Skip to main content

Iphonefoto's - iedere dag even de natuur opzoeken


Winkelen, daar maak je mij niet blij mee. Als ik een willekeurige glossy opensla, is driekwart voor mij ver-van-mijn-bed-show; Make up, geen kaas van gegeten, pas vorig jaar kocht ik voor het eerst een cremetje voor mijn gezicht. Ik heb weinig verstand van mode, alhoewel ik dol op jurkjes ben.

Waar je me wel wakker voor kunt maken is de natuur. En die is overal. Ook op een drukke dag met file in een hoog gebouw. Dan neem ik gewoon een half uurtje om voor ik naar huis ga nog even het park in te sneaken. Het Amstelpark. Een van mijn lievelings, ondanks dat de rhodondendronvallei nog niet bloeide.

Van veraf leek het wel of er besjes in deze struik zaten, maar van dichtbij zag ik dat de struik bezaaid was met donkerblauwe kevertjes.Magnolia en bloesem en een knalblauwe lucht.
Hoe varens zich ontvouwen, dat is toch prachtig?


Dat frisse groen van de eerste blaadjes in de lente. Mooier wordt t niet.En dan na het werk op het Noordeinde in Volendam aan de ene kant de zon zien onder gaan en aan de andere kant het IJsselmeer zien.


Comments

Popular posts from this blog

Onderduiken

Even geen uitgebreide blogjes. Op het moment zet ik alle zeilen bij en de tanden op elkaar.


Voor iedereen die ook genoeg heeft van de winter: het komt er echt weer aan. Dat mooie licht van vandaag is een voorbode van alle mooie dagen die weer gaan komen.
Keep your head up Keep your heart strong

Kleur in huis

Feestje in de week: verse bloemen van mijn favoriete bloemist. Het is een week verder nu, maar ze staan nog steeds prachtig.

De zon geeft er nog extra kleur aan.Het mag buiten wel vriezen, vanachter het glas lijkt het echt lente.

Hard aan het leren.


Lekker aan het lopen.Vanuit de auto na een werkdag in Amsterdam. Fijn dat de zon steeds later onder gaat.
Mooie lucht!


Met Isa netflixte ik deze lekkere film. Gezellig, een avondje tv kijken.En weer een rondje!


De mimosa staat er zo uitbundig bij.


Bijna mijn eerste blaadje vol. Heel lang hield ik me niet bezig met het vergelijken van mijn loopjes, maar nu ik in training ben, wil ik ook wel iedere keer een beetje verder of een beetje sneller en ben ik heel nerderig naast de afstand en tijd ook mijn tempo en snelheid aan het berekenen.

Dit wil ik onthouden van januari

Januari was een van de somberste maanden sinds de weermetingen, met heel veel regen, mist en heel weinig zon.

Dat vraagt om troosteten: lekker versgemaakte uiensoep van Joost met gegratineerd stokbrood.

En ieder momentje dat de zon even te zien was, dook ik er boven op. Wat een mooie zonsondergang!

Monki/Kleine Sammy komt met me mee de dijk over.

Toetsweek. Hard aan het leren. Maar met resultaat: even opscheppen hoor, maar mijn Isa had zomaar het allerhoogste wiskundecijfer van heel 5 Havo en het allerhoogste economiecijfer uit haar klas.


Lotte is ook goed bezig, die heeft haar eigen leerlocatie opgezocht. Slim!

Hai!

Ik moest een dagje werken in Rotterdam en combineerde dat met een snel kijkje in de Markthal. Ik had al zoveel foto's gezien van het prachtige plafond. Dat vond ik dan ook meteen het mooiste daar. De hal was verder niet echt levendig, bijna een beetje uitgestorven. Weliswaar best een paar leuke tentjes, maar volgens mij hartstikke duur.

In Rotterdam was er bloesem.L…

Klik om verder te bladeren in mijn blog

Show more