Skip to main content

Op de uitkijk


2014
iedere maand
dezelfde plek
steeds anders

Comments

Bri said…
Prachtig concept, Jo! x
Anonymous said…
Saai, uitgekauwd en vervelend.
Stop ermee en richt je op iets echt bijzonders.

Marin.
Anonymous said…
Nou nou Marin....
zullen dit maar opvatten als 'opbouwende' kritiek.....
je hoeft tenslotte niet te kijken
Inge
jojoco said…
Mrain, uitgekauwd, dat kan best. Maar hoewel ik inderdaad al duizenden plaatjes heb gemaakt van hetzelfde vind ik het persoonlijk verre van saai en verveelt het me nog steeds niet. Ik ben erg blij dat ik iedere dag opnieuw kan genieten van iets simpels als een uitzicht. Voor mij is dat erg bijzonder. Ik hoop dat jij je weg vindt naar de sites die jouw interesse hebben, veel plezier!
Anita said…
Jojo, gewoon niet reageren op zo'n zwartkijker! Laat je dag niet vergallen door iemand die eerst de moeite neemt om je blog te lezen (waarom eigenlijk) en dan ook nog een reactie wil zetten. Ik, en alle normale mensen, vind het erg leuk. Prachtig, om zo al die seizoenen te zien. Zie het al in je hal hangen (zie ik niet echt hoor, want ben nog nooit bij je geweest LOL)
Groeten Anita (lees al jaaaren bij je mee)
Annemiek said…
Kijk al jaren in stilte met je mee ( ooit vIa Francine bij je beland) en heb volgens mij nooit een berichtje achtergelaten ...
Maar heb echt met mijn mond open gekeken naar de reactie van Marin ................
Moet daar gewoon even op reageren , want dat gaat toch veel te ver .
Jij maakt prachtige foto's , ik geniet er elke keer weer van
Hoe haalt ze het in haar hoofd om zo op je te reageren .
Mijn compliment voor jouw reactie , dat is de juiste manier !
Laat je plezier in het bloggen aub niet verpesten door zo'n " zuurtje" die blijkbaar niks beters te doen heeft !
Groetjes Annemiek

Popular posts from this blog

Donkere wolken en een eiland in het IJ

Na het eten, na de koffie. Joost en ik kijken elkaar aan, 'nog een stukje lopen samen?'
We rijden een stukje verderop langs de dijk en zetten de auto bij de camping neer. Als we de dijk overlopen zien we enorme donkere wolken onze kant op komen. Een machtig mooi gezicht.


We lopen een rondje, langs een zielig konijn met een enorme tumor op zijn borst, dat stilletjes in het gras zit. Langs wuivend riet en opvliegende spreeuwen. Hier en daar een spetter, en als we bijna weer terug zijn, barst de bui los. Dikke druppels kletteren op ons hoofd. We hebben de wind in de rug en laten ons maar natregenen.


Op weg naar huis zien we de zon weer tevoorschijn komen. En thuis wacht een verrassing.


We drogen ons snel af en trekken droge kleren aan. Ik zet een kopje thee. En verder kijk ik alleen naar het prachtige licht. Niets meer nodig verder.
Andere avond, zelfde mooie Hollandse luchten.


Ook weer een wandelingetje op de dijk, met prachtige wolken.En dan de volgende morgen beginnen met ko…

April doet wat ie wil. En mei ook

Dit zijn Joost en Lotte.  Joost spaart auto's. Net als vroeger. Alleen zijn ze nu groter. Lotte vindt het wel grappig. Ik ook. Vooral deze leuke nieuwe. Mijn lievelings op het moment!

We gingen er een stukje mee touren.Naar de molen, waar muziek was. Met weinig bezoekers, want het was KOUD!

Gelukkig had ik mijn eigenwijsheid laten varen en mijn echte winterjas weer van zolder gehaald. Mijn tussenjas (die eigenlijk de afgelopen weken ook niet voldeed) trok het echt niet meer, die koude wind.

Gelukkig konden we er wel om lachen. Hoe kan dat ook anders, in zo'n grappig autootje.

Herfstvakantiedingen doen: Bowlen met het gezin + aanhang. Gezellig avond, vooral het laatste potje, want toen won ik ;).


Wandelingetje.


En toen was het opeens warm. Gek genoeg maar op een paar plekjes in onze tuin. Hier achter de caravan op de camping zelfs zo warm dat ik binnen no time al mijn kleren uit had gedaan en in mijn ondergoed in de zon zat te lezen. Zo lekker!

Lotte voegde zich bij me. Ze ha…

Week 16: dingen uit deze tijd

Wat maakt het dagelijkse leven fijn deze dagen? In de opmars naar het 'echte' warme voorjaar word ik blij van veel dingen. Niet alleen de belofte van de komende warmere maanden, maar juist ook dit grillige aprilweer heeft zijn charme. Groeiseizoen.
Nieuwe plannen. Joost recyclete een oud bad tot hot tub to be. Kwestie van straks een vuurtje onder stoken en dan in bad uitzicht op de ondergaande zon. Hoe cool is dat nu weer?

De zon is alweer zo vroeg op dat ik 'm niet meer op zie komen. Al voor half 7 en dan lig ik nog in mijn bedje. Maar ik begin de dagen wel bijna altijd aan het IJsselmeer. Als ik de dijk opklim, de ganzen nu met hun ganzenkuikens, zie wegvluchten, de wolken boven het water zie hangen, dan weet ik dat het goed is.De liefste kat van de wereld deze knorrie, eh, Rocky. Hij snurkt zo hard en kan zo goed luieren. 

Zo'n fijn stukje vind ik dit. De lage polder met de molen. Als kind speelde ik hier af en toe bij kennissen van de ouders van een vriendin, die…

Klik om verder te bladeren in mijn blog

Show more