Midsommar


Met drie keer is iets een traditie. Onze nieuwe traditie is geboren. Midsommar.
Na een bijzondere ervaring tijdens een slapeloze nacht in 2013 en de droomnacht samen met Lotte vorig jaar vierden we ook dit jaar Midsommar. Joost en ik waren gisteravond nog lekker buiten op avontuur terwijl het maar niet donker wilde worden. Om 23 uur was er nog steeds een beetje licht in de lucht.


Maar alleen Lotte en ik waren warm te krijgen voor het ware Midsommargevoel. Ik had de wekker om half 5 gezet, het was droog, de vogeltjes floten en wij togen naar de dijk. Geleerd van de kou van vorig jaar hadden we nu warme dekbedjes en dikke jassen mee.Het was stil buiten, alleen het klotsen van het water. Lotte en ik volgden de golfjes die langs het hele strandje meerolden om tegen de rotsen aan schuimend om te slaan. Het is bijonder, dat blauwe licht vlak voor de zon opgaat. En hoewel het zwaar bewolkt was en het niet zo mooi was als vorig jaar, was het toch weer een hele bijzondere ervaring. Wij met zijn tweetjes. Op een kleedje. Luisteren naar alles om ons heen.We zongen samen liedjes

Een video die is geplaatst door jopluktdedag (@jopluktdedag) op

En we lagen lekker buiten, onder ons warme dekentje. Kopje hete thee erbij. Knuffelen, wang tegen wang. De zomer is begonnen!
De zon kwam wel op, maar we zagen 'm niet. Het gaf niet, want er komen vast nog wel ochtenden waar we de zon wel mooi kunnen bekijken. Dit was in ieder geval weer een bijzondere start van het nieuwe seizoen.


Tijd om nog even ons lekkere warme bedje in te kruipen!


No comments:

Dit vinden anderen leuk nu