Skip to main content

Iphonefoto's - weekend op de camping


Een paar dagen geleden stond ie nog met lekke band en volledig vastgereden in het gras. De grond nog zacht,tot de as in de modder. Maar Joost zou Joost niet zijn als hij geen oplossing had en zo gebeurde het dit weekend dat met een hoop gekrik en gesleep en gesjouw en een grote trekker de caravan een prachtig plekje in het bos kreeg. Aan de slootrand maar wel beschut.

We werkten flink in de tuin. Kleefkruid eruit trekken, de moestuinbakken schoonmaken. Joost en hulp snoeiden en zaagden. Er was eigenlijk geen tijd om in de caravan te zitten. Alleen even voor een foto van het prachtige uitzicht.
Het was een drukke dag, want we waren niet alleen bezig in de tuin. Ons huis was ook het podium voor het jaarlijkse vioolconcert. Iedereen had taart en lekkers mee en de kinderen speelden vol vuur. Prachtig! Ik heb ze niet op de foto, weet niet of ze dat wel zo prettig vinden op een vreemd blog.


De middag besteedden we aan nog meer tuinwerk. Joost had van de week bedacht dat het wel leuk zou zijn om afscheidingen te maken met houten stammetjes. De snoeiwallen hadden we opgeruimd, dat was toch teveel een zooitje. (we, we, Joost had al het zware werk gedaan, ik alleen gekeken bij het vuur). En zoals dat gaat bij Joost, in tegenstelling tot bij mij. Zijn mooie ideeën maakt hij de volgende dag gewoon al werkelijkheid. Nu moet ik dan binnenkort toch echt aan de slag met al mijn mooie ideeën voor de afwerking en styling van de caravan.....


Dit was een gezinsselfie. Eindelijk op een bankje voor de caravan, met een wijntje. Telefoon op de timer. Maar de wind blies 'm net het paaltje af bij seconde 10. Hah!


Lotte laat even zien dat yoga helemaal niet zo moeilijk is.


En nu hebben we dan eindelijk tijd om rustig te zitten en te genieten van ons uitzicht. Wow!
De caravan werd meteen in gebruik genomen door Lotte en twee vriendinnen.


Isa had er ook twee bij zich, dus Joost had 't goed/zwaar* met zeven vrouwen.
* foute antwoord doorhalenDe zon ging weer eens prachtig onder, wat hebben we het goed.


En dit is dus de plaatselijke brommerjeugd!
Maar ja, dat krijg je ook met zo'n vader....


Ik keek nog een keertje naar de lucht die prachtig verkleurde voor het helemaal donker werd.


Voordeel: dat gekakel horen we niet ;).


Comments

Angelique said…
Wat geweldig, zo'n mooie extra chill ruimte! Ik laat je blog niet aan mijn kids zien.... dan willen ze geadopteerd worden ;-)

Popular posts from this blog

Onderduiken

Even geen uitgebreide blogjes. Op het moment zet ik alle zeilen bij en de tanden op elkaar.


Voor iedereen die ook genoeg heeft van de winter: het komt er echt weer aan. Dat mooie licht van vandaag is een voorbode van alle mooie dagen die weer gaan komen.
Keep your head up Keep your heart strong

Kleur in huis

Feestje in de week: verse bloemen van mijn favoriete bloemist. Het is een week verder nu, maar ze staan nog steeds prachtig.

De zon geeft er nog extra kleur aan.Het mag buiten wel vriezen, vanachter het glas lijkt het echt lente.

Hard aan het leren.


Lekker aan het lopen.Vanuit de auto na een werkdag in Amsterdam. Fijn dat de zon steeds later onder gaat.
Mooie lucht!


Met Isa netflixte ik deze lekkere film. Gezellig, een avondje tv kijken.En weer een rondje!


De mimosa staat er zo uitbundig bij.


Bijna mijn eerste blaadje vol. Heel lang hield ik me niet bezig met het vergelijken van mijn loopjes, maar nu ik in training ben, wil ik ook wel iedere keer een beetje verder of een beetje sneller en ben ik heel nerderig naast de afstand en tijd ook mijn tempo en snelheid aan het berekenen.

Dit wil ik onthouden van januari

Januari was een van de somberste maanden sinds de weermetingen, met heel veel regen, mist en heel weinig zon.

Dat vraagt om troosteten: lekker versgemaakte uiensoep van Joost met gegratineerd stokbrood.

En ieder momentje dat de zon even te zien was, dook ik er boven op. Wat een mooie zonsondergang!

Monki/Kleine Sammy komt met me mee de dijk over.

Toetsweek. Hard aan het leren. Maar met resultaat: even opscheppen hoor, maar mijn Isa had zomaar het allerhoogste wiskundecijfer van heel 5 Havo en het allerhoogste economiecijfer uit haar klas.


Lotte is ook goed bezig, die heeft haar eigen leerlocatie opgezocht. Slim!

Hai!

Ik moest een dagje werken in Rotterdam en combineerde dat met een snel kijkje in de Markthal. Ik had al zoveel foto's gezien van het prachtige plafond. Dat vond ik dan ook meteen het mooiste daar. De hal was verder niet echt levendig, bijna een beetje uitgestorven. Weliswaar best een paar leuke tentjes, maar volgens mij hartstikke duur.

In Rotterdam was er bloesem.L…

Klik om verder te bladeren in mijn blog

Show more