Skip to main content

Op de uitkijk


2014
iedere maand
dezelfde plek
steeds anders

Comments

Bri said…
Prachtig concept, Jo! x
Anonymous said…
Saai, uitgekauwd en vervelend.
Stop ermee en richt je op iets echt bijzonders.

Marin.
Anonymous said…
Nou nou Marin....
zullen dit maar opvatten als 'opbouwende' kritiek.....
je hoeft tenslotte niet te kijken
Inge
jojoco said…
Mrain, uitgekauwd, dat kan best. Maar hoewel ik inderdaad al duizenden plaatjes heb gemaakt van hetzelfde vind ik het persoonlijk verre van saai en verveelt het me nog steeds niet. Ik ben erg blij dat ik iedere dag opnieuw kan genieten van iets simpels als een uitzicht. Voor mij is dat erg bijzonder. Ik hoop dat jij je weg vindt naar de sites die jouw interesse hebben, veel plezier!
Anita said…
Jojo, gewoon niet reageren op zo'n zwartkijker! Laat je dag niet vergallen door iemand die eerst de moeite neemt om je blog te lezen (waarom eigenlijk) en dan ook nog een reactie wil zetten. Ik, en alle normale mensen, vind het erg leuk. Prachtig, om zo al die seizoenen te zien. Zie het al in je hal hangen (zie ik niet echt hoor, want ben nog nooit bij je geweest LOL)
Groeten Anita (lees al jaaaren bij je mee)
Annemiek said…
Kijk al jaren in stilte met je mee ( ooit vIa Francine bij je beland) en heb volgens mij nooit een berichtje achtergelaten ...
Maar heb echt met mijn mond open gekeken naar de reactie van Marin ................
Moet daar gewoon even op reageren , want dat gaat toch veel te ver .
Jij maakt prachtige foto's , ik geniet er elke keer weer van
Hoe haalt ze het in haar hoofd om zo op je te reageren .
Mijn compliment voor jouw reactie , dat is de juiste manier !
Laat je plezier in het bloggen aub niet verpesten door zo'n " zuurtje" die blijkbaar niks beters te doen heeft !
Groetjes Annemiek

Dit vinden anderen leuk nu

Random zomerfotootjes

Het water is weer tot rust gekomen, de ergste golfslag is weg. Zo mooi vind ik het dan, hoe de wolken weerspiegeld worden in het water. Zeker als je aan het zwemmen bent, dan zit je daar echt Middenin. Zo fijn!

Ik kan daar echt zo van genieten, even koffie aan het water.

Nichtje Fie werd 5 en kreeg een zeemeerminnenstaart. Wat cool zeg!


Gewoon nog maar wat plaatjes van het water, ik krijg er zelf nooit genoeg van, hopelijk jij ook niet (anders klik je maar weg ;))


De kippen en haan zijn gewend aan de nieuwe slaapplek van de haan en verzamelen daar 's morgens voor het eten. De kuikens zijn al groot en ik denk dat de twee witte allebei haantjes zullen worden. Als dat maar goed gaat straks....


Prachtige zonsondergang. Cadeautje aan het einde van de dag.


Isa stuurde een fotootje, die was nog even naar Reuring met vriendinnen. Gezellig dat ze ons dan een beetje op de hoogte houdt in de familie app groep.


Zomereten: veel kleur. Daar word je toch blij van?


Tijd van de toetsweken. Het is…

Walk with me, loop je een eindje mee?

Loop je een eindje mee door de tuin? Het is zo'n mooie avond, met dat zachte goudkleurige licht. Door mijn 'pak-nog-minder-mijn-telefoon-experiment' neem ik deze keer mijn echte camera weer eens mee. En eerlijk is eerlijk, hoe mooi de foto's van mijn Samsung ook kunnen zijn, dit is toch wel net even een tikkie mooier. 
Door mijn camera kijk ik extra goed naar alles om me heen. De zachte haartjes van de planten, stuifmeelkorrels, de voelsprieten van een vlinder, hoe de kleur verandert als je je blik verandert van met de zon mee naar tegen het licht in. En niet alleen mijn ogen, ook mijn andere zintuigen zet ik goed aan het werk. Het ruikt zo lekker, in de avond in de tuin. De geur van lavendel, van de vlinderstruiken. En het al beetje vochtige gras aan mijn voeten (met hier en daar een naaktslak, ieuw!), het windje dat door mijn haren waait.
Ik ben een bofkont, dat ik hier woon. Maar wel een bofkont die dat heel goed beseft en er misschien wel meer dan wie ook van kan …

Zomers weekend

Zo'n zomers weekend vraagt erom om in het water te beginnen. Heerlijk stuk gezwommen. Alleen nog een staart en ik ben een zeemeermin ;).Met Lotte maakte ik dit heerlijke toetje: Rabarber in kleine stukjes even koken. Banaan erdoor, schepje suiker en wat custardpoeder, in stukjes geknipte marshmellows erover en dan in de oven.


De perfecte mix van zuur, zoet, romig en zomer.


Boek uitgelezen. De recensies waren niet zo positief, maar ik vond het een bijzonder boek. Over een vrouw die in de jeugdzorg werkt en daarin alles goed wil doen, maar ondertussen haar eigen zoon uit het oog verliest.
De zoon komt door allerlei suffe omstandigheden en domme puberkeuzes in de ene na de andere ellende terecht. Mede door zijn vrienden die praten in osso en wallah en andersoortige straattaal.
Een derde hoofdrolspeler is de uitgerangeerde leraar, die tegenwoordig liever vogels kijkt maar een beginnende vriendschap sluit met de zoon.

Als de moeder op haar werk in de problemen komt omdat er een kind …