk. Het ruikt zo lekker, in de avond in de tuin. De geur van lavendel, van de vlinderstruiken. En het al beetje vochtige gras aan mijn voeten (met hier en daar een naaktslak, ieuw!), het windje dat door mijn haren waait.
Ik ben een bofkont, dat ik hier woon. Maar wel een bofkont die dat heel goed beseft en er misschien wel meer dan wie ook van kan …

Daily life in week 29: een beetje vakantie in iedere dag

Terug uit Slovenië en weer thuis bij mijn eigen gekke lieve mensen. Spelletje doen in de tuin, kijken naar de ondergaande zon, beetje onkruid trekken en alle bloemetjes vriendelijk toespreken. Het zijn de fijne dingen in het leven.

Zomer in Nederland. Laatste 'echte' werkweek, maar het voelt al als vakantie. Een paar uurtjes eerder stoppen en met zijn vieren nog even op pad. Ik had gelezen over het stadsstrand bij Zaandam en was benieuwd. Helaas bleek het gesloten te zijn, maar we lieten ons niet ontmoedigen en reden door naar Wormerveer, waar je ook zo heerlijk aan het water kunt zitten. Drankje, bitterballetje, lekker bijkletsen met zijn viertjes en ons verheugen op binnenkort: de roadtrip door Californië!Na het werk lekker in de tuin kroelen met Rocky die nogal opdringerig kan zijn.

Avondwandeling door het dorp, waar er een filmset is opgebouwd. Ik heb nog niet kunnen achterhalen welke film er werd gedraaid, maar ik snap ze. Het is een bijzonder mooie locatie.


Dag zon, be…