Skip to main content

Iphonefoto's - van de beurs in Kortrijk tot weer lekker in mijn eigen tuin


Op weg naar Kortrijk. De zon prikt door de donkere wolken.


We stonden op de Architect@Work. Een geweldige beurs waar onze doelgroep volop aanwezig is. Maar het beursleven is niet aan mij besteed. Hoewel ik het heel leuk vind om met klanten te kunnen praten en te horen wat er nu specifiek voor Belgiƫ nodig is, vind ik zo'n hele dag binnen vreselijk. Boerenbuitenmeisje geworden. En dit was niet zomaar binnen. De beurs is heel stijlvol vormgegeven, alles zwart, weinig licht.


De beursstands 'verstopt' tussen zwarte gordijnen, zodat je overal tussendoor kon lopen. Maar ruim 10 uur per dag in zo'n donkere benauwde hal. Staan, want geen stoelen in de stand. Pfffff. Het is dat het voor het goede doel was.En dan moet ik niet zeuren, want die eerste dag kon ik nog even spijbelen en zat ik hier.


En er was allerlei moois te zien ook. Onder meer een expositie Materials, met allerlei natuurlijk materiaal, van schelpen, tot leer gemaakt van de huid van zalm (wat voorheen werd weggegooid).


's Avonds uitpuffen. En samen lekker uit eten en een Belgisch biertje drinken.
En dan gaan we weer. Ik was blij dat ik mijn sneakers aan had. ;).Nog even frisse lucht...En ook tussendemiddag even vijf minuten genieten van het pittoreske uitzicht ;).


Extra blij om weer thuis te zijn, waar de bermen opeens volop geel zijn.


Ik kocht ook zelf verse bloemen.


En in de tuin leek het wel of de afgelopen twee dagen van alles was uitgekomen.
Lekker aan het werk.


 En met Lotte 's middags naar de film. Mooi!


We hebben een hele stapel Ikeastoeltjes gekocht en overal zijn nu gezellige zitjes.'s Avonds kamperen in eigen tuin. Fikkie stoken, gezelligheid met vrienden. Dat is waar het in het leven om draait!


Isa en haar vriendin lachten me uit omdat ik onderweg op de rem trapte om een foto te maken van dit bollenveld. "Nee he mam, niet weer...."


En ik was trots en blij: alweer 100 minuten gelopen. Runwalkrun gaat alweer zalig. Genieten!


Vandaag begint de dag stralend. Rondje door de tuin. Kijken naar de kuikens die groeien als kool. Het wordt vast weer een heerlijke dag. Veel plezier allemaal! En kijk goed om je heen, overal is wel iets moois te zien.

Comments

Heidy said…
Hoi Jolanda,

Wat geniet ik altijd van je logjes. Even weer met beide benen op de grond en kijken/genieten van de kleine dingen om ons heen, dankjewel!

Groetjes Heidy

Popular posts from this blog

Onderduiken

Even geen uitgebreide blogjes. Op het moment zet ik alle zeilen bij en de tanden op elkaar.


Voor iedereen die ook genoeg heeft van de winter: het komt er echt weer aan. Dat mooie licht van vandaag is een voorbode van alle mooie dagen die weer gaan komen.
Keep your head up Keep your heart strong

Kleur in huis

Feestje in de week: verse bloemen van mijn favoriete bloemist. Het is een week verder nu, maar ze staan nog steeds prachtig.

De zon geeft er nog extra kleur aan.Het mag buiten wel vriezen, vanachter het glas lijkt het echt lente.

Hard aan het leren.


Lekker aan het lopen.Vanuit de auto na een werkdag in Amsterdam. Fijn dat de zon steeds later onder gaat.
Mooie lucht!


Met Isa netflixte ik deze lekkere film. Gezellig, een avondje tv kijken.En weer een rondje!


De mimosa staat er zo uitbundig bij.


Bijna mijn eerste blaadje vol. Heel lang hield ik me niet bezig met het vergelijken van mijn loopjes, maar nu ik in training ben, wil ik ook wel iedere keer een beetje verder of een beetje sneller en ben ik heel nerderig naast de afstand en tijd ook mijn tempo en snelheid aan het berekenen.

Dit wil ik onthouden van januari

Januari was een van de somberste maanden sinds de weermetingen, met heel veel regen, mist en heel weinig zon.

Dat vraagt om troosteten: lekker versgemaakte uiensoep van Joost met gegratineerd stokbrood.

En ieder momentje dat de zon even te zien was, dook ik er boven op. Wat een mooie zonsondergang!

Monki/Kleine Sammy komt met me mee de dijk over.

Toetsweek. Hard aan het leren. Maar met resultaat: even opscheppen hoor, maar mijn Isa had zomaar het allerhoogste wiskundecijfer van heel 5 Havo en het allerhoogste economiecijfer uit haar klas.


Lotte is ook goed bezig, die heeft haar eigen leerlocatie opgezocht. Slim!

Hai!

Ik moest een dagje werken in Rotterdam en combineerde dat met een snel kijkje in de Markthal. Ik had al zoveel foto's gezien van het prachtige plafond. Dat vond ik dan ook meteen het mooiste daar. De hal was verder niet echt levendig, bijna een beetje uitgestorven. Weliswaar best een paar leuke tentjes, maar volgens mij hartstikke duur.

In Rotterdam was er bloesem.L…

Klik om verder te bladeren in mijn blog

Show more