Tip: Oyo B&B in Kortrijk


Soms kom je van die fijne plekken tegen, dat je ze gewoon MOET delen. Oyo B&B in Kortrijk is zo'n pareltje. 

Het is een meer een boutique hotel, dan een B&B, met drie kamers. Rustig gelegen op een paar minuten van het station en tien minuutjes wandelen van het centrum. Met de auto was het slechts 5 minuten naar de Expo, dus zowel voor zakelijk bezoek als voor de leuk een ideale stek.


Oliver en Lan zijn de eigenaren van deze prachtige plek, die ze met heel veel creativiteit en originaliteit hebben verbouwd en ingericht. Een prachtige hal beneden met de coolste muur ever. Een heerlijke woonkamer waar het ontbijt wordt geserveerd en drie prachtige kamers. Eentje ervan in ieder geval, die andere heb ik niet gezien. Toen we aankwamen scheen de zon zo prachtig naar binnen. Een plaatje.Een zalig bed in een ruime kamer met mooie badkamer en suite.
Vanuit de keuken werd 's morgens echt een overheerlijk ontbijt verzorgd, door Oliver, een supervriendelijke gastheer.
Overal was wel wat te zien, mooie hoekjes, gekke oplossingen, grapjes. Ben ik dol op.
Ook nog een fijne binnentuin.

Prachtige hal. En die muur. Echt. Ge-Wel-Dig!

Nog wat foto's van onze kamer en badkamer.
En als je nog niet overtuigd bent door die fijne plaatjes, dan geeft dit vast de doorslag. Om zo de dag te mogen beginnen.....2 comments:

Margo said...

Wat een prachtige foto's van een prachtige B&B! Bedankt om dit te delen! Ik woon in Gent maar wist niet dat Kortrijk ook zulke mooie plekjes had.

Anonymous said...

Hartelijke dank om de mooie woorden en foto's te delen. Duidelijk een vlotte pen en oog voor detail. Ook erg genoten van je post over Kortrijk.
Het lezen van je blog werkt trouwens erg inspirerend, ik ga ook wat meer proberen te genieten
Hopelijk tot nog eens.

Dit vinden anderen leuk nu