Skip to main content

Iphonefoto's


Lotte en Marijn hadden allemaal bollen geplant en sommige komen al uit! En de lupines van vorig jaar zijn ook weer terug.


Ik koop nieuwe hardloopschoenen, die andere had ik alweer meer dan een jaar. Uitgerekend de allerlelijkste van de hele winkel waren het beste van mij. Maar Isa vond ze cool, dus ik ben er toch blij mee ;).

Met Lotte maakte ik dit overheerlijke toetje. Rabarber in stukjes. Sinaasappel uitpersen erover heen. Twee bananen in stukjes, handje rozijnen en dan in plaats van suiker stukgescheurde marshmellows erover. Uurtje in de oven. Nomnomnom.


Vakantie vieren in de caravan.Het toetje is klaar! Smaakt naar zomer.


De rabarber is echt helemaal zacht geworden. Volgende keer doen we een paar extra marshmellows en doen we die er pas de tweede helft bij.


Uitzicht op sloot en kikkers.


Zondag regende en waaide het. Perfect weer om hard te lopen. Ik had een heel leuk nieuw rondje uitgezet. Vanuit Holysloot, via Ransdorp, langs de dijk langs het Kinselmeer en dan weer terug naar Holysloot. Schitterend!Hardlopen is toch wel extra leuk als je ook nog eens op mooie nieuwe plekken komt.
En vanmorgen begon een nieuwe werkweek. We zijn al aan het aftellen naar de vakantie.De regen was goed voor de tuin.


In het weekend is Joost druk geweest om de kuilen en de verzakkingen in de tuin bij te vullen. Er is overal ook nieuw gras gezaaid. Hopelijk komt het snel op.

Comments

Anni said…
Bah, lukt niet om een reactie te plaatsen. Maar ik vind je schoenen heel gaaf!!

Dit vinden anderen leuk nu

Random zomerfotootjes

Het water is weer tot rust gekomen, de ergste golfslag is weg. Zo mooi vind ik het dan, hoe de wolken weerspiegeld worden in het water. Zeker als je aan het zwemmen bent, dan zit je daar echt Middenin. Zo fijn!

Ik kan daar echt zo van genieten, even koffie aan het water.

Nichtje Fie werd 5 en kreeg een zeemeerminnenstaart. Wat cool zeg!


Gewoon nog maar wat plaatjes van het water, ik krijg er zelf nooit genoeg van, hopelijk jij ook niet (anders klik je maar weg ;))


De kippen en haan zijn gewend aan de nieuwe slaapplek van de haan en verzamelen daar 's morgens voor het eten. De kuikens zijn al groot en ik denk dat de twee witte allebei haantjes zullen worden. Als dat maar goed gaat straks....


Prachtige zonsondergang. Cadeautje aan het einde van de dag.


Isa stuurde een fotootje, die was nog even naar Reuring met vriendinnen. Gezellig dat ze ons dan een beetje op de hoogte houdt in de familie app groep.


Zomereten: veel kleur. Daar word je toch blij van?


Tijd van de toetsweken. Het is…

Walk with me, loop je een eindje mee?

Loop je een eindje mee door de tuin? Het is zo'n mooie avond, met dat zachte goudkleurige licht. Door mijn 'pak-nog-minder-mijn-telefoon-experiment' neem ik deze keer mijn echte camera weer eens mee. En eerlijk is eerlijk, hoe mooi de foto's van mijn Samsung ook kunnen zijn, dit is toch wel net even een tikkie mooier. 
Door mijn camera kijk ik extra goed naar alles om me heen. De zachte haartjes van de planten, stuifmeelkorrels, de voelsprieten van een vlinder, hoe de kleur verandert als je je blik verandert van met de zon mee naar tegen het licht in. En niet alleen mijn ogen, ook mijn andere zintuigen zet ik goed aan het werk. Het ruikt zo lekker, in de avond in de tuin. De geur van lavendel, van de vlinderstruiken. En het al beetje vochtige gras aan mijn voeten (met hier en daar een naaktslak, ieuw!), het windje dat door mijn haren waait.
Ik ben een bofkont, dat ik hier woon. Maar wel een bofkont die dat heel goed beseft en er misschien wel meer dan wie ook van kan …

Zomers weekend

Zo'n zomers weekend vraagt erom om in het water te beginnen. Heerlijk stuk gezwommen. Alleen nog een staart en ik ben een zeemeermin ;).Met Lotte maakte ik dit heerlijke toetje: Rabarber in kleine stukjes even koken. Banaan erdoor, schepje suiker en wat custardpoeder, in stukjes geknipte marshmellows erover en dan in de oven.


De perfecte mix van zuur, zoet, romig en zomer.


Boek uitgelezen. De recensies waren niet zo positief, maar ik vond het een bijzonder boek. Over een vrouw die in de jeugdzorg werkt en daarin alles goed wil doen, maar ondertussen haar eigen zoon uit het oog verliest.
De zoon komt door allerlei suffe omstandigheden en domme puberkeuzes in de ene na de andere ellende terecht. Mede door zijn vrienden die praten in osso en wallah en andersoortige straattaal.
Een derde hoofdrolspeler is de uitgerangeerde leraar, die tegenwoordig liever vogels kijkt maar een beginnende vriendschap sluit met de zoon.

Als de moeder op haar werk in de problemen komt omdat er een kind …