Skip to main content

Juni is begonnen


Het is alweer juni. Bizar is dat toch, hoe snel de tijd kan gaan. Nog even en de dagen worden alweer korter. En dan begint de zomer pas echt. De afgelopen dagen waren al een mooi voorproefje. Hier weer stukjes dag - mijn externe geheugen ;).


De meiden zijn vaak actief in de keuken. Vrijwel altijd met lekkere dingen, koekjes, cakejes, taart, dat soort zoetigheid. Maar Lotte wilde ook wel een keertje echt koken. En zo kon ik op maandagavond na het werk gewoon direct aanschuiven. Kijk nou eens hoe goed ze alles heeft gemaakt. Kip Tandoori, met Oma's kwamkwammertjes.
Joost verdiept zich in Isa's selfies.


Voor werk moet ik naar Hilversum en daarna sneak ik een boswandeling mee. Bijzonder hoor, drie kwartier gewandeld en op 1 verdwaalde fietser na, kwam ik niemand tegen. En dat terwijl in het winkelcentrum waar ik later langs reed het stampvol was van de mensen.De Flow lag in de bus. Zo'n frisse vrolijke voorkant!


Wihoeeee! Ik deed een nieuwe training. Runwalkrun, maar dan 800 meter hardlopen afgewisseld met 400 meter wandelen. Dat is echt best een hele lange pauze tussendoor. Maar daardoor liep ik eigenlijk heel soepeltjes gewoon een dikke 18 km! En al met al niet eens heel veel langzamer, want door die wandelminuten lukte het om de renstukken steeds best op tempo te doen. Dit was echt leuk, ga ik vaker doen!


Ik moet altijd zo lachen om Joosts fotohoofd. Hij heeft 't ook maar zwaar met een vrouw die alles maar weer vast wil leggen.... *insert tonguitsteeksmiley*


Pick more daisies!


Ik maakte lekkere aardappeltjes uit de oven.


En zo zaten we om 11 uur nog buiten, terwijl de mist boven de sloten opkwam. Het is zo'n mooie tijd, die prezomer, nog vol van beloftes van veel warme dagen.De dag goed beginnen met koffie op het strandje.


Comments

Sil said…
Prachtige logje weer!

Dat wandelenrennen: kun je dat op Runkeeper instellen?
jojoco said…
Hai Sil,

Dat weet ik eigenlijk niet, ik heb Runkeeper aanstaan voor de lol, maar stel mijn trainingen in op mijn Garmin. Op runkeeper kun je wel ook trainingen instellen, maar of dat met afstand ook kan weet ik niet en hoe het moet ook niet. Aan mij heb je dus niet veel ;).
Sil said…
Haha, evengoed bedankt! :-)

Popular posts from this blog

Onderduiken

Even geen uitgebreide blogjes. Op het moment zet ik alle zeilen bij en de tanden op elkaar.


Voor iedereen die ook genoeg heeft van de winter: het komt er echt weer aan. Dat mooie licht van vandaag is een voorbode van alle mooie dagen die weer gaan komen.
Keep your head up Keep your heart strong

Kleur in huis

Feestje in de week: verse bloemen van mijn favoriete bloemist. Het is een week verder nu, maar ze staan nog steeds prachtig.

De zon geeft er nog extra kleur aan.Het mag buiten wel vriezen, vanachter het glas lijkt het echt lente.

Hard aan het leren.


Lekker aan het lopen.Vanuit de auto na een werkdag in Amsterdam. Fijn dat de zon steeds later onder gaat.
Mooie lucht!


Met Isa netflixte ik deze lekkere film. Gezellig, een avondje tv kijken.En weer een rondje!


De mimosa staat er zo uitbundig bij.


Bijna mijn eerste blaadje vol. Heel lang hield ik me niet bezig met het vergelijken van mijn loopjes, maar nu ik in training ben, wil ik ook wel iedere keer een beetje verder of een beetje sneller en ben ik heel nerderig naast de afstand en tijd ook mijn tempo en snelheid aan het berekenen.

Dit wil ik onthouden van januari

Januari was een van de somberste maanden sinds de weermetingen, met heel veel regen, mist en heel weinig zon.

Dat vraagt om troosteten: lekker versgemaakte uiensoep van Joost met gegratineerd stokbrood.

En ieder momentje dat de zon even te zien was, dook ik er boven op. Wat een mooie zonsondergang!

Monki/Kleine Sammy komt met me mee de dijk over.

Toetsweek. Hard aan het leren. Maar met resultaat: even opscheppen hoor, maar mijn Isa had zomaar het allerhoogste wiskundecijfer van heel 5 Havo en het allerhoogste economiecijfer uit haar klas.


Lotte is ook goed bezig, die heeft haar eigen leerlocatie opgezocht. Slim!

Hai!

Ik moest een dagje werken in Rotterdam en combineerde dat met een snel kijkje in de Markthal. Ik had al zoveel foto's gezien van het prachtige plafond. Dat vond ik dan ook meteen het mooiste daar. De hal was verder niet echt levendig, bijna een beetje uitgestorven. Weliswaar best een paar leuke tentjes, maar volgens mij hartstikke duur.

In Rotterdam was er bloesem.L…

Klik om verder te bladeren in mijn blog

Show more