Skip to main content

Living a dream

"Dan verkopen we toch de boel en vertrekken we. Weg uit de ratrace. Meer oog voor de mooie dingen in het leven. Tijd voor elkaar. Terug naar de basis."

Wij maakten die droom waar, nu bijna 6 jaar geleden. Al verkochten we de boel niet en hadden we heel lang twee huizen te onderhouden. En we vertrokken ook niet naar Verweggistan. Maar wel naar een ander leven.
 Natuurlijk werken we ook hier hard, misschien wel harder dan ooit. We hadden hier anders niet kunnen wonen. Maar voor het 'buitenlandgevoel', het uit de ratrace stappen, daarvoor hoefden wij niet naar een zonnig land. Dat vonden wij hier. Ons werk plannen we zo dat we heel veel tijd hebben voor elkaar. Dat we niet altijd hoeven te haasten. En iedere dag opnieuw komen er nieuwe plannen en idee├źn. En we hoeven ze alleen maar uit te voeren. Zo kwam er de boomhut. Wordt de tuin steeds mooier. 

Een nieuwe droom die uitkwam was het tuinhuisje. Dat begon bij een oude stacaravan. Hij moest weg bij de camping in de buurt. Of wij er geen plek voor hadden. Op een donkere herfstavond werd hij hierheen gereden, met zwaailichten en een escorte. Joost stripte m en schilderde hem wit. Hij stond een tijd scheef in de tuin, lekke band, tot de assen in de modder. Maar nu staat ie op z'n plek. En werd een nieuwe droom weer waarheid. 

Comments

wilmi said…
Zo leuk, zo'n plek, het gevoel van vrijheid en je dromen waarmaken!
Ik kreeg voor moederdag ook zo'n leuk kadootje: een oude bouwkeet. Stond al heel lang op mijn verlanglijstje...
Hij staat nu in de wei, tussen de beestjes, en we zijn hem aan het opknappen.
Ik kan me je gevoel wel voorstellen dus;)

Popular posts from this blog

Onderduiken

Even geen uitgebreide blogjes. Op het moment zet ik alle zeilen bij en de tanden op elkaar.


Voor iedereen die ook genoeg heeft van de winter: het komt er echt weer aan. Dat mooie licht van vandaag is een voorbode van alle mooie dagen die weer gaan komen.
Keep your head up Keep your heart strong

Kleur in huis

Feestje in de week: verse bloemen van mijn favoriete bloemist. Het is een week verder nu, maar ze staan nog steeds prachtig.

De zon geeft er nog extra kleur aan.Het mag buiten wel vriezen, vanachter het glas lijkt het echt lente.

Hard aan het leren.


Lekker aan het lopen.Vanuit de auto na een werkdag in Amsterdam. Fijn dat de zon steeds later onder gaat.
Mooie lucht!


Met Isa netflixte ik deze lekkere film. Gezellig, een avondje tv kijken.En weer een rondje!


De mimosa staat er zo uitbundig bij.


Bijna mijn eerste blaadje vol. Heel lang hield ik me niet bezig met het vergelijken van mijn loopjes, maar nu ik in training ben, wil ik ook wel iedere keer een beetje verder of een beetje sneller en ben ik heel nerderig naast de afstand en tijd ook mijn tempo en snelheid aan het berekenen.

Dit wil ik onthouden van januari

Januari was een van de somberste maanden sinds de weermetingen, met heel veel regen, mist en heel weinig zon.

Dat vraagt om troosteten: lekker versgemaakte uiensoep van Joost met gegratineerd stokbrood.

En ieder momentje dat de zon even te zien was, dook ik er boven op. Wat een mooie zonsondergang!

Monki/Kleine Sammy komt met me mee de dijk over.

Toetsweek. Hard aan het leren. Maar met resultaat: even opscheppen hoor, maar mijn Isa had zomaar het allerhoogste wiskundecijfer van heel 5 Havo en het allerhoogste economiecijfer uit haar klas.


Lotte is ook goed bezig, die heeft haar eigen leerlocatie opgezocht. Slim!

Hai!

Ik moest een dagje werken in Rotterdam en combineerde dat met een snel kijkje in de Markthal. Ik had al zoveel foto's gezien van het prachtige plafond. Dat vond ik dan ook meteen het mooiste daar. De hal was verder niet echt levendig, bijna een beetje uitgestorven. Weliswaar best een paar leuke tentjes, maar volgens mij hartstikke duur.

In Rotterdam was er bloesem.L…

Klik om verder te bladeren in mijn blog

Show more