Skip to main content

Stukjes dag uit mijn Iphone geplukt

Ik heb mijn Iphone weer leeggetrokken, kijk je mee met wat ik de afgelopen dagen zag?


Isa had haar wekker in haar vakantie om 8 uur gezet, om te werken. Best een klusje, uit een hele mailmap gegevens verzamelen. Fijn voor ons en fijn voor haar, want zo kon ze wat verdienen. Ze wil zoveel, naar de kermis, een nieuw halster voor Moon, dan moet je ook werken :).


Deze dames lagen lekker lang lui te zijn. In bed en op de bank. Ze hadden gezelschap van kampioen luiaard.


Ik bracht de ladies naar Opa en Oma en ging zelf door naar Schoorl. Om zo'n heerlijke hardloopwandelingtrail te doen. Gewoon gaan en genieten. Niet op de tijd letten, hardlopen waar het kan, wandelen waar ik niet anders kan. En dat was best af en toe nodig, het waren hele fikse duinen, mulle zandpaden, maar daardoor ook prachtige uitzichten en veel lol.Stoer he? Hier liep ik gewoon bijna 2 uur! Echt zo leuk!

Joost was met een masterklus bezig. De airstream had in de afgelopen jaren twee deuken opgelopen. Joost had in Amerika nieuw plaatwerk besteld en zou het zelf wel vervangen. Maar dat viel nog niet mee. Alleen het uitboren van de popnagels duurde al drie dagen. Daarna moest de plaat eruit, wat ook niet makkelijk was en de nieuwe moesten op maat en erin. Ik was allang de moed verloren en had al voor mezelf bedacht dat 't niet gaf, een Airstream met een halve achterkant. Maar Joost was echt zenmaster Joost, die heeft al die yogatoestanden en dat Headspace van mij niet nodig ;). Nee echt, hij was zo geduldig en rustig en nog eens en nog eens en Zen, Zen, Zen, GVD ZEN en hij zat!

Nu de afwerking nog. Is ie voor de zomer weer klaar.


De meiden hadden het leuk bij Opa en Oma.


Ik deed maar weer eens een wandelingetje in Edam. Saai leven hoor ;).


Thuis stonden opeens de potten naast de deur weer in volle bloei. Hoinks! Daar had ik vorig jaar plantjes in gezet, die al snel tamelijk verdord waren. Maar ik had geen zin en tijd om er iets aan te doen. Gelukkig maar. Soms moet je de tijd gewoon even zijn gang laten gaan.


In Edam kocht ik weer een paar losse bloemen. Feestje is dat altijd.

Blij met lieve post!


En blij met het boeketje uit de tuin.


Isa bracht ik weer van hot naar her en her naar hot. Bezig bijtje.


En dat was 'm alweer, deze serie.

Comments

Popular posts from this blog

Onderduiken

Even geen uitgebreide blogjes. Op het moment zet ik alle zeilen bij en de tanden op elkaar.


Voor iedereen die ook genoeg heeft van de winter: het komt er echt weer aan. Dat mooie licht van vandaag is een voorbode van alle mooie dagen die weer gaan komen.
Keep your head up Keep your heart strong

Kleur in huis

Feestje in de week: verse bloemen van mijn favoriete bloemist. Het is een week verder nu, maar ze staan nog steeds prachtig.

De zon geeft er nog extra kleur aan.Het mag buiten wel vriezen, vanachter het glas lijkt het echt lente.

Hard aan het leren.


Lekker aan het lopen.Vanuit de auto na een werkdag in Amsterdam. Fijn dat de zon steeds later onder gaat.
Mooie lucht!


Met Isa netflixte ik deze lekkere film. Gezellig, een avondje tv kijken.En weer een rondje!


De mimosa staat er zo uitbundig bij.


Bijna mijn eerste blaadje vol. Heel lang hield ik me niet bezig met het vergelijken van mijn loopjes, maar nu ik in training ben, wil ik ook wel iedere keer een beetje verder of een beetje sneller en ben ik heel nerderig naast de afstand en tijd ook mijn tempo en snelheid aan het berekenen.

Dit wil ik onthouden van januari

Januari was een van de somberste maanden sinds de weermetingen, met heel veel regen, mist en heel weinig zon.

Dat vraagt om troosteten: lekker versgemaakte uiensoep van Joost met gegratineerd stokbrood.

En ieder momentje dat de zon even te zien was, dook ik er boven op. Wat een mooie zonsondergang!

Monki/Kleine Sammy komt met me mee de dijk over.

Toetsweek. Hard aan het leren. Maar met resultaat: even opscheppen hoor, maar mijn Isa had zomaar het allerhoogste wiskundecijfer van heel 5 Havo en het allerhoogste economiecijfer uit haar klas.


Lotte is ook goed bezig, die heeft haar eigen leerlocatie opgezocht. Slim!

Hai!

Ik moest een dagje werken in Rotterdam en combineerde dat met een snel kijkje in de Markthal. Ik had al zoveel foto's gezien van het prachtige plafond. Dat vond ik dan ook meteen het mooiste daar. De hal was verder niet echt levendig, bijna een beetje uitgestorven. Weliswaar best een paar leuke tentjes, maar volgens mij hartstikke duur.

In Rotterdam was er bloesem.L…

Klik om verder te bladeren in mijn blog

Show more