Skip to main content

Iphonefoto's - back on track


Ik ben er weer! Wat is het toch een genot om weer heerlijk te kunnen hardlopen. Ook al ben ik nog aan het opbouwen, het is zo fijn om weer lekker buiten te lopen, wind in mijn haren, zon in mijn hart. 

Wat was 't gezellig!


Het buitenleefseizoen is geopend. Dat hangt heel erg nauw samen met het buitenwerkseizoen. Er is weer heel veel werk aan de winkel. Leuk!


Iedere dag ben ik weer dankbaar dat ik hier woon.


Ik kreeg zulke prachtige tulpen. Feestje in huis!


Een blij meisje met een lekker ijsje!


Beachbabe.


Het maaiseizoen is ook weer geopend.De ochtenden zijn prachtig, al komt de zon wel steeds eerder. Nog even en ik red 't niet meer om 'm te zien opkomen.


Mijn allereerste pulletjes tijdens de 'vioolwandeling'. Als Lotte vioolles heeft, neem ik dat half uurtje voor een kort rondje wandelen. Daar is het ook het seizoen weer voor. Eigenlijk ga ik iedere avond wel naar buiten 'de zon onderwandelen'. Nog even buitenspelen!


Lotte heeft een pennyboard en speelt ook lekker buiten.En ik kan het ook! Wihoooooeeeeee!


Kijk, bijna onder is ie nu.


De lucht kleurt weer prachtig. Wat is dat toch mooi he? Je hebt helemaal niet veel nodig in het leven, denk ik wel eens. De tijd nemen om de zon op en weer onder te gaan is zo'n grote rijkdom. En kost niks.


Comments

Popular posts from this blog

Beetje dramatisch: the end of a dream

Een beetje fatalistisch kan ik soms wel zijn. Ik kan er niets aan doen, ben niet zo heel materialistisch en hecht me niet direct aan spullen, maar soms vertegenwoordigen spullen wel een stukje levensgeluk.
Onze caravan bijvoorbeeld. Als een oudje kwam hij binnen, en vooral Joost heeft er zoveel uren werk ingestoken: alles schoonmaken, repareren, verven. We lieten de banken opnieuw bekleden, namen een fris vloerbedekkinkje. Met veel moeite zetten we hem op de rand van de 'camping' en sloten we water aan en zorgden voor gas voor de verwarming.
De mancave was het, waar Joost en zijn vrienden af en toe een biertje dronken.  Een chillruimte voor de kinderen, die er feestjes gaven en waar hun vriendinnen bleven logeren. Een uitvalsbasis voor mij was het, om een beetje de rust op te zoeken en lekker in het zonnetje te lezen, uitkijkend over de weilanden.
Een symbool voor ons geluk hier in de polder: dat je de dingen kunt maken door er hard voor te werken en dan de tijd te nemen erva…

Onderduiken

Even geen uitgebreide blogjes. Op het moment zet ik alle zeilen bij en de tanden op elkaar.


Voor iedereen die ook genoeg heeft van de winter: het komt er echt weer aan. Dat mooie licht van vandaag is een voorbode van alle mooie dagen die weer gaan komen.
Keep your head up Keep your heart strong

Dit wil ik onthouden van januari

Januari was een van de somberste maanden sinds de weermetingen, met heel veel regen, mist en heel weinig zon.

Dat vraagt om troosteten: lekker versgemaakte uiensoep van Joost met gegratineerd stokbrood.

En ieder momentje dat de zon even te zien was, dook ik er boven op. Wat een mooie zonsondergang!

Monki/Kleine Sammy komt met me mee de dijk over.

Toetsweek. Hard aan het leren. Maar met resultaat: even opscheppen hoor, maar mijn Isa had zomaar het allerhoogste wiskundecijfer van heel 5 Havo en het allerhoogste economiecijfer uit haar klas.


Lotte is ook goed bezig, die heeft haar eigen leerlocatie opgezocht. Slim!

Hai!

Ik moest een dagje werken in Rotterdam en combineerde dat met een snel kijkje in de Markthal. Ik had al zoveel foto's gezien van het prachtige plafond. Dat vond ik dan ook meteen het mooiste daar. De hal was verder niet echt levendig, bijna een beetje uitgestorven. Weliswaar best een paar leuke tentjes, maar volgens mij hartstikke duur.

In Rotterdam was er bloesem.L…

Klik om verder te bladeren in mijn blog

Show more