Skip to main content

Maandag

En toen was het alweer de laatste maandag van de maand. Januari kunnen we bijna afstrepen. Even terugkijken op de afgelopen week.

Na Blue Monday kwam Pink Monday:


Roze fruitsmoothie en een roze lucht.Ik heb de ingekleurde kleurplaten opgehangen in het trapgat. Een beetje kleur in huis.Even naar buiten. Een wandeling in het laatste licht van de dag.IJs!Mijn yogastudio by night. Met heel veel sterren en een kleine maan. Zie je 'm door het raam?


De ochtend komt.


Hardlopen wil niet zo, eigenlijk al niet sinds oktober. Het geeft niet. Ik heb mijn doelen bijgesteld. Dan maar even niet ver en makkelijk. Voor het nieuwe jaar hoef ik geen snelheidsrecords of afstandsrecords. Ik heb geen wedstrijd op mijn verlanglijstje staan. Wel wil ik weer graag de 100 km per maand halen. Met eigen benen, wandelend of rennend. Het liefst op de mooiste plekjes die je kunt bedenken. Dit was zo'n mooi plekje. Samen met Joost.

Gezellig gelopen samen.


Een geheime boodschap op straat. Hartjes.

De kat ligt lekker te luieren in de zon.


Ik heb een nieuw renjackje gekocht. Wilde er graag een die wat zichtbaarder was.


Tot nu toe in mijn 30 dagen yogachallenge drie dagen gespijbeld. Maar verder iedere dag trouw even oefenen. Het is wel heel erg leuk om te merken dat zo een paar minuten per dag echt veel doet voor lenigheid en soepelheid. En wat nog leuker is, voor focus en balans. Die video's leggen echt heel goed uit wat je houding moet zijn, waar je op moet letten, hoe je moet ademhalen. Deze vond ik zo stoer, dat die lukte. Dat moest op de foto! Een zelfontspanningsfoto, dus een beetje gehaast en een gespannen blik, maar ik deed 'm mooi wel!


Veel etentjes deze week, twee met vriendinnen en een zakenetentje. Heel veel, heel lekker gegeten.Dus zondags maar weer lekker naar buiten, stukje lopen door de weilanden.


Comments

Carla said…
Ik kan sinds een paar dagen niet alle foto's zien. Soms zijn ze helemaal zwart, soms een wit vlak met een zwart lijntje eromheen.
Hebben daar meer mensen last van?
Vind het zo jammer, want ik geniet juist zo van je foto's!
jojoco said…
@Carla, wat gek en vervelend zeg? Ik heb het wel eens dat ik mijn pagina opnieuw moet laden (F5), maar dat ligt aan onze trage verbinding thuis. Ik heb mijn blog maar eens vanaf verschillende computers bekeken, maar zie dan wel alle foto's. Ben ook benieuwd of meerdere mensen daar last van hebben!
Carla said…
Inmiddels is het gelukkig opgelost en zie ik alles weer :) Geen idee wat het geweest is, maar het is weer over en ik kan weer lekker genieten van je mooie foto's!
Dank je wel!

Popular posts from this blog

Onderduiken

Even geen uitgebreide blogjes. Op het moment zet ik alle zeilen bij en de tanden op elkaar.


Voor iedereen die ook genoeg heeft van de winter: het komt er echt weer aan. Dat mooie licht van vandaag is een voorbode van alle mooie dagen die weer gaan komen.
Keep your head up Keep your heart strong

Kleur in huis

Feestje in de week: verse bloemen van mijn favoriete bloemist. Het is een week verder nu, maar ze staan nog steeds prachtig.

De zon geeft er nog extra kleur aan.Het mag buiten wel vriezen, vanachter het glas lijkt het echt lente.

Hard aan het leren.


Lekker aan het lopen.Vanuit de auto na een werkdag in Amsterdam. Fijn dat de zon steeds later onder gaat.
Mooie lucht!


Met Isa netflixte ik deze lekkere film. Gezellig, een avondje tv kijken.En weer een rondje!


De mimosa staat er zo uitbundig bij.


Bijna mijn eerste blaadje vol. Heel lang hield ik me niet bezig met het vergelijken van mijn loopjes, maar nu ik in training ben, wil ik ook wel iedere keer een beetje verder of een beetje sneller en ben ik heel nerderig naast de afstand en tijd ook mijn tempo en snelheid aan het berekenen.

Dit wil ik onthouden van januari

Januari was een van de somberste maanden sinds de weermetingen, met heel veel regen, mist en heel weinig zon.

Dat vraagt om troosteten: lekker versgemaakte uiensoep van Joost met gegratineerd stokbrood.

En ieder momentje dat de zon even te zien was, dook ik er boven op. Wat een mooie zonsondergang!

Monki/Kleine Sammy komt met me mee de dijk over.

Toetsweek. Hard aan het leren. Maar met resultaat: even opscheppen hoor, maar mijn Isa had zomaar het allerhoogste wiskundecijfer van heel 5 Havo en het allerhoogste economiecijfer uit haar klas.


Lotte is ook goed bezig, die heeft haar eigen leerlocatie opgezocht. Slim!

Hai!

Ik moest een dagje werken in Rotterdam en combineerde dat met een snel kijkje in de Markthal. Ik had al zoveel foto's gezien van het prachtige plafond. Dat vond ik dan ook meteen het mooiste daar. De hal was verder niet echt levendig, bijna een beetje uitgestorven. Weliswaar best een paar leuke tentjes, maar volgens mij hartstikke duur.

In Rotterdam was er bloesem.L…

Klik om verder te bladeren in mijn blog

Show more